Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

IT-alan ja ohjelmistoalan rekrytointi ja työpaikat

Tutustu it-alan avoimiin työpaikkoihin, rekryilmoituksiin ja yrityskulttuureihin ite wikin rekryhaussa. Osio koostaa yhteen tietotekniikka-, ICT-, IT- ja ohjelmistoalan rekrytointi-ilmoitukset, sekä esittelee alan työnatajien yrityskulttuurit sopivien työnatajien löytämiseksi. Ite wikin rekryhaun etuna on se, että jäsennämme it-alan työpaikkoja ja työnantajia liiketoiminnan digitalisoinnin mallin avulla, jolloin työnhakija voi filteröidä omaan osaamiseensa sopivia työnantajia ja omaa osaamistaan vastaavia rekryilmoituksia.

Jos haussa on esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, it-yritys voi listata rekryilmoitukseen ne teknologiat, joiden hallitsemista työtehtävä vaatii. Kehittäjä voi puolestaan filteröidä hausta omaa teknologia-osaamista vastaavat työpaikat.

Jos liiketoimintaosaaminen korostuu haussa, voidaan työpaikkoja lisätä työnantajien ja hakea työntekijöiden toimesta liiketoimintaprosessiosaamiseen perustuen. Näin it-rekryhaussa voidaan listata ne it- ja ohjelmistoalan työpaikat ja rekryilmoitukset, jotka vaativat esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin osaamista, tai HR:n prosessien tuntijaa.

Erikoisosaaminen ei ota kantaa teknologiaan, vaan kuvaa yleisimmät digitalisaation menetelmät, joiden osaajia alan yritykset palkkaavat. Onko tavoitteena esimerkiksi Software developer, Web developer tai Mobile Developer-osaajan rekrytointi? Vai tarvitaanko työtehtävässä analytiikan, ohjelmistorobotiikan tai paikkatiedon osaajaa?

Työpaikkailmoitusen tagit kuvaavat kyseisessä työssä vaadittavia taitoja ja yrityskultturien listaaminen perustuu yritysten tarjontaan, eli siihen, minkälaisia prosesseja he kehittävät, tai menetelmiä tai teknologioita tarjoavat loppuasiakkailleen.

Näytä koko kuvaus