Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvakohde.fi - Sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu

ReferenssiTurvakohde.fi on Talokeskuksen sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu, joka on saumattomasti integroitu kiinteistöalan toiminnanohjaus-järjestelmään Tampuuriin. Palvelun avulla taloyhtiöt ja liikekiinteistöt saavat lakisääteiset pelastussuunnitelmat nettiin ja siten helposti asianomaisten käytettäviksi.

Talokeskus valitsi Oivanin toteuttamaan palvelun kesällä 2016. Oivan valitsi palvelun taustateknologiaksi avoimen lähdekoodin Ruby on Rails ohjelmointikehyksen, joka yhtiön tyypillisin lähestymistapa toiminnallisten verkkopalveluiden kehityksessä. Turvakohde.fi palveluun tehtiin loppukäyttäjille näkyvän pelastussuunnitelma osion ohella useita hallintaominaisuuksia, sisältäen pelastussuunnitelmien luonnin ja kohteiden auditoinnin.

IWA toteutti palvelun perusversion käyttäen iteratiivista SCRUM-projektimallia. Talokeskuksen pelastussuunnitelmista vastaavat henkilöt ja IWA tapasivat säännöllisin väliajoin projektin aikana, joka mahdollisti hyvän läpinäkyvyyden etenemisestä ja varmisti että kehitys pysyi jatkuvasti oikeilla raiteilla. Perusversion kehityksen jälkeen Oivanin on jatkoi lisäominaisuuksien kehitystä.

”Valitsimme Oivanin Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. Oivanin kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella Oivania vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin”, sanoo Juha Raitanen, Talokeskus Yhtiöt Oy:n Vice President, REM Services.

”Kiinteistö- ja rakennusala on Oivanille tärkeä sektori ja meillä on ilo työskennellä Suomen johtavan kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmän toimittajan Talokeskuksen kanssa. Turvakohde.fi projekti oli erittäin mielekäs, joska saimme käyttää kehityksessä meille tuttua Ruby on Rails ohjelmointikehystä ja iteratiivista kehitysmallia. Olemme myös hyvin tyytyväisiä siitä että pääsimme kantamaan oman kortemme kekoon turvallisuusmielessä tärkeiden pelastussuunitelmien digitalisoinnissa, jotka saattavat pelastaa ihmiselämiä tulevaisuudessa.” , kertoo Rami Korhonen, Oivanin toimitusjohtaja.

Talokeskuksen pelastussuunnitema-tiimi tarjoaa palvelua aktiivisesti kiinnostuneille kiinteistöalan toimijoille. 

Suosittelija:

Valitsimme Oivanin Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. Oivanin kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella Oivania vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin.

Juha Raitanen, Vice President, REM Services, Talokeskus Yhtiöt Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Talokeskus Yhtiöt Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Raitanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Open source
Ruby on Rails
Ruby

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

css3
html5
Rails
Ruby

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia