Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nodeon on keskittynyt teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä.

Nodeon

Yritysesittely

Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa. Tarjoamme ratkaisuja järjestelmien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan ja optimointiin, turvallisuuden parantamiseen sekä toiminnan ennakointiin ja automatisointiin.

Asiantuntijuutemme rakentuu neljän teknologiapilarin varaan: ohjelmistosuunnittelu, tietoliikenneratkaisut, automaatio- ja sähkösuunnittelu. Erityisosaamistamme ovat haasteet, joissa kaikki osaamisalueemme yhdistellään yhdeksi saumattomaksi kokonaisratkaisutoimitukseksi. Palvelumme ulottuvat ratkaisujen alkuvaiheen suunnittelusta ja konsultoinnista, ratkaisutoimituksiin ja niiden elinkaaren hallintaan.
Työntekijöitä 35
Y-tunnus 2538755-5
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh 0405260953
E-mail info@nodeon.com

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tietoturva, Pilvipalvelut / SaaS, Paikkatieto GIS

Teknologia: CAD, Microsoft, Open source, React, C, C#, C++, Javascript, Python, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Järjestöt ja yhdistykset, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Nodeon, Älykäs liikenne, Älykkäät kaupungit, Teollinen internet, IoT, älyliikenne, ITS, Automaatio, tietoliikenne, sähkö, Digitalisaatio, smart city, ohjausjärjestelmät, mittausratkaisut, liikenteen mittaus

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Nodeon - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Nodeon - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Kriittisen infran teknologian hankinnat

Projektiorganisaatiossa kaikkien tekniikkalajien asiantuntemus tulee olla riittävällä tasolla, jotta tavoiteltu lopputulos savutetaan. Isonkin hankkeen toteutuksessa tulee usein..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Älyliikenne - Suunnittelupalvelut

Liikennehankkeiden teknisten järjestelmien suunnittelussa on tunnettava laajojen hankkeiden toimintamallit ja toimiala. Järjestelmien suunnittelu vaatii monialaosaamista ja..

Projektinhallinta

Kriittisen infran projektipalvelut

Projektiorganisaatiossa kaikkien tekniikkalajien asiantuntemus tulee olla riittävällä tasolla, jotta tavoiteltu lopputulos savutetaan. Isonkin hankkeen toteutuksessa tulee usein..

BI ja raportointi

Liikennevirran mittaus ja analysointi

Liikenteen mittaaminen kehittyy huimaa vauhtia. Uudet mittausteknologiat tarjoavat perinteiseen liikennemäärien mittaamiseen yhä tehokkaampi keinoja samalla, kun innovatiivinen..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Ajoneuvoliikenteen analysointi

Perinteisessä liikennelaskennassa saadaan selville lähinnä ajoneuvojen määrä. Nodeonin ratkaisussa analyysi antaa merkittävästi laajempaa tietoa muun muassa liikenteen..

IoT

Teollinen internet siirtää ratkaisut piiristä pilveen. Nodeon on Teollisen internetin ratkaisujen monitaitaja, jonka henkilökunta on toteuttanut kriittisissä infra- ja teollisuusympäristöissä hajautetun laitehallinnan ja..

Tietoliikennepalvelut

Kriittisen infran tietoliikennesuunnittelu

Tietoliikenneverkkojen suunnittelussa, kuten monen muunkin teknologia-alan, hallittavien alueiden kasvaa jatkuvasti. Nodeonin erityisosaamisaluetta on tietoliikenneverkkojen..

Integraatiot

Älyliikenne - Järjestelmien toimitusprojektit

Asiakaskohtaisten järjestelmien toimitusprojektit ovat yrityksemme ydinosaamista älyliikenteen alueella.

Meille tutuimpia järjestelmätoimituksia ovat..

Ohjelmistokehitys

Yrityksellämme on erittäin monipuolisesti kokemusta erilaisten toimialojen ohjelmistoteknisistä tarpeista, joiden pohjalta tarjoamme toimialariippumattomasti ohjelmistojen kehityspalveluita. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Älyliikenne - Konsultointipalvelut

Laaja osaamisemme ja pitkä kokemuksemme älyliikenteen ratkaisuista antavat meille erinomaiset lähtökohdat myös konsultointiprojektien toteuttamiselle. Toimeksiannot ovat..

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Älyliikenneratkaisut

Älyliikenne on yksi Teollisen internetin ratkaisujen suurimmista käyttäjistä ja määritellään yhdeksi merkittävimmäksi Teollisen internetin toimialueen alahaaraksi. Teollisen internetin..

Julkishallinto

Kriittisen infran teknologia-asiantuntija

Projektiorganisaatiossa kaikkien tekniikkalajien asiantuntemus tulee olla riittävällä tasolla, jotta tavoiteltu lopputulos savutetaan. Isonkin hankkeen toteutuksessa tulee..

Nodeon - Referenssit

Nodeon - Bloggaukset

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeasti kasvavassa, avoimessa sekä rennossa toimintaympäristössä.

Ajattelemme henkilöstöstä hyvin pitkälti samalla tavalla kuin asiakassuhteiden hoidosta. Kummatkin ovat yhtä tärkeitä ja kummankin osalta pyrimme toimimaan arvomaailmamme mukaisesti: viestimällä aktiivisesti ja avoimesti, tarttumalla toimeen sekä osoittamalla innostunutta ja sitoutunutta suhtautumista työtämme ja työtovereitamme kohtaan.


Näitä samoja asioita haluamme vaalia koko henkilöstömme keskuudessa. Jos siis koet olevasi samalla aaltopituudella arvojemme ja toimintatapojemme kanssa, niin ole meihin yhteydessä!

Nodeon - Rekryilmoitukset

 

Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku