logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Älyliikenneratkaisut

TarjontaÄlyliikenne on yksi Teollisen internetin ratkaisujen suurimmista käyttäjistä ja määritellään yhdeksi merkittävimmäksi Teollisen internetin toimialueen alahaaraksi. Teollisen internetin teknologiapinon näkökulmasta älyliikenteen ratkaisut sisältävät kaikki sen peruselementit: jatkuva mittaaminen, hajautettu tiedonkeruu ja laitehallinta, tiedonsiirtoratkaisut, keskitetty suurien tietomassojen varastointi (Big data) ja sen analytiikka sekä koko pinon lävistävät tiukat tietoturvavaatimukset (kyberturvallisuus). Toiminnallisessa mielessä ratkaisujen avulla seurataan reaaliajassa järjestelmän toimintaa sekä optimoidaan ja kehitetään sen toimintaa (kuten sujuvuus, turvallisuus, tehokkaampi kunnossapito ja uudet palveluinnovaatiot).

Nodeonin asiantuntijoiden Teollisen internetin laaja-alaista osaamista on hiottu juuri älyliikenteen kentässä jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Kokemuksemme perustuu laaja-alaiseen kokemukseen tieliikennehankkeiden kaikista eri vaiheista, yleissuunnittelusta älyliikennejärjestelmien toteutukseen sekä monipuolisista teknologiakonsultointitehtävistä. Ymmärrämme tämän teknologisen ympäristön asiakastarpeista järjestelmäintegraatioihin sekä pienempiin teknologisiin yksityiskohtiin saakka, kuten laiterajapinnat, haastavat olosuhteet, tietoliikenneratkaisut ja -protokollat, tiedon tehokas ja tietoturvallinen käsittely.

Nodeon Oy:n henkilöstö omaa yli sadan projektin ja yli sadan vuoden kokemuksen älyliikenneratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja konsultoinnista.

Älyliikenne – ota yhtettä Nodeoniin ja kysy lisää ratkaisuistamme

Pinterest
Nodeon

Nodeon:n tarjonta

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Kuljetus, liikenne ja logistiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Nodeon kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Dear Lucy tuo bisneksen avainluvut kaikkien ulottuville
Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia