IWA kokemuksia

IWA kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka IWA on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiSpot Digger Android- ja iOS-sovellukset

"Olemme tehneet yhteistyötä Iwa Labsin kanssa siitä asti kun saimme ajatuksen toteuttaa vanha ideamme spottikirjastosta mobiilipalveluna. Valitessamme toimittajaa palvelun toteuttajaksi meidät vakuutti erityisesti Iwa Labsin halu sitoutua projektiin paitsi teknologiatoimittajana, myös kumppanina, jonka kanssa hioa palvelukonseptia ja liiketoimintamallia”, sanoo Ettala. ”Matkan varrella on tullut tehtyä pitkiä päiviä ja kaikki ei aina ole mennyt suunnitelmien mukaan”, jatkaa Sirviö. ”Iwa Labsin kanssa toimiessa on kuitenkin aina voinut luottaa siihen, että he hoitavat hommansa kelloa katsomatta ja itse olemme voineet keskittyä siihen minkä osaamme parhaiten - palvelun suunnitteluun ja markkinointiin”, hän jatkaa."

-- Eero Ettala ja Fredu Sirviö

Näytä referenssi

ReferenssiMinna Parikka iPad-sovellus

"Iwa Labsin kanssa oli mukavaa ja luontevaa tehdä töitä. Iwan tekijät osasivat siirtää muoto- ja värimaailmani uudelle alustalle ja loivat sovelluksen, jonka avulla brändini ja tuotteeni erottuvat edukseen ja heräävät henkiin", sanoo Minna. "Suosittelen Iwaa yhteistyökumppaniksi kaikille luovien alojen ihmisille", hän jatkaa."

-- Minna Parikka

Näytä referenssi

ReferenssiHotel Haven mobiilisivusto

"Mobiilisivusto on ollut yksinkertainen ja tehokas tapa kehittää asiakaspalveluamme. Asiakkaamme ovat luonnostaan liikkeellä ja heillä on usein tarve löytää olennainen tieto nopeasti. Iwa Labsin toimittama sivusto vastaa loistavasti sille asetettuihin tavoitteisiin."

-- Janne Ant-Wuorinen

Näytä referenssi

ReferenssiNasty Race Android- ja iPhone-sovellukset

"Nasty Villagen taustalla on pitkän linjan mobiili- ja paikkatietopalveluiden ammattilaisia, jotka tiesivät mitä sovellustoimittajaltaan halusivat. "Haimme osaavaa ja kustannustehokasta toimittajaa toteuttamaan keihäänkärkituotettamme. Tiesimme tarkkaan mitä halusimme ja haimme kokenutta mobiilikehittäjää, joka pystyisi toteuttamaan myös backend-puolen laadukkaasti ja aikataulussa", sanoo Juha Lahtela, Nasty Villagen toimitusjohtaja. "Erityisesti mobiilisovellusten kalibrointivaiheessa, kun lukuisat eri päätelaitteet piti saada tuottamaan yhteneviä mittaustuloksia, Iwa Labs lunasti lupauksensa joustavasta sovelluskehityksestä. Sadat testikilometrit vuoden pimeimpään aikaan lumisilla teillä vakuuttivat meidät siitä, että Iwa Labsissa todella asetetaan asiakas etusijalle", jatkaa Juha."

-- Juha Lahtela

Näytä referenssi

ReferenssiUutiskirjeet 2.0

"Email Factoryä perustettaessa meillä oli vahva näkemys siitä, että millainen uuden ajan sähköpostimarkkinointityökalun tulee olla ja millaista palvelua haluamme asiakkaillemme tarjota. Iwa Labs on ollut meille oivallinen yhteistyökumppani, joka on huolehtinut paitsi palvelumme laadukkaasta teknisestä toteutuksesta, niin pystynyt tukemaan meitä myös palvelumuotoilusta yrityksemme rahoituksen järjestämiseen."

-- Sakari Kyrö

Näytä referenssi

ReferenssiStyle Tag Costume -mobiilisovellukset

"Halusimme Style Tag Costumen avulla olla ajasta ja paikasta riippumatta mukana siellä, missä lukijammekin ovat. Sovellus on olennainen osa tavoitettamme rakentaa Costumesta lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen yhteisö”, sanoo Sanna Sierilä, Costumen päätoimittaja. ”Oli ilo olla mukana tekemässä Costumen menestyksekästä lanseerausta. Mobiilipuolella Iwa Labsin tiimi toteutti visiomme ja vapautti meidät keskittymään omaan ydinosaamiseemme."

-- Sami Thessman

Näytä referenssi

ReferenssiIltapulu iOS- ja Android- sovellukset

"Iltapulun idea on tarjota paljon tietoa yhdessä näkymässä. Tällöin palvelun selkeyden ja helppokäyttöisyyden merkitys korostuu. Valitsimme Iwa Labsin toimittajaksemme heidän mobiili- ja käyttöliittymäosaamisensa perusteella. Iwa onnistui hyvin tehtävässään luoda mobiilisovellukset, joiden käyttö on yhtä luontevaa ja helppoa kuin sivustommekin."

-- Anssi Kiviranta

Näytä referenssi

ReferenssiHotel Fabian iPad-sovellus

"Vaadimme paljon itseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Projektin tavoitteena oli luoda markkinoiden paras hotellisovellus sekä tarjota jokaiselle käyttäjälle aito “Wow”-elämys. Molemmat tavoitteet saavutettiin."

-- Roni Saari

Näytä referenssi

ReferenssiVirta-sovellukset sähköautoilijoille

"Työskentely Iwa Labsin kanssa on ollut helppoa ja tuottanut meille erinomaisia tuloksia. Valitsemamme liiketoiminta-alue muuttuu nopeasti ja tarvitsimme partneriksemme ohjelmistokehitysyhtiön, joka voi toimia kanssamme ketterästi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Meille oli myös tärkeää että Virta-mobiilisovellusten taso saadaan maailman parhaimmistoon ja paikkatietopalvelut toimivat jouhevasti. Iwa on osoittautunut hyväksi partneriksi meille ja he ovat auttaneet meitä merkittävästi liiketoiminnassamme."

-- Jussi Ahtikari

Näytä referenssi

ReferenssiBookTheArtists.com markkinapaikka

"Työskentely Iwa Labsin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aina palvelumme lanseeraukseen. Päätimme valita Iwa Labsin tekniseksi yhteistyökumppaniksemme, koska meistä tuntui, että heidän tiiminsä oli heti ensimmäisestä tapaamisesta samalla sivulla kanssamme ja he ymmärsivät nopeasti BookTheArtists.comin laajemman vision. Teknisen kehitystyön ohella keskustelut Iwa Labsin asiantuntijoiden kanssa auttoivat meitä kehittämään visiotamme ja myös liiketoimintalogiikkaamme. Yhteistyömme Iwa Labsin kanssa tulee jatkumaan kehittäessämme BookTheArtists.comista kansainvälistä menestystarinaa."

-- Sami Charmi

Näytä referenssi

ReferenssiTyötä kaikille -rekrytointiportaali

"Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Iwa Labsin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Iwa Labsin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi."

-- Anne Saveljeff

Näytä referenssi

ReferenssiTurvakohde.fi - Sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu

"Valitsimme Iwa Labsin Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. Iwa Labsin kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella Iwa Labsia vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin."

-- Juha Raitanen, Vice President, REM Services, Talokeskus Yhtiöt Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPropTech-järjestelmän suunnittelu NREP-kiinteistöyritykselle

"IWA:n kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. IWA:n vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n sijoitusjohtaja Petri Valkama."

-- Petri Valkama

Näytä referenssi

ReferenssiEcocity Evaluator - työkalu älykkäämpien kaupunkien rakentamiseen

"Valitsimme IWA:n uuden SaaS-palvelumme toteuttajaksi heidän kattavan teknisen osaamisensa ja ihmislähtöisen työskentelytavan johdosta. Konsulttiemme asiantuntemuksen muuntaminen toimivaksi verkkopalveluksi oli aluksi haastavaa, mutta IWA:n tiimi onnistui siinä hienosti ketterien menetelmien ja positiivisen asenteen ansiosta. Suosittelen lämpimästi IWA:a haastavien verkkopalveluiden kehittämiseen ja digitalisaatioprojekteihin."

-- Pekka Paloheimo

Näytä referenssi

ReferenssiKATATIB - Tuutorointia mobiilisti

"Vertailin useita vaihtoehtoja ja valitsin IWA:n heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa takia. Heidän tekemänsä sovellus haluttiin ostaa meiltä jo soft launch-vaiheessa, mikä kertoo IWA:n toimittaman ratkaisun laadusta. Tiimi oli täsmällinen, avulias ja mukautuva tarvittujen muutosten suhteen. "

-- Rayyan Alaql

Näytä referenssi

ReferenssiRippikoulu virtuaalisesti

"Suunnittelimme palvelun uudelleenrakentamisen alusta alkaen yhdessä IWA:n kanssa. He suunnittelivat ja tekivät responsiivisen verkkosivun, joka soveltuu kaikilla laitteilla käytettäväksi. Alkuperäisen Aikuisrippikoulu-palvelun kehittäjänä IWA:lla oli hyvä käsitys olemassa olevasta ratkaisusta, mistä oli paljon hyötyä. Käytimme paljon aikaa ideamme ja palvelun läpikäymiseen välttyäksemme virheiltä. Arvostan heidän haluansa ymmärtää konseptimme kokonaisvaltaisesti. "

-- Juho Niemelä, web content specialist

Näytä referenssi

ReferenssiKitaransoiton opetusta verkossa

"IWA:n kanssa oli nautinto työskennellä ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen helpommin kuin arvioin alunperin. Alkuun hieman jännitti työskentely näin pitkän välimatkan takaa, mutta se ei ollut lopulta ongelmallista säännöllisten Skype-tapaamisten ja projektinhallintatyökalujen ansiosta. IWA:n pääkehittäjä oli riittävän joustava käsitelläkseen uudet ideat saman tien ja osasi myös ennakoida tulevia muutoksia. IWA on kumppani, jota voin suositella varauksetta kenelle tahansa, joka tarvitsee verkkokehitysprojektiin tiimin, joka tekee korkealaatuista työtä ajallaan ja pysyy budjetissa”, - JustinGuitar.comin luoja ja omistaja Justin Sandercoe."

-- Justin Sandercoe

Näytä referenssi

Siirry IWA kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA:n referenssit

IWA:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Googlen PWA-teknologia tukee Mobile always -tekemistä
Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia