Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Minna Parikka iPad-sovellus

ReferenssiMinna Parikka on palkittu suomalainen kenkä- ja laukkusuunnittelija, jonka yritys ja tuotteet kantavat samaa nimeä. Minna on Suomen tunnetuimpia muotisuunnittelijoita ja hänen suunnittelemiaan tuotteita on nähty maailmanluokan tähdillä, kuten Lady Gagalla. Hänen tuotteitaan viedään pariinkymmeneen maahan ja niitä on esitelty maailman johtavissa muotilehdissä kuten Ellessä ja Voguessa. Oivan toteutti Minna Parikalle natiivin iOS-sovelluksen iPadille suunnittelijan uuden A/W 2012 -malliston esittelyyn. iPad-sovellus esitteli kokoelman tuotteita värikkäin kuvin ja videoin sekä tarjosi taustatietoa suunnittelijasta ja brändistä. Sovellus osasi myös johdattaa kiinnostuneen kuluttajan ostoksille verkkokauppaan. Minna Parikan tuotteisiin voi tutusta osoitteessa www.minnaparikka.com tai hänen Helsingin myymälässään, jossa myös sovellus oli ahkerassa käytössä. Myymälän, Minna Parikka Flagship Storen, osoite on Aleksanterinkatu 36. Ilmaisen Minna Parikka iPad-sovelluksen pystyi lataamaan Apple App Store –sovelluskaupasta.

Suosittelija:

Oivanin kanssa oli mukavaa ja luontevaa tehdä töitä. Oivanin tekijät osasivat siirtää muoto- ja värimaailmani uudelle alustalle ja loivat sovelluksen, jonka avulla brändini ja tuotteeni erottuvat edukseen ja heräävät henkiin", sanoo Minna. "Suosittelen Oivania yhteistyökumppaniksi kaikille luovien alojen ihmisille", hän jatkaa.

Minna Parikka

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Minna Parikka Shoes Oy
Ajankohta: 2012

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia