Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älyliikenne - Suunnittelupalvelut

post_image

TarjontaÄlyliikenne - Suunnittelupalvelut

Liikennehankkeiden teknisten järjestelmien suunnittelussa on tunnettava laajojen hankkeiden toimintamallit ja toimiala. Järjestelmien suunnittelu vaatii monialaosaamista ja muuttuvassa ympäristössä jatkuvaa kehittymistä. Nodeon pystyy vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Liikennehankkeiden teknisien järjestelmien suunnittelussa vaaditaan monipuolista teknologiaosaamista ja hyvää ymmärrystä toimialasta. Pystymme tarjoamaan kaikkiin osaamisalueisiimme (automaatio, sähkö, tietoliikenne, ohjelmistot, turvajärjestelmät) huipputason asiantuntijat, joilla on liikennehankkeista monipuolinen kokemus ja syvällinen toimialatuntemus. Nodeonin asiantuntijoilla on kokemusta yli 100 projektista yli 20 vuoden ajalta ja olemme toimineet monessa maan merkittävimmissä liikennehankkeissa.

Voimme toimia hankekohtaisesti niin tilaajan kuin urakoitsijan suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä. Tehtävät voivat olla niin konsultti-, asiantuntijapalveluita kuin esiselvityksiä tai toteutusvaiheen suunnittelua. Kohteita ovat mm.:

 • Tunneli ja muut maanalaiset tilat
 • Tie- ja katuympäristöt
 • Moottoritiet
 • Sillat
 • Raja-asemat
 • Pysäköintilaitokset- ja alueet
 • Kanavat
 • Liikenteen kehitys- ja pilottikohteet

NODEONIN MONIPUOLISET ASIANTUNTIJA- JA SUUNNITTELUPALVELUT

Olemme tottuneet toimimaan isoissa infrahankkeisiin monissa eri rooleissa. Toimimme välillä lopputilaajan edustajana, toisinaan taas urakoitsijan puolella, usein olemme osa isompaa suunnittelu- ja konsulttiryhmittymää. Näiden eri roolin ymmärrys on toimintamme kannalta ensiarvoisen tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan tilaajallemme juuri heidän tarvitseman osaamisen.

Nodeonin yhtenä monista vahvuuksista toimia asiantuntijana sekä suunnittelijana on vahva ja laaja-alainen kokemuksemme niin suunnittelusta, toteutuksesta kuin ylläpidostakin.

Tyypillistä älykkään liikenteen kohteille on että ne pitävät sisällään monen eri tekniikkalajin osaamista. Asiantuntemuksemme pohjautuu laaja-alaisen tekniseen osaamiseen ja eri tekniikan asiantuntijoista koostuva teknologiaosaaminen, sekä sen yhdistäminen on ainutlaatuista osaamista, jota tarjoamme käyttöönne.

Nodeonin älykkään liikenteen asiantuntija- ja suunnittelupalvelut sisältävät mm. seuraavia osa-alueita:

 • Sähkösuunnittelu
 • Automaatiosuunnittelu
 • Tietoliikennesuunnittelu
 • Tele- ja turvajärjestelmäsuunnittelu
 • Valaistusuunnittelu
 • Järjestelmä- ja rajapintasuunnittelu
 • Asiantuntijapalvelut

Lisätietoa Nodeonin palveluista

Pinterest
Nodeon logo

Nodeon:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTeknologiayhteistyö meritaito oy – luottamus ja yhteinen visio

Yritysten välisessä teknologiayhteistyössä tärkeintä on toimijoiden välinen luottamus. Lähes yhtä tärkeää on myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaArkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Tietoliikennepalvelut, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Meriliikenne, merimerkki, Teollinen internet, Teollinen IoT, teollineninternet

Premium

ReferenssiMistä liityntäpysäköintialueille tullaan?

Liityntäpysäköintialueilla on yhä tärkeämpi rooli pääkaupunkiseudun liikenteen hallinnassa. Tärkeää olisi myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +20 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiAvoimen datan äärellä

Digitraffic tarjoaa kattavan ja avoimen tietorajapinnan eri liikennemuotojen tietoon Suomessa. Nodeon hyödyntää tietoja Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Avoin data, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiNodeon suunnittelee Jyväskylän kaupungin ulkovalaistuksia

Jyväskylä on kaupunkivalaistuksen edelläkävijä, jonka esimerkkiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nodeon on Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaArkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Laadunvarmistus, CAD, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, valaistus, Valaistussuunnittelu

Premium

ReferenssiLiikennevirtojen analysointi alueellisen kehittämisen tukena Jyväskylässä

Mistä liikenne tulee, kuinka suuri osa käyttäjistä on paikallisia, paljonko alueella liikkuu raskasta liikennettä? Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiKetkä käyvät ja kuinka usein?

Huvipuisto noudattelee yhtäältä kaupan alan, toisaalta tapahtumanjärjestämisen lainalaisuuksia. Niin tai näin, Nodeonin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Logistiikka, +23 muutaMarkkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiMihin mahduttaa 2 miljoonaa ihmistä?

Liikennesuunnittelu alati kasvavassa metropolissa on haastavaa. Nodeonin ratkaisut poistavat yhtälöstä ennustajan tarpeen. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiLiikennedata ja analyysit pilveen reaaliajassa

Helsingin kaupungilla on pitkät perinteet modernien teknologioiden käytöstä liikennesuunnittelussa. Nodeon jatkaa tätä Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykkäät kaupungit, älyliikenne, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiParas projekti missä olen koskaan ollut mukana

Lempäälän Ideapark vetää puoleensa jopa 7 miljoonaa kävijää vuosittain, ja 99 % heistä saapuu paikalle autolla. Nodeon Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, +27 muutaProjektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Big Data, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykäs liikenne, Älykkäät kaupungit, älykkäät palvelut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia