Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisustussuunnittelun digitalisointia

ReferenssidSign on palkittu sisustusarkkitehtitoimisto, joka on työskennellyt monien hotellien, kauppakeskusten, kahviloiden, lentoyhtiöiden ja risteilylaivojen kanssa. dSignilla työskentelee 25 huippuammattilaista. Jokaiseen asiakashankkeeseen dSign määrittää tiimin, joka kykenee vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja viemään projektin maaliin parhaalla mahdollisella tavalla. Vuonna 2018 dSign pyysi Oivania rakentamaan verkkosovelluksen, jolla asiakkaat voivat seurata dSignin suunnitteluprosessia ja pystyvät kommunikoimaan suunnittelutiimin kanssa. dSignilla oli kirkas visio miten he halusivat sovelluksen toimivan ja miltä sen tulisi näyttää. “Sisustussuunnittelijoina etsimme aina keinoja tehdä palvelustamme entistäkin paremman asiakkaillemme. Oivanin kanssa työskentelyn myötä pystyimme toteuttamaan ideamme ja konseptimme konkreettiseksi palveluksi, jota asiakkaamme voivat käyttää”, kertoo dSign Oy:n toimitusjohtaja Vertti Kivi. Projekti toteutettiin dSignin toimitiloissa tiiviissä yhteistyössä työntekijöiden kanssa kahdeksassa viikossa. Uusia toiminnallisuuksia lisättiin ketterän kehitysprojektin edetessä Oivanin ja dSignin keskustelujen pohjalta. Verkkosovellus rakennettiin käyttämällä palvelinpuolella Ruby on Rails -ohjelmistokehystä. Sovelluksen käyttöliittymän luomiseen käytettiin Angular 6- ja Bulma CSS -työkaluja. “Sisustussuunnitteluun keskittynyt dSign edustaa suomalaisen elegantin ja käytännöllisen sisustamisen kärkikastia. Olemme pitkään edistäneet kiinteistö- ja rakennusyhtiöiden digitalisaatiota ja siksi onkin ollut hienoa päästä kehittämään myös dSignin palveluja. Maltan tuskin odottaa pääseväni taas kokemaan dSignin huikean Space Alive -sisustuskonseptin, kun seuraavaksi lennän Thaimaan-toimistollemme Finnair A350 -lentokoneella”, kertoo Oivanin toimitusjohtaja ja osakas Rami Korhonen.

Suosittelija:

Sisustussuunnittelijoina etsimme aina keinoja tehdä palvelustamme entistäkin paremman asiakkaillemme. Oivanin kanssa työskentelyn myötä pystyimme toteuttamaan ideamme ja konseptimme konkreettiseksi palveluksi, jota asiakkaamme voivat käyttää”.

Vertti Kivi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: dSign
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vertti Kivi

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Angular
Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia