Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KATATIB - Tuutorointia mobiilisti

ReferenssiKATATIB on mobiilisovellus, joka yhdistää opettajat ja oppilaat, jotka etsivät tukiopettajaa valittuihin aineisiin kuten kieliin ja koraanin opiskeluun. Sovellus antaa opettajille mahdollisuuden lisätä profiilinsa palveluun ja valita mitä aineita he ovat päteviä opettamaan Saudi-Arabian koulujen yleisen opetussuunnitelman mukaisesti. Oppilaat voivat helposti löytää ja varata yksityistunteja esimerkiksi valmistautuessaan kokeisiin.

Sovelluksen nimi tulee vanhasta arabian kielisestä sanasta “katatib” (yksikkömuoto “kuttab”), joka tarkoittaa paikkoja, joissa lapsia opetettiin ennen vanhaan. Toistaiseksi KATATIB on saatavilla Saudi-Arabian markkinoilla, mutta palvelua on myöhemmin tarkoitus laajentaa kattamaan myös naapurimaat Lähi-Idässä.

Saudi-Arabiassa käytetään kolmanneksi eniten älypuhelimia maailmassa; melkein 75 prosenttia väestöstä käyttää älylaitteita. Tämän johdosta oli alusta asti selvää, että KATATIB toteutetaan mobiilisovelluksena eikä verkkopalveluna.

Palvelun kehittäminen aloitettiin alkukesästä 2017. Jo pian ensimmäisten asiakkaan kanssa pidettyjen suunnittelupalaverien jälkeen sovelluksen tekniseksi toteutusratkaisuksi valikoitui React Native. Sen avulla sovelluksesta saatiin tuotettua hyvin nopeasti prototyyppiversio ja yhtenäisen koodipohjan avulla sovelluskehitys sekä iOS- että Android-alustoille nopeutui huomattavasti.

Kehitysprojektin edetessä huomasimme pian, että mobiilisovelluksen käytettävyys ja käyttäjäkokemus paranisivat huomattavasti, jos toiminnot oppilaille ja opettajille jaettaisiin kahteen erilliseen sovellukseen. Tämä vähensi käyttäjäliittymän monimutkaisuutta ja mahdollisti keskittymisen pääasiallisiin käyttäjätarinoihin molemmille ryhmille erikseen.

Omassa sovelluksessaan opettajat voivat rekisteröidä profiilin palveluun ja valita mitä aineita he ovat päteviä opettamaan. KATATIB tarkastaa jokaisen rekisteröityneen opettajan profiilin varmistaakseen, että heidän tutkintonsa ja pätevyytensä vastaavat aineita, joita he haluavat opettaa. Oppilaat voivat sitten etsiä ja varata oppitunteja näiltä opettajilta omalla sovelluksellaan.

Suosittelija:

Vertailin useita vaihtoehtoja ja valitsin Oivanin heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa takia. Heidän tekemänsä sovellus haluttiin ostaa meiltä jo soft launch-vaiheessa, mikä kertoo Oivanin toimittaman ratkaisun laadusta. Tiimi oli täsmällinen, avulias ja mukautuva tarvittujen muutosten suhteen.

Rayyan Alaql

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: KATATIB
Ajankohta: 2017

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

digitaalinen koulutus
kaksisuuntaiset markkinapaikat

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia