Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oivan kokemuksia

Oivan kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Oivan on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSisustussuunnittelun digitalisointia

"Sisustussuunnittelijoina etsimme aina keinoja tehdä palvelustamme entistäkin paremman asiakkaillemme. Oivanin kanssa työskentelyn myötä pystyimme toteuttamaan ideamme ja konseptimme konkreettiseksi palveluksi, jota asiakkaamme voivat käyttää”. "

-- Vertti Kivi

Näytä referenssi

ReferenssiRakennusalan tietoa digitaalisesti

"IWA:n fokus nykyhetken valintojen vaikutukseen pitkällä aikavälillä on se, mitä arvostamme partnereissamme. IWA:lla on paljon loistavia ideoita, eivätkä he myöskään pelkää haastaa olemassa olevia ratkaisuja." "

-- Jouko Kanerva, Tuotekehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKitaransoiton opetusta verkossa

"Oivanin kanssa oli nautinto työskennellä ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen helpommin kuin arvioin alunperin. Alkuun hieman jännitti työskentely näin pitkän välimatkan takaa, mutta se ei ollut lopulta ongelmallista säännöllisten Skype-tapaamisten ja projektinhallintatyökalujen ansiosta. Oivanin pääkehittäjä oli riittävän joustava käsitelläkseen uudet ideat saman tien.."

-- Justin Sandercoe

Näytä referenssi

ReferenssiRippikoulu virtuaalisesti

"Suunnittelimme palvelun uudelleenrakentamisen alusta alkaen yhdessä Oivanin kanssa. He suunnittelivat ja tekivät responsiivisen verkkosivun, joka soveltuu kaikilla laitteilla käytettäväksi. Alkuperäisen Aikuisrippikoulu-palvelun kehittäjänä Oivanilla oli hyvä käsitys olemassa olevasta ratkaisusta, mistä oli paljon hyötyä. Käytimme paljon aikaa ideamme ja palvelun läpikäymiseen.."

-- Juho Niemelä, web content specialist

Näytä referenssi

ReferenssiKATATIB - Tuutorointia mobiilisti

"Vertailin useita vaihtoehtoja ja valitsin Oivanin heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa takia. Heidän tekemänsä sovellus haluttiin ostaa meiltä jo soft launch-vaiheessa, mikä kertoo Oivanin toimittaman ratkaisun laadusta. Tiimi oli täsmällinen, avulias ja mukautuva tarvittujen muutosten suhteen. "

-- Rayyan Alaql

Näytä referenssi

ReferenssiEcocity Evaluator - työkalu älykkäämpien kaupunkien rakentamiseen

"Valitsimme Oivanin uuden SaaS-palvelumme toteuttajaksi heidän kattavan teknisen osaamisensa ja ihmislähtöisen työskentelytavan johdosta. Konsulttiemme asiantuntemuksen muuntaminen toimivaksi verkkopalveluksi oli aluksi haastavaa, mutta Oivanin tiimi onnistui siinä hienosti ketterien menetelmien ja positiivisen asenteen ansiosta. Suosittelen lämpimästi Oivania haastavien verkkopalveluiden.."

-- Pekka Paloheimo

Näytä referenssi

ReferenssiPropTech-järjestelmän suunnittelu NREP-kiinteistöyritykselle

"Oivanin kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. Oivanin vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n.."

-- Petri Valkama

Näytä referenssi

ReferenssiTurvakohde.fi - Sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu

"Valitsimme Oivanin Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. Oivanin kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella Oivania vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin."

-- Juha Raitanen, Vice President, REM Services, Talokeskus Yhtiöt Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVirta-sovellukset sähköautoilijoille

"Työskentely Oivanin kanssa on ollut helppoa ja tuottanut meille erinomaisia tuloksia. Valitsemamme liiketoiminta-alue muuttuu nopeasti ja tarvitsimme partneriksemme ohjelmistokehitysyhtiön, joka voi toimia kanssamme ketterästi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Meille oli myös tärkeää että Virta-mobiilisovellusten taso saadaan maailman parhaimmistoon ja paikkatietopalvelut toimivat.."

-- Jussi Ahtikari

Näytä referenssi

ReferenssiTyötä kaikille -rekrytointiportaali

"Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Oivanin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Oivanin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa.."

-- Anne Saveljeff

Näytä referenssi

ReferenssiBookTheArtists.com markkinapaikka

"Työskentely Oivanin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aina palvelumme lanseeraukseen. Päätimme valita Oivanin tekniseksi yhteistyökumppaniksemme, koska meistä tuntui, että heidän tiiminsä oli heti ensimmäisestä tapaamisesta samalla sivulla kanssamme ja he ymmärsivät nopeasti BookTheArtists.comin laajemman vision. Teknisen kehitystyön ohella.."

-- Sami Charmi

Näytä referenssi

ReferenssiSpot Digger Android- ja iOS-sovellukset

"Olemme tehneet yhteistyötä Oivanin kanssa siitä asti kun saimme ajatuksen toteuttaa vanha ideamme spottikirjastosta mobiilipalveluna. Valitessamme toimittajaa palvelun toteuttajaksi meidät vakuutti erityisesti Oivanin halu sitoutua projektiin paitsi teknologiatoimittajana, myös kumppanina, jonka kanssa hioa palvelukonseptia ja liiketoimintamallia”, sanoo Ettala. ”Matkan varrella on.."

-- Eero Ettala ja Fredu Sirviö

Näytä referenssi

ReferenssiMinna Parikka iPad-sovellus

"Oivanin kanssa oli mukavaa ja luontevaa tehdä töitä. Oivanin tekijät osasivat siirtää muoto- ja värimaailmani uudelle alustalle ja loivat sovelluksen, jonka avulla brändini ja tuotteeni erottuvat edukseen ja heräävät henkiin", sanoo Minna. "Suosittelen Oivania yhteistyökumppaniksi kaikille luovien alojen ihmisille", hän jatkaa."

-- Minna Parikka

Näytä referenssi

ReferenssiHotel Fabian iPad-sovellus

"Vaadimme paljon itseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Projektin tavoitteena oli luoda markkinoiden paras hotellisovellus sekä tarjota jokaiselle käyttäjälle aito “Wow”-elämys. Molemmat tavoitteet saavutettiin."

-- Roni Saari

Näytä referenssi

ReferenssiIltapulu iOS- ja Android- sovellukset

"Iltapulun idea on tarjota paljon tietoa yhdessä näkymässä. Tällöin palvelun selkeyden ja helppokäyttöisyyden merkitys korostuu. Valitsimme Iwa Labsin toimittajaksemme heidän mobiili- ja käyttöliittymäosaamisensa perusteella. Oivan onnistui hyvin tehtävässään luoda mobiilisovellukset, joiden käyttö on yhtä luontevaa ja helppoa kuin sivustommekin."

-- Anssi Kiviranta

Näytä referenssi

ReferenssiStyle Tag Costume -mobiilisovellukset

"Halusimme Style Tag Costumen avulla olla ajasta ja paikasta riippumatta mukana siellä, missä lukijammekin ovat. Sovellus on olennainen osa tavoitettamme rakentaa Costumesta lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen yhteisö”, sanoo Sanna Sierilä, Costumen päätoimittaja. ”Oli ilo olla mukana tekemässä Costumen menestyksekästä lanseerausta. Mobiilipuolella Iwa Labsin tiimi toteutti.."

-- Sami Thessman

Näytä referenssi

ReferenssiUutiskirjeet 2.0

"Email Factoryä perustettaessa meillä oli vahva näkemys siitä, että millainen uuden ajan sähköpostimarkkinointityökalun tulee olla ja millaista palvelua haluamme asiakkaillemme tarjota. Oivan on ollut meille oivallinen yhteistyökumppani, joka on huolehtinut paitsi palvelumme laadukkaasta teknisestä toteutuksesta, niin pystynyt tukemaan meitä myös palvelumuotoilusta yrityksemme.."

-- Sakari Kyrö

Näytä referenssi

ReferenssiNasty Race Android- ja iPhone-sovellukset

"Nasty Villagen taustalla on pitkän linjan mobiili- ja paikkatietopalveluiden ammattilaisia, jotka tiesivät mitä sovellustoimittajaltaan halusivat. "Haimme osaavaa ja kustannustehokasta toimittajaa toteuttamaan keihäänkärkituotettamme. Tiesimme tarkkaan mitä halusimme ja haimme kokenutta mobiilikehittäjää, joka pystyisi toteuttamaan myös backend-puolen laadukkaasti ja aikataulussa",.."

-- Juha Lahtela

Näytä referenssi

ReferenssiHotel Haven mobiilisivusto

"Mobiilisivusto on ollut yksinkertainen ja tehokas tapa kehittää asiakaspalveluamme. Asiakkaamme ovat luonnostaan liikkeellä ja heillä on usein tarve löytää olennainen tieto nopeasti. Oivanin toimittama sivusto vastaa loistavasti sille asetettuihin tavoitteisiin."

-- Janne Ant-Wuorinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan:n referenssit

Oivan:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia