Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Turvakohde.fi - Sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu

ReferenssiTurvakohde.fi on Talokeskuksen sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu, joka on saumattomasti integroitu kiinteistöalan toiminnanohjaus-järjestelmään Tampuuriin. Palvelun avulla taloyhtiöt ja liikekiinteistöt saavat lakisääteiset pelastussuunnitelmat nettiin ja siten helposti asianomaisten käytettäviksi.

Talokeskus valitsi IWA:n toteuttamaan palvelun kesällä 2016. IWA valitsi palvelun taustateknologiaksi avoimen lähdekoodin Ruby on Rails ohjelmointikehyksen, joka yhtiön tyypillisin lähestymistapa toiminnallisten verkkopalveluiden kehityksessä. Turvakohde.fi palveluun tehtiin loppukäyttäjille näkyvän pelastussuunnitelma osion ohella useita hallintaominaisuuksia, sisältäen pelastussuunnitelmien luonnin ja kohteiden auditoinnin.

IWA toteutti palvelun perusversion käyttäen iteratiivista SCRUM-projektimallia. Talokeskuksen pelastussuunnitelmista vastaavat henkilöt ja IWA tapasivat säännöllisin väliajoin projektin aikana, joka mahdollisti hyvän läpinäkyvyyden etenemisestä ja varmisti että kehitys pysyi jatkuvasti oikeilla raiteilla. Perusversion kehityksen jälkeen IWA on jatkoi lisäominaisuuksien kehitystä.

”Valitsimme IWA:n Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. IWA:n kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella IWA:a vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin”, sanoo Juha Raitanen, Talokeskus Yhtiöt Oy:n Vice President, REM Services.

”Kiinteistö- ja rakennusala on IWA:lle tärkeä sektori ja meillä on ilo työskennellä Suomen johtavan kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmän toimittajan Talokeskuksen kanssa. Turvakohde.fi projekti oli erittäin mielekäs, joska saimme käyttää kehityksessä meille tuttua Ruby on Rails ohjelmointikehystä ja iteratiivista kehitysmallia. Olemme myös hyvin tyytyväisiä siitä että pääsimme kantamaan oman kortemme kekoon turvallisuusmielessä tärkeiden pelastussuunitelmien digitalisoinnissa, jotka saattavat pelastaa ihmiselämiä tulevaisuudessa.” , kertoo Rami Korhonen, IWA:n toimitusjohtaja.

Talokeskuksen pelastussuunnitema-tiimi tarjoaa palvelua aktiivisesti kiinnostuneille kiinteistöalan toimijoille.

Suosittelija:

Valitsimme IWA:n Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. IWA:n kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella IWA:a vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin.

Juha Raitanen, Vice President, REM Services, Talokeskus Yhtiöt Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: Talokeskus Yhtiöt Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Raitanen

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Open source
Ruby on Rails
Ruby

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

css3
html5
Rails
Ruby

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia