Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisällöntuotantopalvelut

Tekstisisällöt verkkoon nopeasti ja joustavasti

Laadukas tekstisisältö on tärkeä osa jokaisen yrityksen markkinointia. Hyvin kirjoitettu ja hakukoneoptimoitu sisältö herättää luottamusta, välittää haluamasi viestin ja luo positiivista kuvaa yrityksestäsi.

Ite wikin viestinnän ja markkinoinnin osaajat auttavat silloin, kun aikasi ei riitä tekstisisältöjen tuottamiseen itse. Olemme erikoistuneet kirjoittamaan etenkin teknologiaa, it-alaa ja ohjelmistoteollisuutta käsitteleviä markkinointisisältöjä. Tiimiltämme syntyvät joustavassa aikataulussa niin asiantuntijablogit, asiakastarinat, uutiskirjeet, lehdistötiedotteet kuin verkkosivujen sisällöt. Tuotamme kaikki asiakkaidemme tekstisisällöt hakukoneoptimoinnin periaatteita noudattaen.

Työskentelemme tällä hetkellä yli sadan ohjelmistoalan osaajayrityksen viestinnän parissa ja tuomme tiimiinne kokemusta lukuisien alan markkinointitiimien kanssa työskentelystä.

Räätälöimme sisällöntuotannon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, oli kyse sitten muutaman yksittäisen tekstin kirjoittamisesta tai säännöllisesti julkaistavista sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sinun yrityksellesi sopiva tapa tuottaa sisältöjä!

Veera Kujansuu, COO
veera.kujansuu@itewiki.fi
p. 044 5488880

Ite wiki on pitkäaikainen viestintäkumppanimme Baswaren tapahtumien sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa. Ite wikin toimitus pystyy tuottamaan laadukkaita sisältöjä kerrasta toiseen ja heillä on kyky päästä syvälle meidän maailmaamme. Annan Ite wikin toimittajille 11/10 tähteä!

- Anu Hämäläinen, Senior Manager, Field Marketing at Basware Finland

Esimerkkejä toteuttamistamme sisällöistä:

Esimerkkejä yrityksistä joiden kanssa olemme työskennelleet:

Referenssit ja asiakastarinat

Asiakastarinoiden avulla luot positiivista yrityskuvaa ja herätät luottamusta asiakkaissa. Asiakasreferenssit voidaan toteuttaa tarpeidesi mukaan puhelin- tai etähaastatteluna tai kirjallisten lähdemateriaalien pohjalta.

Yksi asiakastarina 700 € + alv
Kaksi tai useampi 600 € + alv / kpl

Asiantuntijablogit

Yritys- ja asiantuntijablogit ovat sisältömarkkinointia parhaimmillaan. Bloggaukset voidaan toteuttaa puhelin- tai tekstimuotoisen haastattelun, kirjallisten lähdemateriaalien tai esimerkiksi videotaltiointien pohjalta.

Yksi blogi 700 € + alv
Kaksi tai useampi 600 € + alv / kpl

Lehdistötiedotteet ja uutiset

Lehdistötiedotteet ja uutistekstit yrityksille.

Yksi tiedote 700 € + alv
Kaksi tai useampi 600 € + alv / kpl

Tekstit verkkosivuille

Toteutamme tarpeidenne mukaiset sisällöt verkkosivuillenne. Ne voivat olla esimerkiksi yritystarinoita, palveluiden ja tuotteiden kuvauksia, prosessikuvauksia tai muita tekstejä. Tekstit tuotetaan haastattelujen ja valmiiden materiaalien pohjalta ja räätälöidään kunkin yrityksen yksilöllisen viestin tyyliseksi.

Verkkosivujen sisältökokonaisuuksien hinnat sovitaan tapauskohtaisesti työn laajuudesta riippuen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!