logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kitaransoiton opetusta verkossa

ReferenssiJustinGuitar on yksi internetin parhaita paikkoja opetella kitaransoittoa. Iso-Britanniasta käsin toimivan muusikon ja opettajan Justin Sandercoen pyörittämässä JustinGuitarissa on tuhansia ilmaisia kitaransoittoa opettavia videoita. Sivusto houkuttelee noin 20 000 uutta kävijää päivässä. Justinin opetukset ovat auttaneet soittoansa tapailevia kitaristeja ympäri maailman jo yli vuosikymmenen. Sivuston päivitetyt YouTube-opetusvideot ovat tavoittaneet yli 350 miljoonaa katsojaa.

ALKUSYSÄYS

Justin otti yhteyttä IWA:an ison visionsa kanssa JustinGuitarin tulevaisuuden suhteen. Ensimmäinen tavoite oli päivittää sivuston ulkoasu moderniin, täysin responsiiviseen sivupohjaan. Toinen tavoite oli virtaviivaistaa sisällönhallinta, jotta uusien opetusmateriaalien lisääminen olisi nopeampaa ja helpompaa. Kolmas tavoite oli luoda kestävä pohja uusille interaktiivisille ominaisuuksille, jotka pitäisivät käyttäjät innostuneena ja sitoutuneena opintoihinsa. Tärkeimmät asiat kaiken tämän toteuttamiselle olivat läheinen yhteistyö, nopeat muutokset ja työskentely helposti työstettävissä palasissa.

YHTEISHANKE

Olemme IWA:lla omistautuneet etätyömalliin ja uskomme, ettei fyysinen etäisyys tarkoita läheisen yhteistyön menetystä. Tämä projekti on erittäin hyvä esimerkki tästä käytännössä. Vaikka Justin itse asuu Iso-Britanniassa ja kehitystiimimme sijaitsee Helsingissä, meillä oli avoimet keskustelukanavat. Työskentelimme päivittäin yhdessä viimeistelläksemme ideoita ja kehittääksemme uutta sivustoa eteenpäin. Tämä yhteistyö mahdollisti uusien ominaisuuksien ja parannuksien nopeat muutokset. Pystyimme olemaan varmoja siitä, että valmis työ oli juuri sitä mitä asiakkaalla oli mielessä.

TYÖMME

Ulkoasun suunnittelussa tehtyjen muutosten ohella yksi isoimmista tehtävistä oli luoda joustava hallintatyökalu jonka avulla Justin voi helposti hallita sivuston dynaamista sisältöä. Onnistuimme tässä integroimalla kaksi avoimen lähdekoodin työkalua sovellukseemme. Käytimme Casein-sisällönhallintajärjestelmää sekä WYSIWYG-editoria nimeltä CKEditor. Näiden avulla sivuston haltija voi nyt luoda monipuolisesti muotoiltuja opintomateriaaleja ja erillisiä sivuja sekä paljon muuta kirjoittamatta riviäkään koodia.

Toinen iso muutos on käyttäjätilien tuominen sivustolle. Nämä lisäävät kokonaan uuden vuorovaikutuksen tason JustinGuitariin. Käyttäjät voivat nyt kirjautua sisään sivustolle tallentaakseen opintomateriaaleja myöhempää käyttöä varten, seurata opintojensa etenemistä, luoda henkilökohtaisia muistiinpanoja ja jättää kommentteja opintomateriaaleihin. JustinGuitarin ylläpitäjät voivat myös asettaa tietyille sisällöille maksumuurin, joihin kirjautuneet käyttäjät voivat ostaa lukuoikeuden Stripe-maksupalvelun välityksellä. Nämä käyttäjätilit luovat lisäarvoa kaikille osapuolille. Käyttäjät pääsevät käyttämään ilmaisia työkaluja, joita ei ole muilla kitaraopetussivustoilla. Justin voi puolestaan keksiä uusia tapoja kaupallistaa sisältöjään.

“IWA:n kanssa oli nautinto työskennellä ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen helpommin kuin arvioin alunperin. Alkuun hieman jännitti työskentely näin pitkän välimatkan takaa, mutta se ei ollut lopulta ongelmallista säännöllisten Skype-tapaamisten ja projektinhallintatyökalujen ansiosta. IWA:n pääkehittäjä oli riittävän joustava käsitelläkseen uudet ideat saman tien ja osasi myös ennakoida tulevia muutoksia. IWA on kumppani, jota voin suositella varauksetta kenelle tahansa, joka tarvitsee verkkokehitysprojektiin tiimin, joka tekee korkealaatuista työtä ajallaan ja pysyy budjetissa”, sanoo JustinGuitar.comin luoja ja omistaja Justin Sandercoe.

“Monet IWA:n työntekijät - minä mukaan lukien - ovat harrastajamuusikoita. Siksi oli suuri kunnia ja ilo tulla valituksi toteuttamaan Justinin visiota uudesta JustinGuitar.comista. Olemme IWA:lla aina inspiroituneita hankkeista, joissa on korkeammat kuin taloudelliset tavoitteet. Justinin tavoitetta opettaa koko maailma soittamaan musiikki-instrumentteja on huikean hieno olla tukemassa”, sanoo IWA:n toimitusjohtaja ja perustaja Rami Korhonen, joka on myös Fumble-nimisen punk-bändin laulaja.

ETEENPÄIN

Uusien innovatiivisten ominaisuuksien ollessa jo työn alla, JustinGuitar jatkaa valitsemallaan tiellä muokaten internetissä tapahtuvan kitaraopetuksen tulevaisuutta. IWA on todella innoissaan saadessaan mahdollisuuden olla osa tätä hanketta.

Suosittelija:

“IWA:n kanssa oli nautinto työskennellä ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen helpommin kuin arvioin alunperin. Alkuun hieman jännitti työskentely näin pitkän välimatkan takaa, mutta se ei ollut lopulta ongelmallista säännöllisten Skype-tapaamisten ja projektinhallintatyökalujen ansiosta. IWA:n pääkehittäjä oli riittävän joustava käsitelläkseen uudet ideat saman tien ja osasi myös ennakoida tulevia muutoksia. IWA on kumppani, jota voin suositella varauksetta kenelle tahansa, joka tarvitsee verkkokehitysprojektiin tiimin, joka tekee korkealaatuista työtä ajallaan ja pysyy budjetissa”, - JustinGuitar.comin luoja ja omistaja Justin Sandercoe.

Justin Sandercoe

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: JUSTIN GUITAR LTD
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Justin Sandercoe

Lisätietoja

IWA:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

youtube
verkko-oppimisalusta
verkko-oppiminen
verkko-oppimisympäristö
Musiikki
kitara
ukulele

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry IWA kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Siirry IWA kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia