Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Spot Digger Android- ja iOS-sovellukset

ReferenssiSpot Digger oli lumilautailijoille ja skeittaajille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät pystyivät löytämään ja jakamaan lautailupaikkoja eli spotteja. Oivan toteutti Spot Diggerille Android- ja iOS-sovellukset sekä niihin liittyvät backend-palvelut. Palvelun mobiilisovellusten avulla käyttäjä pystyi hakemaan lähellä olevia spotteja joko kartta- tai listanäkymän avulla. Kirjautuneet käyttäjät pystyivät myös lisäämään palveluun uusia spotteja ja kirjautumaan sisään (check in) spoteille. Spoteista tarjottiin paljon harrastajille olennaista tietoa sekä kuvia, joita käyttäjät pystyivät itsekin lisäämään. Käyttäjät pystyivät myös seuraamaan muiden käyttäjien toimia ja jakamaan spotteja ja kuvia sosiaalisessa mediassa. Spot Digger Oy:n perustivat tunnetut ammattilumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Sittemmin tiimiin liittyi maamme eturivin osaajia mm. myynnin, markkinoinnin ja video- ja valokuvauksen aloilta. Spot Diggerin Pro-teamissa laskivat perustajien lisäksi mm. Marc McMorris, Halldor ja Eiki Helgason sekä Heikki Sorsa. Skeittipuolella tiimin tunnetuimpia nimiä olivat Wes Kremer, Madras Apse ja Pirkka Pollari. Palvelun pääyhteystyökumppani oli Samsung Suomi. Ilmainen Spot Digger Android-sovellus oli ladattavissa Google Play-kaupasta. Vastaavasti iOS-versio löytyi Applen App Storesta. Spot Diggeriin voi tutustua tarkemmin Spot Diggerin Facebook-sivulla. 

Spotdigger valittiin Suomen parhaaksi Android-sovellukseksi vuonna 2013. 

Teknologiat: Android, iOS, Ruby on Rails -sovelluskehys, JSON, paikkatietodata, JavaScript, HTML, CSS, Facebook

Suosittelija:

Olemme tehneet yhteistyötä Oivanin kanssa siitä asti kun saimme ajatuksen toteuttaa vanha ideamme spottikirjastosta mobiilipalveluna. Valitessamme toimittajaa palvelun toteuttajaksi meidät vakuutti erityisesti Oivanin halu sitoutua projektiin paitsi teknologiatoimittajana, myös kumppanina, jonka kanssa hioa palvelukonseptia ja liiketoimintamallia”, sanoo Ettala. ”Matkan varrella on tullut tehtyä pitkiä päiviä ja kaikki ei aina ole mennyt suunnitelmien mukaan”, jatkaa Sirviö. ”Oivanin kanssa toimiessa on kuitenkin aina voinut luottaa siihen, että he hoitavat hommansa kelloa katsomatta ja itse olemme voineet keskittyä siihen minkä osaamme parhaiten - palvelun suunnitteluun ja markkinointiin”, hän jatkaa.

Eero Ettala ja Fredu Sirviö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Spot Digger Oy
Ajankohta: 2011 - 2016

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia