Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harjoittelujaksolta suunnittelijan urapolulle

BloggausKun toivotamme uuden harjoittelijan joukkoomme, meillä on aina tavoitteena, että Nodeonille harjoitteluun tulevat henkilöt jäävät harjoittelujakson jälkeen meille töihin. Uudet tyypit ovat siihen mennessä hitsautuneet osaksi meidän porukkaa, eikä tuoretta ja hyvää osaamistakaan haluaisi päästää pois. Siksi onkin hieno juttu, että saamme jatkaa hyvin alkanutta yhteistä matkaa Samin ja Jessen kanssa molempien siirtyessä meillä harjoittelusta varsinaisiin suunnitteluhommiin ohjelmistojen ja tietoliikenteen parissa!


Monipuolista tekemistä heti uran alkuun

Jesse on ollut mukana laitehallintaportaalin kehitysprojektissamme sekä toteuttanut koodia aina kenttälaitetasolta tiedonhakuun. Jesse on syventynyt meillä ASP.NET Core -teknologiaan sekä JavaScript- ja React JS -teknologioiden hyödyntämiseen käyttöliittymissä. Jesse on myös toteuttanut avointen rajapintojen tiedonhakua ja tehnyt tutkimusta Microsoftin uuden Blazor-sovelluskehyksen hyödyntämisestä web-kehityksessä.

Sami on perehtynyt meillä syvällisesti muun muassa eri valmistajien muodostaman Industrial Ethernet -tuotekentän tietoliikennelaitteiden käyttöönottoon, konfigurointiin ja testaukseen. Tutuksi ovat tulleet myös moninaiset turva- sekä logiikkalaitejärjestelmät. Sami on lisäksi suunnitellut ja toteuttanut yhdessä kollegojensa kanssa toimistoverkon uudistamisprojektin. Samin syksyyn sisältyy myös opinnäytetyöhön liittyvä tutkimusprojekti, joka tehdään yhteistyössä Nodeonin ja loppuasiakkaan kanssa.

Tervetuloa jatkamaan meillä, Jesse ja Sami!


Pinterest
Nodeon logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Big Data
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia