Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelu asumisturvallisuuden parantamiseen

Referenssi

Palvelu taloyhtiöiden ja asukkaiden turvallisuuden parantamiseen

Turvaopas.fi on innovatiivinen verkkopalvelu, joka on suunniteltu erityisesti taloyhtiöiden turvallisuuden parantamiseen.

Vilkas muuttoliike ja uudet trendit, kuten Airbnb, on tullut jäädäkseen samalla kun vuokra-asumisen suosio kasvaa. Taloyhtiölle tämä tuo haasteita myös turvallisuuden näkökulmasta. Turvaopas tarjoaa ajantasaisen tiedon kaikille taloyhtiön asukkaille sekä heidän vieraille taloyhtiön turvaohjeista, sekä asukkaan omista velvollisuuksista.

Palvelu tarjoaa helppokäyttöisen alustan, jonka kautta isännöitsijät, huoltoyhtiöt ja asukkaat voivat saada ja jakaa tärkeää tietoa turvallisuuteen liittyen. Tietoja voidaan hallinnoida ja päivittää reaaliaikaisesti, mikä varmistaa, että kaikki turvallisuuteen liittyvät ohjeet ja tiedot ovat ajan tasalla ja helposti saatavilla kaikille osapuolille.

Ohjeita ja suunnitelmia ennakointiin ja hätätilanteisiin

Sivusto sisältää muun muassa ajantasaisia ohjeita hätätilanteiden varalle, turvallisuusraportit, pelastussuunnitelmat sekä asukkaiden turvatestit, jotka ohjaavat turvalliseen asumiseen ja ennakointiin. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden raportoida havaituista turvallisuuspuutteista, mikä edistää proaktiivista lähestymistapaa ylläpidon ja turvallisuuden hallinnassa.

Ketterästi QR-koodilla

Turvaopas.fi tarjoaa QR-koodiin perustuvan pääsyn asukkaille, mikä mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin tarvittaviin turvallisuustietoihin mobiililaitteilla. Tämä tekee palvelusta erittäin käyttäjäystävällisen ja saavutettavan kaikille taloyhtiön asukkaille.

Turvaopas.fi soveltuu laajasti erilaisille käyttäjäryhmille taloyhtiöissä, ja se on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi parantamaan turvallisuutta ja kommunikaatiota taloyhtiöiden sisällä. Palvelu on erityisesti suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen taloyhtiön tarpeita, jossa turvallisuustiedot halutaan pitää kaikkien saatavilla ja helposti päivitettävissä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Alarm Kiinteistöturva Oy
Ajankohta: 2023 - 2024

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Mobiilikehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
Dokumenttien hallinta
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia