Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nasty Race Android- ja iPhone-sovellukset

ReferenssiNasty Village oli mobiilien peli- ja viihdepalvelujen julkaisija, jonka tuotteet toivat jokapäiväiseen elämään pelillisiä elementtejä tarjoten käyttäjilleen jännitystä ja pilkettä silmäkulmaan. IWA toteutti Nasty Villagelle Nasty Race Android- ja iPhone-sovellukset sekä niihin liittyvät backend-palvelut ja verkkosivut.

Nasty Race on Android- ja iPhone-älypuhelimille toteutettu pelimäinen sovellus, joka teki autolla ajamisesta hauskaa. Sovellus keräsi puhelimen tarjoamaa anturi- ja paikkatietodataa ja tarjosi käyttäjälleen reaaliaikaista tietoa ajoneuvon nopeudesta ja kiihtyvyyksistä. Jälkikäteen ajoja oli mahdollista tarkastella numeerisena arvoina sekä karttapohjalta. Sovellus toi autoiluun uusia pelillisiä elementtejä tarjoamalla haasteita ja tehtäviä, joiden onnistuneesta suorittamisesta palkittiin.

Ilmainen Nasty Race sovellus oli ladattavissa Google Play -palvelusta sekä Applen App Storesta. Teknologiat: Android, iOS, Ruby on Rails -sovelluskehys, JSON, paikkatietodata, anturidata, HTML, CSS, JavaScript

Suosittelija:

Nasty Villagen taustalla on pitkän linjan mobiili- ja paikkatietopalveluiden ammattilaisia, jotka tiesivät mitä sovellustoimittajaltaan halusivat. "Haimme osaavaa ja kustannustehokasta toimittajaa toteuttamaan keihäänkärkituotettamme. Tiesimme tarkkaan mitä halusimme ja haimme kokenutta mobiilikehittäjää, joka pystyisi toteuttamaan myös backend-puolen laadukkaasti ja aikataulussa", sanoo Juha Lahtela, Nasty Villagen toimitusjohtaja. "Erityisesti mobiilisovellusten kalibrointivaiheessa, kun lukuisat eri päätelaitteet piti saada tuottamaan yhteneviä mittaustuloksia, Iwa Labs lunasti lupauksensa joustavasta sovelluskehityksestä. Sadat testikilometrit vuoden pimeimpään aikaan lumisilla teillä vakuuttivat meidät siitä, että Iwa Labsissa todella asetetaan asiakas etusijalle", jatkaa Juha.

Juha Lahtela

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: Nasty Village
Ajankohta: 2011 - 2012

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia