logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietoa yrityksestä

ite wiki oy
Mariankatu 5
00170 HELSINKI
Y-tunnus 2555239-7
Pankkiyhteys FI51 4055 0011 5756 16 (Aktia)

ite wiki oy

Kun lähdimme kehittämään ite wikiä vuonna 2013, visionamme oli edistää suomalaisten yritysten ja julkisen sektorin kilpailukykyä avoimella wikillä, joka edesauttaa sopivien kumppaneiden löytämistä it-hankinnoissa ja digiprojekteissa. Ite wikin avoin markkinapaikka ja media auttaa hahmottamaan liiketoimintaprosessien kehitysmahdollisuuksia, kartoittamaan koko it- ja ohjelmistoyritysten markkinan ja löytämään osaavat kumppanit ja palvelut liiketoimintaprosessien digitalisointiin.

Tänä päivänä Ite wiki on tuonut jo yli miljoona sivukatselua alan tarjonnoille ja yhdistää jatkuvasti sopivia b2b-kumppaneita liiketoiminnan digitalisaatiohankkeissa.

Ite wikin blogimediasta rakennetaan laadukkailla sisällöillä digitalisaatiokentän ykkösmediaa, joka esittelee alan kehitystä, ilmiöitä ja osaajia. Haastattelemme blogimediaamme jatkuvasti alan johtavia tekijöitä ja toimimme lukuisten b2b-ohjelmistoyritysten luotettuna viestintäkumppanina.

It-rekry- ja tapahtumasivumme ovat nousseet yhdeksi suosituimmista osioista palvelussa. Näin ite wiki tukee ohjelmisto-osaajien liikkumista työurillaan ja edistää alan ihmisten konkreettisia kohtaamisia tapahtumissa.

Tervetuloa mukaan ite wikin verkostoon ja mediamme käyttäjäksi. Digitaalisen Suomen rakennusliike on käynnistynyt!

ite wiki crew

ite wikin tiimi on yhdistelmä digitalisaation mallintamisen, markkinointiviestinnän prosessien, it-hankinnan ja digitaalisten palveluiden kehityksen osaajia.

Kuva

Johannes Puro

Asiakkuudet + blogimedian päätoimittaja
johannes.puro @ itewiki.fi
+358 40 726 2656

Johannes Puro on ite wikin co-founder, liiketoiminnan vetäjä, tuotekehityksen ideoija ja markkinoinnin suunnitteljia. Hän on lukuisten it- ja ohjelmistoyritysten luotettu kumppani markkinoinnissa ja hän tunteekin laajasti toimijat ja tekijät Suomen digitalisaatiokentässä. Johannes on intohimoinen yrittäjä ja hän rakentaa ite wikistä b2b-digitalisaatiokentän johtavaa markkinapaikkaa Suomeen.

Kuva

Eeva Melama

Co-founder
eeva.melama @ itewiki.fi
+358 44 344 9852

Co-founder Eeva Melama on it-markkinan väsymätön opiskelija ja ite wikin tärkeä taustavaikuttaja. Hän on tuotantotalouden DI, joka työskentelee it-projektipäällikkönä Sofigatessa.

Kuva

Tuomas Piispanen

Webkehitys
tuomas.piispanen @ gmail.com
www.tuomas-p.com

Tuomas on nettisivuguru ja hän on vastannut ite wiki -sivuston toteutuksesta. Tuomas hallitsee web-ohjelmoinnin, tietokannat, käytettävyyden ja graafisen suunnittelun. Tuomas on tietotekniikan DI.

Kuva

Jari Pakarinen

Graafinen suunnittelu
jari @ 3dtaito.fi
+358 45 630 1600

Jari Pakarinen on ite wikin keskeinen yhteistyökumppani ja graafisen suunnittelun ammattilainen joka hallitsee myös 3d-suunnittelun ja animaation. Hän on visuaalinen taituri, joka hahmottaa tarinat ja mahdollisuudet tietointensiivisten tarjontojen esittämiseksi.

Kuva

Harri Liimatta

Webkehitys
info @ koodisto.fi
www.koodisto.fi

Harri on pitkän linjan webkehittäjä ja on mukana kehittämässä ite wikin -backendiä. Harri hallitsee web-ohjelmoinnin, web-sovellusten suunnittelun ja palvelimet.

Kuva

Suvi Lindström

Toimittaja ja sisällöntuottaja
suvi.lindstrom @ itewiki.fi

Kuva

Veera Kujansuu

Toimittaja ja sisällöntuottaja
veera.kujansuu @ itewiki.fi

Kumppanit

ite wiki toimii yhteistyössä it-alan johtavien sidosryhmien kanssa.