Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Style Tag Costume -mobiilisovellukset

ReferenssiStyle Tag Costume oli Bonnier Publications Oy:n syksyllä 2012 lanseeraamaan suosittuun Costume-muotilehteen ja -verkkosivustoon liittyvä mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät pystyivät toimimaan muotibloggaajina ja jakamaan muodista kiinnostuneelle yhteisölle kuvia omista tai näkemistään asuista. Oivan toteutti Style Tag Costume Android- ja iPhone-sovellukset sekä niihin liittyvän palvelinjärjestelmän Bonnier Publicationsille yhdessä mainostoimisto TBWA\Helsingin kanssa. Style Tag Costume -mobiilisovellusten avulla käyttäjä pystyi ottamaan ja jakamaan kuvia omista tai näkemistään asuista, vaatteista ja asusteista. Sovelluksen käyttöliittymä pohjautui kuvavirtoihin, joita käyttäjät pystyivät selaamaan. Nähdessään kiinnostavan kuvan, käyttäjä pystyi avaamaan kuvan suuremmaksi, tykkäämään kuvasta ja kommentoimaan sitä. Käyttäjät pystyivät myös tutustumaan toisten käyttäjien profiileihin sekä seuraamaan kiinnostavia käyttäjiä. Sovelluksen konseptisuunnittelusta vastasivat Bonnier Publications ja TBWA\Helsinki, käyttöliittymäsuunnittelusta TBWA\Helsinki ja teknisestä toteutuksesta IWA. Ilmaiset Style Tag Costume iPhone- ja Android-sovellukset olivat ladattavissa Google Play - ja Apple App Store -sovelluskaupoista.

Suosittelija:

Halusimme Style Tag Costumen avulla olla ajasta ja paikasta riippumatta mukana siellä, missä lukijammekin ovat. Sovellus on olennainen osa tavoitettamme rakentaa Costumesta lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen yhteisö”, sanoo Sanna Sierilä, Costumen päätoimittaja. ”Oli ilo olla mukana tekemässä Costumen menestyksekästä lanseerausta. Mobiilipuolella Iwa Labsin tiimi toteutti visiomme ja vapautti meidät keskittymään omaan ydinosaamiseemme.

Sami Thessman

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Bonnier Publications Oy ja TBWA\Helsinki Oy
Ajankohta: 2013

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia