Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työtä kaikille -rekrytointiportaali

ReferenssiTeatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen uusi Työtä kaikille -palvelu tekee luovien alojen työpaikkojen- ja ammattilaisten löytämisestä entistä helpompaa ja nopeampaa. Palvelu kytkeytyy vahvasti laajempaan meneillään olevaan digitalisaation aaltoon, jossa internet-palveluilla tehostetaan ihmisten ja instituutioiden välistä vuorovaikutusta.

Työtä kaikille -palvelu on esittävien taiteiden työtori ja rekrytointisivusto. Palvelu on avoin ja maksuton kaikille luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja työnantajille Suomessa ja jatkossa myös ulkomailla.

Ammattilaiset voivat käyttää Työtä kaikille -palvelua esitelläkseen osaamistaan ja työkokemustaan sekä etsiäkseen uusia kiinnostavia työmahdollisuuksia monipuolisin hakuominaisuuksin. Työnantajat voivat julkaista palvelussa ilmoituksia avoimista työpaikoista ja kontaktoida suoraan soveltuvia ammattilaisia.

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme valitsi Oivanin Työtä kaikille -palvelun tekniseksi toimittajaksi loppukeväästä 2015. Suunnittelu- ja toteutustyö aloitettiin kesällä ja palvelu julkaistiin tammikuussa 2016. Kehitystyötä tehtiin ketterin menetelmin iteratiivisesti pala kerrallaan.

“Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti OIvanin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Oivanin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi”, kuvailee Anne Saveljeff, Temen tiedottaja.

“On ollut hienoa voida hyödyntää Oivanin teknistä osaamista ja kokemusta rekrytointiportaalien toteuttamisesta projektissa, jonka tavoitteena on luovien alojen ammattilaisten työllisyyden parantaminen. Työtä kaikille -palvelun toteuttaminen on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisista verkkopalveluiden kehitysprojekteista, joita teemme Oivanilla”, kommentoi Rami Korhonen, Oivanin toimitusjohtaja.

Suosittelija:

Luovien alojen ammattien monenkirjavuus ja eri ammattiryhmien vaihtelevat tarpeet loivat useita positiivisia haasteita projektille. Ne kaikki kuitenkin ratkottiin sujuvasti Oivanin ja Temen käyttämän ketterän kehityksen prosessin avulla. Liittomme ydintehtäviä on auttaa esittävien taiteiden ammattilaisten työllistymistä ja Oivanin meille toteuttama Työtä kaikille -palvelu auttaa tässä tehtävässä merkittävästi.

Anne Saveljeff

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oivan logo

Tiedot

Tilaaja: Teme
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anne Saveljeff

Lisätietoja

Yritysprofiili Oivan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
Ruby on Rails
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

rekrytointi
rekrytointijärjestelmä
rekrytointisovellus
teatteri
teme

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oivan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan - Muita referenssejä

Oivan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia