logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Uutiskirjeet 2.0

ReferenssiEmail Factory on sähköisten uutiskirjeiden luomiseen kehitetty työkalu, jonka helppokäyttöisyyteen kiinnitettiin erityistä huomiota. Hinnoittelultaan palvelu oli myös selkeästi Suomen edullisin.

IWA paitsi vastasi Email Factory -palvelun teknisestä kehityksestä, myös osallistui aktiivisesti palvelukonseptin hiomiseen ja start-up -yrityksen käynnistämiseen.

Teknisesti Email Factory totetettiin alusta alkaen helposti laajennettavana ja nopeasti skaalautuvana palveluna. Koska palvelun taustalla olevien yrittäjien tavoitteena oli alusta alkaen suunnata kansainvälisille markkinoille, oli tuki monikielisyydelle itsestään selvyys Email Factoryn ensimmäisestä versiosta asti. Palvelu onkin jo nyt käytettävissä suomen lisäksi myös englanniksi, ranskaksi ja ruotsiksi.

Kuten niin usein start-up -vaiheessa, myös Email Factoryä kehitettäessä suunta ja prioriteetit välillä vaihtuivat vauhdilla. IWA:n Scrum-pohjainen iteraativinen ja joustava projektityömalli mahdollisti osaltaan tämän.

Palvelun nopean kehitystahdin ansiosta Email Factoryn asiakkaat saivat tottua aivan uuden tasoiseen asiakaspalveluun: Monesti asiakkaan kohtaama ongelma saatiin ratkaistua tunneissa ja välillä jopa niin, että asiakas ei edes itse ongelmaa ehtinyt huomata. Korkean palvelutason ylläpitoa edesauttoi osaltaan kattava automatisoitu valvontajärjestelmä.

Email Factoryyn voi tutustua ja sen voi ottaa käyttöön osoitteessa:

www.emailfactory.fi

Teknologiat: Ruby on Rails -sovelluskehys, PostgreSQL-tietokanta, HTML, CSS, JavaScript, sähköposti- ja maksujärjestelmäintegraatiot

Suosittelija:

Email Factoryä perustettaessa meillä oli vahva näkemys siitä, että millainen uuden ajan sähköpostimarkkinointityökalun tulee olla ja millaista palvelua haluamme asiakkaillemme tarjota. Iwa Labs on ollut meille oivallinen yhteistyökumppani, joka on huolehtinut paitsi palvelumme laadukkaasta teknisestä toteutuksesta, niin pystynyt tukemaan meitä myös palvelumuotoilusta yrityksemme rahoituksen järjestämiseen.

Sakari Kyrö

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: Email Factory Oy
Ajankohta: 2010 - 2011

Lisätietoja

IWA:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Webkehitys

Teknologia

Open source

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry IWA kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita julkaisuja

Siirry IWA kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti
Top 10 parhaat freelancer-sivustot verkkosivujen suunnittelijan hakemiseen ja kokemuksia freelancerin käytöstä
Ketterästi kehitetty Open Source ERP voittaa perinteisen ERP-projektin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia