Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PropTech-järjestelmän suunnittelu NREP-kiinteistöyritykselle

ReferenssiNREP on kiinteistöalan tuotteiden uudistaja, kehittäjä, sijoittaja ja operaattori, jonka pyrkimyksenä on kiinteistövälitysalan kehittäminen useassa arvoketjun osassa. NREP hyödyntää toiminnassaan useita sidosryhmiä. Yrityksen monialainen tiimi kehittää kiinteistövälitystä ja alan yrityksiä, jotka luovat pitkän aikavälin arvoa vuokralaisille, sijoittajille ja laajemmille yhteisöille, joihin NREP sijoittaa.

Vuonna 2017 NREP palkkasi Oivanin auttamaan tulevien liiketoimintakonseptien tietojärjestelmien suunnittelussa. Tämä on edelleen kehitysvaiheessa, mutta projekti auttoi innovatiivisten ideoiden kehittämisessä kohti määriteltyä palvelukonseptia ja huolellisesti muotoiltua tietojärjelmän arkkitehtuurisuunnitelmaa.

Kyseinen projekti alkoi kesällä 2017 järjestetyssä työpajassa, jota johti Oivanin toimitusjohtaja Rami Korhonen. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus digipalvelujen suunnittelusta. Työpajan aikana Oivan ja NREP sopivat projektinhallinnan prosesseista ja käynnistivät seuraavat työvaiheet:

Käyttäjäpersoonien suunnittelu

Tarvittavien ominaisuuksien listaaminen

Mahdollisten riskien tunnistaminen

Projektin onnistumisen kriteerien määritys

Asiakaspolun luominen

Työpajan jälkeen Oivanin UX-suunnittelija Niko Sandelin ja ohjelmistosuunnittelija Aki Teliö ottivat vastuulleen projektin edistämisen Oivanin osalta. Osapuolet sopivat kahden viikon pituisesta tiiviistä alkuvaiheesta ja aloittivat haastavan, mutta inspiroivan yhteistyön.

Alkuvaiheen jälkeen UX-suunnittelijamme Niko ryhtyi luomaan interaktiivisia malleja, jotka loivat perustan tuleville käytettävyyskokeiluille. Samaan aikaan Oivanin ohjelmistosuunnittelija Aki aloitti mikropalveluun perustuvan järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelun.

Viiden kuukauden aktiivisen työn jälkeen Oivan esitteli NREP:lle toteutussuunnitelman uudelle PropTech-järjestelmäarkkitehtuurille ja dynaamiset mallit ihmiskeskeiseen verkkopalveluun kuluttajille ja yritysasiakkaille.

”Oivanin kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. Oivanin vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n sijoitusjohtaja Petri Valkama.

”Suurin osa Oiovanin töistä tehdään PropTech- ja CleanTech-aloilla. NREP:n kanssa työskentely tarjosi meille ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä heidän erittäin lahjakkaan tiiminsä kanssa ja kehittää vallankumouksellista uutta palvelua kaupunkilaisille. Maltamme tuskin odottaa, että heidän upeat innovaationsa tulevat julkisuuteen vuonna 2019”, kertoo Oivanin toimitusjohtaja ja perustaja Rami Korhonen.

Suosittelija:

Oivanin kanssa työskentelyn ansiosta voimme keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin, kun he ovat tehneet ideastamme hyvin määritellyn web-palvelun ja tietojärjestelmän arkkitehtuurin. Oivanin vahva visio ihmiskeskeisestä käytettävyydestä ja käytännön teknisistä ratkaisuista antoi meille täysin toimivan tietojärjestelmän suunnitelman tulevalle liiketoiminnallemme”, kertoo NREP:n sijoitusjohtaja Petri Valkama.

Petri Valkama

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: NREP
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Rami Korhonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

ux
Service Design
UI sketches and wireframe design
Proptech
Microservices Architecture

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia