Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sisustussuunnittelun digitalisointia

ReferenssidSign on palkittu sisustusarkkitehtitoimisto, joka on työskennellyt monien hotellien, kauppakeskusten, kahviloiden, lentoyhtiöiden ja risteilylaivojen kanssa. dSignilla työskentelee 25 huippuammattilaista. Jokaiseen asiakashankkeeseen dSign määrittää tiimin, joka kykenee vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja viemään projektin maaliin parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuonna 2018 dSign pyysi IWA:a rakentamaan verkkosovelluksen, jolla asiakkaat voivat seurata dSignin suunnitteluprosessia ja pystyvät kommunikoimaan suunnittelutiimin kanssa. dSignilla oli kirkas visio miten he halusivat sovelluksen toimivan ja miltä sen tulisi näyttää.

“Sisustussuunnittelijoina etsimme aina keinoja tehdä palvelustamme entistäkin paremman asiakkaillemme. IWA:n kanssa työskentelyn myötä pystyimme toteuttamaan ideamme ja konseptimme konkreettiseksi palveluksi, jota asiakkaamme voivat käyttää”, kertoo dSign Oy:n toimitusjohtaja Vertti Kivi.

Projekti toteutettiin dSignin toimitiloissa tiiviissä yhteistyössä työntekijöiden kanssa kahdeksassa viikossa. Uusia toiminnallisuuksia lisättiin ketterän kehitysprojektin edetessä IWA:n ja dSignin keskustelujen pohjalta. Verkkosovellus rakennettiin käyttämällä palvelinpuolella Ruby on Rails -ohjelmistokehystä. Sovelluksen käyttöliittymän luomiseen käytettiin Angular 6- ja Bulma CSS -työkaluja.

“Sisustussuunnitteluun keskittynyt dSign edustaa suomalaisen elegantin ja käytännöllisen sisustamisen kärkikastia. Olemme pitkään edistäneet kiinteistö- ja rakennusyhtiöiden digitalisaatiota ja siksi onkin ollut hienoa päästä kehittämään myös dSignin palveluja. Maltan tuskin odottaa pääseväni taas kokemaan dSignin huikean Space Alive -sisustuskonseptin, kun seuraavaksi lennän Thaimaan-toimistollemme Finnair A350 -lentokoneella”, kertoo IWA:n toimitusjohtaja ja osakas Rami Korhonen.

Suosittelija:

Sisustussuunnittelijoina etsimme aina keinoja tehdä palvelustamme entistäkin paremman asiakkaillemme. IWA:n kanssa työskentelyn myötä pystyimme toteuttamaan ideamme ja konseptimme konkreettiseksi palveluksi, jota asiakkaamme voivat käyttää”.

Vertti Kivi

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: dSign
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vertti Kivi

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Angular
Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia