Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

PropTech-järjestelmän suunnittelu NREP-kiinteistöyritykselle

ReferenssiNREP on kiinteistöalan tuotteiden uudistaja, kehittäjä, sijoittaja ja operaattori, jonka pyrkimyksenä on kiinteistövälitysalan kehittäminen useassa arvoketjun osassa. NREP hyödyntää toiminnassaan useita sidosryhmiä. Yrityksen monialainen tiimi kehittää kiinteistövälitystä ja alan yrityksiä, jotka luovat pitkän aikavälin arvoa vuokralaisille, sijoittajille ja laajemmille yhteisöille, joihin NREP sijoittaa.

Vuonna 2017 NREP palkkasi IWA:n auttamaan tulevien liiketoimintakonseptien tietojärjestelmien suunnittelussa. Tämä on edelleen kehitysvaiheessa, mutta projekti auttoi innovatiivisten ideoiden kehittämisessä kohti määriteltyä palvelukonseptia ja huolellisesti muotoiltua tietojärjelmän arkkitehtuurisuunnitelmaa.

Kyseinen projekti alkoi kesällä 2017 järjestetyssä työpajassa, jota johti IWA:n toimitusjohtaja Rami Korhonen. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus digipalvelujen suunnittelusta. Työpajan aikana IWA ja NREP sopivat projektinhallinnan prosesseista ja käynnistivät seuraavat työvaiheet:

Käyttäjäpersoonien suunnittelu
Tarvittavien ominaisuuksien listaaminen
Mahdollisten riskien tunnistaminen
Projektin onnistumisen kriteerien määritys
Asiakaspolun luominen

Työpajan jälkeen IWA:n UX-suunnittelija Niko Sandelin ja ohjelmistosuunnittelija Aki Teliö ottivat vastuulleen projektin edistämisen IWA:n osalta. Osapuolet sopivat kahden viikon pituisesta tiiviistä alkuvaiheesta ja aloittivat haastavan, mutta inspiroivan yhteistyön.

Alkuvaiheen jälkeen UX-suunnittelijamme Niko ryhtyi luomaan interaktiivisia malleja, jotka loivat perustan tuleville käytettävyyskokeiluille. Samaan aikaan IWA:n ohjelmistosuunnittelija Aki aloitti mikropalveluun perustuvan järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelun.

Viiden kuukauden aktiivisen työn jälkeen IWA esitteli NREP:lle toteutussuunnitelman uudelle PropTech-järjestelmäarkkitehtuurille ja dynaamiset mallit ihmiskeskeiseen verkkopalveluun kuluttajille ja yritysasiakkaille.

”IWA:n kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. IWA:n vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n sijoitusjohtaja Petri Valkama.

”Suurin osa IWA:n töistä tehdään PropTech- ja CleanTech-aloilla. NREP:n kanssa työskentely tarjosi meille ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä heidän erittäin lahjakkaan tiiminsä kanssa ja kehittää vallankumouksellista uutta palvelua kaupunkilaisille. Maltamme tuskin odottaa, että heidän upeat innovaationsa tulevat julkisuuteen vuonna 2019”, kertoo IWA:n toimitusjohtaja ja perustaja Rami Korhonen.

Suosittelija:

IWA:n kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. IWA:n vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n sijoitusjohtaja Petri Valkama.

Petri Valkama

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: NREP
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Rami Korhonen

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

ux
Service Design
UI sketches and wireframe design
Proptech
Microservices Architecture

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia