Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Työtä kaikille -rekrytointiportaali

ReferenssiTeatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen uusi Työtä kaikille -palvelu tekee luovien alojen työpaikkojen- ja ammattilaisten löytämisestä entistä helpompaa ja nopeampaa. Palvelu kytkeytyy vahvasti laajempaan meneillään olevaan digitalisaation aaltoon, jossa internet-palveluilla tehostetaan ihmisten ja instituutioiden välistä vuorovaikutusta.

Työtä kaikille -palvelu on esittävien taiteiden työtori ja rekrytointisivusto. Palvelu on avoin ja maksuton kaikille luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja työnantajille Suomessa ja jatkossa myös ulkomailla.

Ammattilaiset voivat käyttää Työtä kaikille -palvelua esitelläkseen osaamistaan ja työkokemustaan sekä etsiäkseen uusia kiinnostavia työmahdollisuuksia monipuolisin hakuominaisuuksin. Työnantajat voivat julkaista palvelussa ilmoituksia avoimista työpaikoista ja kontaktoida suoraan soveltuvia ammattilaisia.

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme valitsi IWA:n Työtä kaikille -palvelun tekniseksi toimittajaksi loppukeväästä 2015. Suunnittelu- ja toteutustyö aloitettiin kesällä ja palvelu julkaistiin tammikuussa 2016. Kehitystyötä tehtiin ketterin menetelmin iteratiivisesti pala kerrallaan.

“Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti IWA:n ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja IWA:n meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi”, kuvailee Anne Saveljeff, Temen tiedottaja.

“On ollut hienoa voida hyödyntää IWA:n teknistä osaamista ja kokemusta rekrytointiportaalien toteuttamisesta projektissa, jonka tavoitteena on luovien alojen ammattilaisten työllisyyden parantaminen. Työtä kaikille -palvelun toteuttaminen on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisista verkkopalveluiden kehitysprojekteista, joita teemme IWA:lla”, kommentoi Rami Korhonen, IWA:n toimitusjohtaja.

Suosittelija:

Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti IWA:n ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja IWA:n meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi.

Anne Saveljeff

Pinterest
Referenssin infoboxi
IWA

Tiedot

Tilaaja: Teme
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anne Saveljeff

Lisätietoja

Yritysprofiili IWA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
Ruby on Rails
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

rekrytointi
rekrytointijärjestelmä
rekrytointisovellus
teatteri
teme

Siirry yrityksen profiiliin IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Muita referenssejä

IWA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia