logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiantuntijapalvelut

TarjontaÄlyliikenne - Konsultointipalvelut

Laaja osaamisemme ja pitkä kokemuksemme älyliikenteen ratkaisuista antavat meille erinomaiset lähtökohdat myös konsultointiprojektien toteuttamiselle. Toimeksiannot ovat tyypillisesti teknologiakonsultointia liittyen älyliikenteen ratkaisuihin, mutta myös esimerkiksi hankesuunnitelmiin ja tarjouspyyntöasiakirjoihin liittyviä konsultatiivisia tehtäviä tai tilaajan konsulttina toimimista hankkeiden aikana.

Konsultin rooli asiakkaan päätösten vahvistajana ja ehdottajana sekä tähän toimintaan liittyvä merkittävä vastuu otetaan meillä aina vakavasti. Olemme myös tarkkoja konsultin jääviyteen liittyvistä periaatteista.

Haluamme aina varmistaa ja vahvistaa asiakkaamme kanssa yhdessä, että konsultointitoimeksiannosta ei synny kummallekaan osapuolelle ongelmaa.

Ohjelmistojen kehityspalvelut

Yrityksellämme on erittäin monipuolisesti kokemusta erilaisten toimialojen ohjelmistoteknisistä tarpeista, joiden pohjalta tarjoamme toimialariippumattomasti ohjelmistojen kehityspalveluita. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen teknologiaosaaminen sekä toimintamallimme ja arvomme, jotka ovat omiaan parantamaan ohjelmistoprojektien onnistumisen mahdollisuutta. Projektien onnistumisen takuuna ei pelkästään ole vahva teknologiaosaaminen, vaan myös vahva projektiosaaminen.

Automaatio- ja sähkösuunnittelu

Yrityksestämme löytyy monipuolista ja pitkäaikaista teollisuuden automaatioratkaisujen sekä sähkösuunnittelun osaamista. Tyypillisiä tehtäväkenttiä näillä alueilla ovat automaatio-, sähkö- ja instrumentointisuunnittelu sekä logiikka- ja valvomoympäristöjen ohjelmointityöt.

Teknisesti tutuimpia automaatioympäristöjä meille ovat Schneiderin ja Siemensin PLC-/SCADA-tuotteet ja ohjelmointiympäristöt.

Tietoliikennesuunnittelu

Henkilöstöllämme on kokemusta laajojen WAN-asiakasverkkokokonaisuuksien suunnittelusta ja konsultoinnista monioperaattoriympäristössä, lähiverkkojen suunnittelusta sekä monipuolisista mobiiliympäristöjen tiedonsiirtoratkaisuista, joissa tulee ottaa huomioon mm. päätelaitteiden automaattinen toipuminen verkon ongelmatilanteissa, haastavat sääolosuhteet sekä virranhallinta.

Pinterest
Nodeon

Nodeon:n tarjonta

Asiantuntijapalvelut

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Asiantuntijapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Nodeon kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa
Ohjelmistorobotin hankintaprosessi muistuttaa ihmisen rekrytointia
Tubecon 2019 - Tubettajat ja Esports ovat nousseet isoksi osaksi nuorten populaarikulttuuria

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia