Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Data Engineer

post_image

RekryilmoitusEtsimme mukavaan ja kasvavaan joukkoomme kokenutta Data Engineeriä auttamaan asiakkaitamme menestymään modernien Data Platform -ratkaisujemme avulla. Roolissasi kokeneena tekijänä pääset paitsi luomaan merkityksellisiä dataratkaisuja asiakkaillemme myös jakamaan osaamistasi, kehittämään toimintamalleja sekä vaikuttamaan miten rakennamme ratkaisujamme tulevaisuudessa.

Fellowmindin tiedonhallinnan ratkaisut perustuvat erityisesti Azuren dataratkaisuihin (Data Factory, Synapse Analytics), joten arvostamme sinulta näiden tuntemusta. Odotamme sinulta kokemusta ja näkemystä isojen datakokonaisuuksien käsittelystä ja kehittämisestä sekä Data Engineering kokemusta siitä miten dataa hyödynnetäään osana operatiivista järjestelmää. Toivomme myös, että integraatiot, SQL ja DW -ratkaisut ovat sinulle tuttuja.

Arvostamme, että kokeneena osaajana jaat aihealueen osaamista sparraten nuorempia datataiteen harjoittajia ja tukien myyntiä pre-sales roolissa. Keskustelemme mielellämme siitä, että voisit ottaa Competence Lead -tason vastuita valituista kokonaisuuksista.

Vahva konsulttihenkisyys ja yhteistyökyky antaa sinulle hyvät eväät menestyä työssäsi, sillä työskentelet tiiviisti asiakkaiden eri aihealueen konsulttien kanssa. Asiakkaidemme ja ympäristömme kansainvälistyessä toivomme sinulta suomen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Miksi valitsisit juuri meidät?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan uutta merkityksellisten asiakasprojektien parissa. Fellowmindin koulutuskonseptien (Academy, MasterClass) myötä voimme tarjota sinulle erinomaiset mahdollisuudet jakaa osaamistasi ja oppia itse uutta. Mitä uuta sinä haluaisit oppia?

Datanäkemyksemme on vahvasti asiakkaan liiketoimintaan keskittyvä; olemme ratkaisemassa asiakkaidemme ydinhaasteita. Taustallamme on kasvava ja tunnustettu tarina Suomen ykkösrivistössä, ja voimakkaasti kasvanut asiakaskuntamme on kestävällä pohjalla. Lue lisää referensseistämme esimerkiksi logistiikanlastenvaatteiden tai vaikka vakuutusliiketoiminnan parissa.

Työskentelyysi saat vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa. Pääset myös tuomaan näkemyksesi miten ratkaisuja rakennetaan, myydään ja tarjotaan tulevaisuudessa. Roolia voidaan kehittää ja rakentaa osaamisesi mukaan. Meillä Fellowmindilla ei tarvitse lokeroitua boksiin!

Fellowmindilta saat myös paikan isossa kaveriporukassa! Meillä arvot eivät ole pelkkä johtoryhmän tai konsernin kasaama muodollisuus, sillä “People at Heart” toteutuu ja näkyy jokapäiväisessä tekemisessä. Teemme parhaamme, että tulet toimistolle hymyillen myöskin syksyn harmaassa aamussa.

Kattavat etumme:

Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Lepistö, 050 490 3670 pasi.lepisto (a) fellowmind.fi.

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/senior-data-engineer/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Azure data factory
azure data platform
Azure Synapse
sql
DW

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä