logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nodeon Oy on Teollisen Internetin monitaitaja halliten alan teknologiapinon kenttälaitteiden ja sensorien rajapinnoista tiedonsiirtoratkaisuihin sekä ylätason pilvipohjaisiin keskusjärjestelmiin ja teollisuuden automaatioprosesseihin saakka.

Nodeon Oy

Yritysesittely

Nodeonin avainosaamisaluetta ovat laajasti erilaiset teollisen internetin ratkaisut, johon liittyvää osaamistamme on hiottu erityisesti kriittisissä infrastruktuurikohteissa, joissa teknisten järjestelmien varaan lasketaan jopa ihmishenkiä. Erityisosaamisalueemme teollisen internetin kentässä on liikenne, älyliikenteen ratkaisut. Ammatillisesti osaamisemme perustuu laajaan teknologiaosaamiseen ohjelmistojen kehittämisestä, automaatio- ja sähkösuunnittelusta sekä monipuolisten tietoliikenneratkaisujen suunnittelusta.
Työntekijöitä 25
Y-tunnus 1990436-8
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Jyväskylä, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys

Teknologia: CAD, Microsoft, Open source, React, C, C#, C++, Javascript, Python, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Nodeon, IoT, Teollinen internet, älyliikenne, ITS, Automaatio, tietoliikenne, Digitalisaatio, smart city, ohjausjärjestelmät

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Nodeon - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Nodeon - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Henkilökunnallamme on mittava määrä kokemusta erilaisten älyliikennejärjestelmien suunnittelusta, kuten tunnelit, moottori- ja valtatiet, sillat, opastus- ja infojärjestelmät, pysäköinnin opastus jne. Meille hyvin..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Asiakaskohtaisten järjestelmien toimitusprojektit ovat yrityksemme ydinosaamista älyliikenteen alueella.

Meille tutuimpia järjestelmätoimituksia ovat tunnelien, moottori-/maanteiden ja avattavien siltojen..

Ohjelmistokehitys

Yrityksellämme on erittäin monipuolisesti kokemusta erilaisten toimialojen ohjelmistoteknisistä tarpeista, joiden pohjalta tarjoamme toimialariippumattomasti ohjelmistojen kehityspalveluita. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen..

IoT

Teollinen internet siirtää ratkaisut piiristä pilveen. Nodeon on Teollisen internetin ratkaisujen monitaitaja, jonka henkilökunta on toteuttanut kriittisissä infra- ja teollisuusympäristöissä hajautetun laitehallinnan ja..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Älyliikenne - Konsultointipalvelut

Laaja osaamisemme ja pitkä kokemuksemme älyliikenteen ratkaisuista antavat meille erinomaiset lähtökohdat myös konsultointiprojektien toteuttamiselle. Toimeksiannot ovat tyypillisesti..

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Älyliikenne on yksi Teollisen internetin ratkaisujen suurimmista käyttäjistä ja määritellään yhdeksi merkittävimmäksi Teollisen internetin toimialueen alahaaraksi. Teollisen internetin teknologiapinon näkökulmasta..

Nodeon - Referenssit

Nodeon - Julkaisut

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeasti kasvavassa, avoimessa sekä rennossa toimintaympäristössä.

Ajattelemme henkilöstöstä hyvin pitkälti samalla tavalla kuin asiakassuhteiden hoidosta. Kummatkin ovat yhtä tärkeitä ja kummankin osalta pyrimme toimimaan arvomaailmamme mukaisesti: viestimällä aktiivisesti ja avoimesti, tarttumalla toimeen sekä osoittamalla innostunutta ja sitoutunutta suhtautumista työtämme ja työtovereitamme kohtaan.


Näitä samoja asioita haluamme vaalia koko henkilöstömme keskuudessa. Jos siis koet olevasi samalla aaltopituudella arvojemme ja toimintatapojemme kanssa, niin ole meihin yhteydessä!

Nodeon - Rekryilmoitukset

 

Nodeon Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku