Tietoa yrityksestä

ite wiki oy
Mariankatu 5
00170 HELSINKI
Y-tunnus 2555239-7
Pankkiyhteys FI51 4055 0011 5756 16 (Aktia)

ite wiki oy

Idea ite wikin perustamisesta syntyi kesällä 2012. Tiimimme työskenteli eri organisaatioissa it-hankintojen ja toisaalla it-myynnin ja -markkinoinnin parissa. Havahduimme siihen, että hankintoja tekevät organisaatiot ovat jatkuvasti hakemassa tietoa siitä, mitkä it-tarjoajat olisivat sopivia kumppaneita heidän tarpeeseensa. Samaan aikaan tarjontojen välittäminen potentiaalisille asiakkaille tuotti digitalisoinnin osaajayrityksille haasteita.

Näistä lähtökohdista lähdimme kehittämään ite wikin alustaa ja ekosysteemiä luodaksemme liiketoiminnan digitalisoinnin markkinaan oman Etuoven, joka yhdistäisi sopivia kumppaneita liiketoiminnan kehityshankkeissa tehostaen Suomen it- ja ohjelmistoalan markkinaa. Perustimme ite wikin avoimuuden ja riippumattomuuden arvoille pystyäksemme koostamaan markkinatiedon mahdollisimman kattavasti ja tarjoamaan näin luotettavaa markkinatietoa sitä hakeville.

ite wiki oy perustettiin kesäkuussa 2013 ja itewiki.fi-verkkopalvelu julkaistiin alkuvuodesta 2014. ite wiki rakentunut julkaisustaan lähtien kattavaksi liiketoiminnan digitalisoinnin verkostoksi, kohtaamispaikaksi ja mediaksi. Samaan aikaan kun alkuperäinen ideamme digitalisoinnin etuovesta on kantanut, ite wikistä on kehittynyt portaali, joka koostaa yhteen kattavasti alan asiantuntijat, sisällöt ja keskustelun. ite wiki on tunnettu tänä päivänä laajasti osaavana digitaalisten medioiden toteuttajana ja verkottajana, sekä verkostomaisen markkinoinnin ammattilaisena. Vuoden 2016 aikana ite wikillä oli jo yli 200.000 käyttäjää ja toimme digitalisaation osaajayrityksille ja sisällöille yli 475.000 sivukatselua.

Verkostomme on kasvanut erittäin kattavaksi ja tunnemme laajasti digitalisaation osaajat, vaikuttajat ja markkinan Suomessa. Olemme käynnistäneet yhteistyön useiden organisaatioiden ja yritysten kanssa toimintamme aloittamisesta lähtien. Toimimme mm. erilaisissa verkostohankkeissa ideoijana, toteuttajanaja teknisenä kehityskumppanina, sekä markkinatiedon välittäjänä. Olemme pitäneet useita esiintymisiä digitalisaation ja verkostomaisen markkinoinnin ympäriltä erilaisissa tapahtumissa ja foorumeissa. Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. Liikenne ja viestintäministeriö, Tekes, Tivia, Digitice Finland, Nordic Digital Business Summit sekä useat kymmenet johtavat liiketoiminnan digitalisoinnin osaajayritykset.

Tervetuloa mukaan ite wikin verkostoon ja mediamme käyttäjäksi. Digitaalisen Suomen rakennusliike on käynnistynyt!

ite wiki crew

ite wikin tiimi on yhdistelmä digitalisaation mallintamisen, markkinointiviestinnän prosessien, it-hankinnan ja digitaalisten palveluiden kehityksen osaajia.

Kuva

Johannes Puro

Liiketoimintajohtaja
johannes.puro @ itewiki.fi
+358 40 726 2656

Johannes Puro on ite wikin liiketoiminnan johtaja, verkoston rakentaja, digitaalisen tuotekehityksen ideoija ja markkinoinnin suunnitteljia. Hänen ydinosaamistaan on liiketoiminnan digitalisoinnin jäsentäminen ja soveltaminen, sekä Suomen it-markkinan tuntemus. Johannes on vetänyt useita verkostohankkeita ja hänellä on erittäin kattavat verkostot Suomen digitalisaatiokentässä. Hän on myös aktiivinen puhuja ja esiintyjä alan tapahtumissa ja koulutuksissa.

Kuva

Eeva Melama

Co-founder
eeva.melama @ itewiki.fi
+358 44 344 9852

Co-founder Eeva Melama on it-markkinan väsymätön opiskelija ja ite wikin tärkeä taustavaikuttaja. Hän on tuotantotalouden DI, joka työskentelee it-projektipäällikkönä Sofigatessa.

Kuva

Tuomas Piispanen

Webkehitys
tuomas.piispanen @ gmail.com
www.tuomas-p.com

Tuomas on nettisivuguru ja hän on vastannut ite wiki -sivuston toteutuksesta. Tuomas hallitsee web-ohjelmoinnin, tietokannat, käytettävyyden ja graafisen suunnittelun. Tuomas on tietotekniikan DI.

Kuva

Jari Pakarinen

Graafinen suunnittelu
jari @ 3dtaito.fi
+358 45 630 1600

Jari Pakarinen on ite wikin keskeinen yhteistyökumppani ja graafisen suunnittelun ammattilainen joka hallitsee myös 3d-suunnittelun ja animaation. Hän on visuaalinen taituri, joka hahmottaa tarinat ja mahdollisuudet tietointensiivisten tarjontojen esittämiseksi.

Kuva

Harri Liimatta

Webkehitys
info @ koodisto.fi
www.koodisto.fi

Harri on pitkän linjan webkehittäjä ja on mukana kehittämässä ite wikin -backendiä. Harri hallitsee web-ohjelmoinnin, web-sovellusten suunnittelun ja palvelimet.

Kuva

Elina Koskipahta

Marketing & Communications
elina.koskipahta @ itewiki.fi
+358 40 551 2543

Elina Koskipahta on viestinnän rautainen ammattilainen joka työskentelee ite wikissä markkinointiviestinnän ja asiakastöiden saralla.

Kumppanit

ite wiki toimii yhteistyössä it-alan johtavien sidosryhmien kanssa.