Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT asiantuntija

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com 

Etsimme nyt Espoon tai Tampereen tai Jämsän Hallin toimistollemme.

IT asiantuntijaa 

Palvelet työssäsi Patrian sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. Työkenttä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen, edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Voit olla kokenut asiantuntija tai työurasi alkuvaiheessa oleva oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtävät korkean turvatason tietojärjestelmäympäristöissä. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä työskentelemään kyberturvatiimimme tukena erilaisissa projekteissa.

Millaista osaajaa etsimme:

Sinulla on hyvät valmiudet suunnitella, toteuttaa ja hallita tietoturvallisia IT- ympäristöjä. Vahvan palvelinpään osaamisen lisäksi, kaikki käytännön tietotaito infrasta, laitteista, virtualisoinneista ja verkoista auttavat tehtävässä menestymisessä. Olet tiimipelaaja ja nautit asiakkaan kanssa yhdessä tekemisestä.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

 • Linux-palvelinten ylläpitokokemus. Esim. NGINX, rsyslog, sshd, sssd, iptables
 • Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • Yleinen ymmärrys IT-infrastruktuurista, laitteista ja verkoista
 • Kokemus Linux-automaatioratkaisuista (esim. Ansible, Puppet, Terraform)
 • Kokemusta erilaisista virtualisointiratkaisuista (esim. VMWare, KVM)

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on seuraavat tiedot ja taidot:

 • Docker -kokemus
 • Windows -osaaminen (esim. AD, SCCM)
 • Kokemus PKI-ratkaisuista 
 • Kokemus identiteetinhallinta/federointi -ratkaisuista (esim. SSO, IDM, SAML 2.0)
 • Internetin perusmekanismien ymmärtämys (DNS, reititys jne.)
 • Kokemus DevOps-työkaluista (Esim. GitLab)
 • Tietoturvaosaaminen (esim. Katakri, CIS-benchmarks)

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 12.5.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalleedistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutatPatriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpääntee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukkameillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.4.2024 - 12.5.2024
Sijainti: Espoo, Jämsä, Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/it-asiantuntija/2846483/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä