Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajoneuvoliikenteen analysointi

post_image

TarjontaAjoneuvoliikenteen analysointi

Perinteisessä liikennelaskennassa saadaan selville lähinnä ajoneuvojen määrä. Nodeonin ratkaisussa analyysi antaa merkittävästi laajempaa tietoa muun muassa liikenteen lähtöpaikoista ja sen ympäristökuormituksesta.

Nodeonin liikennevirran mittaus- ja analysointiratkaisu yhdistää perinteistä rekisterintunnistusteknologiaa sekä julkisen tahon hallussa olevaa dataa. Rekisterintunnistusteknologia yhdistettynä esimerkiksi Traficomin dataan tuottaa tietoa ajoneuvojen määrän ja ajoneuvoluokkien lisäksi muun muassa siitä, mitkä ovat liikennevirran lähtöalueet vaikkapa postinumeroalueittain, kaupungeittain ja maakunnittain.

Analyysista saadaan tarvittaessa tietoa myös ajoneuvojen iästä, käyttövoimasta, päästöistä (CO2) tai vaikkapa merkki- ja mallijakaumasta.

Syntyvästä datasta pystytään analysoimaan esimerkiksi se, kuinka paljon aamuruuhkissa eri kaupungeista peräisin olevat ajoneuvot kuormittavat sisääntuloväyliä, missä kaupunginosissa yksityisautoilun suosio on korkeinta ja mitkä ovat ajoneuvojen hiilidioksidipäästöt. Tämä tieto palvelee mitä parhaiten esimerkiksi kaupunkien liikennesuunnittelua.

Kaupan alalle Nodeonin tuote puolestaan tarjoaa kolme erittäin kiinnostavaa avaintietoa: asiakkaiden lähtöalueet maakunnittain, kunnittain ja postinumeroalueittain, asiakaskäyntien viipymät ja toistuvuuden.

KÄYTTÖKOHTEITA:

Nodeonin ratkaisuja voidaan käyttää erityisesti hyväksi mm. liikennesuunnittelun lähtötietojen tuottajana, ennen-ja-jälkeen mittauksissa, pitkäaikaisten muutosten seurannassa tai liikenteen keskittymien analysoinnissa seuraavasti.

  • Tietyn väylän liikenteen analysointi (liikennemäärä, liikenteen lähtöalueet, toistuvuus, monipuolinen luokittelu, kuten ajoneuvotyypit, käyttövoimien suhteet ja päästöt)
  • Tietyn väylän läpiajoliikenteen analysointi (läpiajoliikenteen määrä ja koostumus eli lähtöalueet, toistuvuus, monipuolinen luokittelu, kuten ajoneuvotyypit, käyttövoimien suhteet ja päästöt)
  • Laajempien alueiden läpiajoliikenteen mittaus ja analysointi useampien mittauspisteiden avulla (esim. koko kaupunkikeskustan läpi kulkevan läpiajoliikenteen mittaus samanaikaisesti useilta sisään- ja ulostuloväyliltä)
  • Kaupunkien välisen pendelöintiliikenteen analysointi liikenteen pääväylillä
  • Liikenteen keskittymien kuten kaupan alueiden, työssäkäyntialueiden tai liityntäpysäköintialueiden kävijöiden tarkka mittaus ja profilointi (lähtöalueet, toistuvuus, viipymät ja luokittelu)
  • Kauppakeskusten, matkailukohteiden ja tapahtumien kävijävirtojen mittaus ja profilointi

Lisätietoa Nodeonin palveluista

Pinterest
Nodeon logo

Nodeon:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiMihin mahduttaa 2 miljoonaa ihmistä?

Liikennesuunnittelu alati kasvavassa metropolissa on haastavaa. Nodeonin ratkaisut poistavat yhtälöstä ennustajan tarpeen. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiLiikennedata ja analyysit pilveen reaaliajassa

Helsingin kaupungilla on pitkät perinteet modernien teknologioiden käytöstä liikennesuunnittelussa. Nodeon jatkaa tätä Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykkäät kaupungit, älyliikenne, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiKetkä käyvät ja kuinka usein?

Huvipuisto noudattelee yhtäältä kaupan alan, toisaalta tapahtumanjärjestämisen lainalaisuuksia. Niin tai näin, Nodeonin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Logistiikka, +23 muutaMarkkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiMistä liityntäpysäköintialueille tullaan?

Liityntäpysäköintialueilla on yhä tärkeämpi rooli pääkaupunkiseudun liikenteen hallinnassa. Tärkeää olisi myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +20 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiTekoäly laskee kaikki liikennemuodot

Monen muun kaupungin tavoin Jyväskylä kehittää aktiivisesti eri liikennemuotojen mittaamista. Nyt analyysejä tehdään myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +24 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, tekoläy, Liikennevirtojen mittaus

Premium

ReferenssiParas projekti missä olen koskaan ollut mukana

Lempäälän Ideapark vetää puoleensa jopa 7 miljoonaa kävijää vuosittain, ja 99 % heistä saapuu paikalle autolla. Nodeon Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, +27 muutaProjektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Big Data, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykäs liikenne, Älykkäät kaupungit, älykkäät palvelut

Premium

ReferenssiLiikennevirtojen analysointi alueellisen kehittämisen tukena Jyväskylässä

Mistä liikenne tulee, kuinka suuri osa käyttäjistä on paikallisia, paljonko alueella liikkuu raskasta liikennettä? Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiAvoimen datan äärellä

Digitraffic tarjoaa kattavan ja avoimen tietorajapinnan eri liikennemuotojen tietoon Suomessa. Nodeon hyödyntää tietoja Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Avoin data, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiHelsingin ydinkeskusta-alueen väliaikainen läpiajoliikenteen analysointi

Helsingin kaupungille talvella 2018 toteutetut läpiajoliikenteen mittaukset ovat erinomainen esimerkki Nodeonin Liikennevirran Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Azure, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia