Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiinteistöhallinnan tulevaisuus

ReferenssiGoland Group Oy on Suomen johtava kiinteistösijoittajien ja -kehittäjien markkinointipalveluita tarjoava yhtiö. Yhtiön Tiloja.fi-portaalia käyttää valtaosa Suomen merkittävistä kiinteistönomistajista ja sen lisäksi yhtiö on toteuttanut kymmeniä asiakaskohtaisia toimitilaportaaleja ja kohdesivustoja asiakkailleen.

Oivan on toiminut Goland Group Oy:n teknisenä kumppanina vastaten palveluiden kehityksestä ja ylläpidosta ja tukipalveluista vuodesta 2010.

Vuodesta 2015 kehitetty Goland Host on skaalautuva ja modulaarinen kiinteistötiedon ja markkinointisisällön hallinnointijärjestelmä. Goland Group:n liiketoiminnan ytimessä olevan tietojärjestelmän kehityshanke käynnistyi asiakkaan alustavan vaatimusmäärittelyn tarkentamisella. Suunnitelmien ollessa riittävän pitkällä, aloitettiin yhtäaikainen iteratiivinen sovelluskehitys Oivanin ketterän ohjelmistokehitysmallin mukaisesti.

Ketterä, iteratiivinen ohjelmistokehitys mahdollisti erittäin nopean ohjelmistokehityshankkeen, jossa ratkaisun ensimmäinen versio pystyttiin ottamaan nopeasti käyttöön. Goland Host -järjestelmää kehitetään jatkuvasti eteenpäin vastaamaan Goland Group:n ja heidän asiakkaiden uusia liiketoimintatarpeita.

Goland Host on toteutettu käyttäen avoimen lähdekoodin teknologioita, muun muuassa Ruby on Rails -sovelluskehystä. Palvelukehitystä tehdään käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisesti pyrkien kehittämään mahdollisimman sujuvakäyttöinen selainpohjainen työkalu, kuitenkin varmistaen ratkaisulle suunniteltu useiden vuosien elinkaari. Erityistä huomiota on kiinnitetty järjestelmän integroitavuuteen laajaan joukkoon erilaisia taustajärjestelmiä ja kolmansien osapuolten rajapintoja.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Goland Group Oy / Goland Host
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Laurikainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

asset management
Proptech
kiinteistöalan ohjelmistotalo
Kiinteistöhallinta
kiinteistön elinkaaripalvelut
kiinteistötietojärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia