Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BookTheArtists.com markkinapaikka

ReferenssiBookTheArtists.com mullisti tavan hankkia esiintyjiä tapahtumiin. Palvelun avulla tapahtumajärjestäjät löysivät hetkessä tapahtumiin sopivia artisteja. Esiintyjille palvelu tarjosi uuden suoran tavan tehdä maksullisia keikkoja ilman tarpeettomia välikäsiä.

BookTheArtists.comin perustajien inspiraation lähteenä toimivat johtavat “yhteisölliset kulutuspalvelut”, muun muassa AirBnB ja Uber. Saatuaan idean uudenlaisesta palvelusta, he lähtivät etsimään teknistä kehityskumppania, joka voisi toteuttaa heidän visionsa samalla ymmärtäen BookTheArtists.com:in laajemman liikeidean.

Oivanin ja BookTheArtists.comin välillä yhteinen sävel löytyi nopeasti. Me Oivanilla rakastamme startuppeja ja useita työntekijöitämme on aiemmin työskennellyt musiikkialan startup-yhtiöissä. Hyvin pian muutaman tapaamisen jälkeen pääsimmekin kättelemään sopimuksen merkiksi BookTheArtists.comin perustajien kanssa ja aloitimme Minimum Lovable Product -version kehittämisen.

BookTheArtists.com rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä, jonka perustoiminnallisuuksia laajennettiin sekä valmiilla laajennusosilla että toteuttamalla räätälöityjä ominaisuuksia. Kehitystyötä johdettiin Helsingistä läheltä asiakasta, pääosan ohjelmistokehityksestä hoituessa Oivanin Khon Kaenin toimistolla.

“Työskentely Oivanin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aina palvelumme lanseeraukseen. Päätimme valita Oivanin tekniseksi yhteistyökumppaniksemme, koska meistä tuntui, että heidän tiiminsä oli heti ensimmäisestä tapaamisesta samalla sivulla kanssamme ja he ymmärsivät nopeasti BookTheArtists.comin laajemman vision”, kuvaa Sami Charmi, BookTheArtists.comin Co-Founder. “Teknisen kehitystyön ohella keskustelut Oivanin asiantuntijoiden kanssa auttoivat meitä kehittämään visiotamme ja myös liiketoimintalogiikkaamme. Yhteistyömme Oivanin kanssa tulee jatkumaan kehittäesämme BookTheArtists.comista kansainvälistä menestystarinaa“, jatkaa Charmi.

“Oivanin väessä on paljon musiikkidiggareita ja muutamat meistä ovat myös aiemmin työskennelleet musiikkialan startupeissa. Meitä ei siis tarvinnut pitkään vakuutella lähtemään toteuttamaan uutta teknologiaa hyödyntävää palvelua, joka avaa artisteille uusia mahdollisuuksia päästä esiintymään ja ansaitsemaan työllään”, kertoo Oivanin toimitusjohtaja Rami Korhonen, joka harrastuksenaan laulaa rock-yhtye Fumblessa.

BookTheArtists.com julkaistiin tammikuussa 2016. Palvelu yhdisti tapahtumajärjestäjiä ja esiintyjiä vallankumouksellisella tavalla.

Suosittelija:

Työskentely Oivanin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aina palvelumme lanseeraukseen. Päätimme valita Oivanin tekniseksi yhteistyökumppaniksemme, koska meistä tuntui, että heidän tiiminsä oli heti ensimmäisestä tapaamisesta samalla sivulla kanssamme ja he ymmärsivät nopeasti BookTheArtists.comin laajemman vision. Teknisen kehitystyön ohella keskustelut IWA:n asiantuntijoiden kanssa auttoivat meitä kehittämään visiotamme ja myös liiketoimintalogiikkaamme. Yhteistyömme Oivanin kanssa tulee jatkumaan kehittäessämme BookTheArtists.comista kansainvälistä menestystarinaa.

Sami Charmi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Hassle Free Promotions Ltd
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sami Charmi

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Teknologia

Open source
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

markkinapaikka
Thaimaa
Musiikki
Kauppapaikka
kaksisuuntaiset markkinapaikat

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia