Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietosuojasuunnittelija: tiedonhallinta- ja tietosuojayksikkö; Joensuu; määräaikainen (id8753)

post_image
Rekryilmoitus

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”


HAEMME 5.5.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN 

Tietosuojasuunnittelijaa

 Tiedonhallinta- ja tietosuojayksikköön ajalle 3.6.2024 – 31.12.2025

 

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme uutta tiimiläistä, jolle tietosuoja on sydämen asia! Haluatko toimia tietosuoja-asioiden parissa ja antaa osaamisesi loistaa osana Siun soten tietosuojatiimiä? Mikäli tunnet paloa tietosuoja-asioihin ja kirjainyhdistelmät GDPR on sinulle ennestään tuttu, voit olla etsimämme henkilö. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä tietosuojan parissa – työsi tietosuojatiimissä on täynnä elämää!

Tietosuojasuunnittelijana tulet työskentelemään Siun soten Hallintopalvelujen Tiedonhallinta ja tietosuoja -yksikössä, osana Siun soten tietosuojatiimiä. Tietosuojasuunnittelijan tehtävä on määräaikainen ja lähimpinä työtovereina sinulla ovat tietosuoja-asiantuntija ja tietosuojavastaava. Tulet tukemaan omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi asiantuntijaresurssin kohdentamista ja riittävyyttä Siun sotessa meneillään oleviin projekteihin. Esihenkilönäsi on tiedonhallintapäällikkö.

Tietosuojasuunnittelijana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tietosuojaan liittyvät valmistelu- ja koordinointityöt. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi asiakastietolain mukaisten lokitietopyyntöjen käsittely, tietosuojaan liittyvien dokumenttien ja lomakkeiden ylläpito ja hallinta, Siun soten sisäisen intra-sivuston sekä Siun soten verkkosivujen tietosuoja-asioiden ylläpito, raportointi, tietosuojaprosessien piirtäminen IMS-työkalulla sekä tietosuojaan liittyvään kehittämistyöhön ja kouluttamiseen osallistuminen. Koordinoit ja valmistelet lisäksi tietosuojatiimin sekä Siun soten tietosuojatyöryhmän kokouksia. Kiinteä osa tietosuojasuunnittelijan tehtäviä ovat myös tietosuojaan liittyvä yleinen neuvonta, opastus sekä tiedottaminen.

Saat tehtävääsi perehdytyksen. Työssä on etätyömahdollisuus. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittaista työskentelyä kiinteällä työpisteellä, jolloin työpisteesi sijaitsee osoitteessa Tikkamäentie 16, Joensuu. Työaikana on toimistotyöaika 36,25 h/vk. Käytössä on liukuva työaika. 

Kelpoisuusehdot 

Odotamme sinulta tietosuojan ja henkilötietojen käsittelyn yleistuntemusta ja hyvinvointialueen palvelujärjestelmän toiminnan tuntemusta sekä valmiuksia hoitaa tietosuojasuunnittelijalle kuuluvia tehtäviä. Työtehtävässä toimiminen edellyttää erinomaisia tietoteknisiä taitoja, vuorovaikutustaitoja, järjestelmällistä työotetta organisointikykyä, itseohjautuvuutta, tiedonhakua sekä kykyä hallita isoja asiakokonaisuuksia ja edistää useampaa asiakokonaisuutta yhtäaikaisesti. Lisäksi edellytämme yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä positiivista kehittämisasennetta.

Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto. Aikaisempi työkokemus tietosuojaan liittyvissä tehtävissä katsotaan eduksi valintaa tehtäessä. Lisäksi eduksi katsotaan Dynasty-asianhallintajärjestelmän sekä M365 Office-työkalujen käytön osaaminen.

Valitulle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys, sillä tehtävien hoitaminen edellyttää erityistä luotettavuutta ja salassa pidettävien tietojen käsittelyä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3473,33 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvä  hyvinvointialueiden yleinen virka- ja työehtosopimus HYVTES mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja

Lisätiedot  

Haastatteluvalinnat ilmoitetaan ja haastattelut pyritään toteuttamaan viikon 19 aikana.  

Työtehtävä täytetään 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika

Lisätiedot vs. tiedonhallintapäällikkö Anu Mutanen, anu.mutanen@siunsote.fi, puh. 013 330 8277.

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 22.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.4.2024 - 5.5.2024
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/pohjois-karjalan-hyvinvointialue/tietosuojasuunnittelija-tiedonhallinta-ja-tietosuojayksikko-joensuu-maaraaikainen-id8753/2837232/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä