Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kriittisen infran tietoliikennesuunnittelu

post_image

TarjontaKriittisen infran tietoliikennesuunnittelu

Tietoliikenneverkkojen suunnittelussa, kuten monen muunkin teknologia-alan, hallittavien alueiden kasvaa jatkuvasti. Nodeonin erityisosaamisaluetta on tietoliikenneverkkojen suunnittelu kriittisen infrastruktuurin ja teollisen internetin haastavilla alueilla.

Kriittisen infrastruktuurin kohteet vaativat tietoliikenneverkkojen suunnittelun kannalta kohteiden erityistä ympäristöolosuhteiden huomioimista. Usein kohteet ovat myös toimintavarmuutensa puolesta erittäin kriittisiä, jolloin tietoliikenneverkon toimintavarmuuteen ja tietoturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Yksi tärkeä osa verkkojen suunnittelua kriittisen infrastruktuurin kohteissa on teollisen ethernetin laitetarjoaman ja niiden ominaisuuksien hallinta. Teollisen ethernetin ratkaisuissa tunnusomaisia piirteitä ovat nimenomaan kovennetut ympäristöolosuhdevaatimukset sekä (erityisesti aikaisemmin) laitevalmistajakohtaiset millisekuntitasolla katkoista toipuvat rengasverkkojen toteutukset.

Teollinen internet (/IoT) on myös asettanut omia erityishaasteita tietoliikenneverkkojen kehitykselle. Tästä esimerkkinä langattomien verkkojen kehitys, jossa perinteinen verkon kapasiteetin kasvattaminen ei ole ohjannut kehitystä, vaan pikemminkin verkon kapasiteetin kustannuksella on keskitytty päätelaitteiden mahdollisimman pieneen virrankulutukseen.

NODEON TIETOLIIKENNESUUNNITTELIJANA

Tietoliikennesuunnittelun osa-alueilla Nodeon on erityisesti keskittynyt verkkojen suunnitteluun kriittisen infrastruktuurin ja teollisen internetin kohteissa. Hallitsemme erittäin hyvin haastavien ympäristöolosuhteiden, verkon käyttövarmuuden sekä kovennettujen tietoturvavaatimusten huomioimisen verkon suunnittelussa.

Asiantuntijoillamme on myös pitkä kokemus mobiiliverkoissa toteutettavista ratkaisuista. Olemme oppineet, että näissä ratkaisuissa tiedonsiirtoratkaisut vaativat koko järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelua mobiiliverkon ominaispiirteet huomioiden.

Mobiiliverkon toteutuksissa Nodeonin erityinen vahvuus on myös vahva ohjelmointiosaaminen. Ohjelmoitavien mobiilipäätelaitteiden (esim. Python) avulla pystymme toteuttamaan järjestelmätasolla hajautetun arkkitehtuurin toteutuksia, joissa tiedonsiirto julkisissa mobiiliverkoissa voidaan protokollatasolla toteuttaa salatusti, kaksisuuntaisesti ja operaattoririippumattomasti.

Alla on kuvattu tietoliikennesuunnitteluun liittyviä osaamisalueitamme:

  • Kytkin- ja reititysverkkojen suunnittelu
  • Teollinen ethernet
  • Haastavien olosuhteiden hallinta
  • Mobiiliverkot
  • Langattomat ratkaisut
  • Palomuuriympäristöt
  • Tietoturvallisuus

Lisätietoa Nodeonin palveluista

Pinterest
Nodeon logo

Nodeon:n tarjonta

Tietoliikennepalvelut

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Tietoliikennepalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTeknologiayhteistyö meritaito oy – luottamus ja yhteinen visio

Yritysten välisessä teknologiayhteistyössä tärkeintä on toimijoiden välinen luottamus. Lähes yhtä tärkeää on myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaArkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Tietoliikennepalvelut, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Meriliikenne, merimerkki, Teollinen internet, Teollinen IoT, teollineninternet

Premium

ReferenssiLiikennevirtojen analysointi alueellisen kehittämisen tukena Jyväskylässä

Mistä liikenne tulee, kuinka suuri osa käyttäjistä on paikallisia, paljonko alueella liikkuu raskasta liikennettä? Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiParas projekti missä olen koskaan ollut mukana

Lempäälän Ideapark vetää puoleensa jopa 7 miljoonaa kävijää vuosittain, ja 99 % heistä saapuu paikalle autolla. Nodeon Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, +27 muutaProjektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Big Data, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykäs liikenne, Älykkäät kaupungit, älykkäät palvelut

Premium

ReferenssiMihin mahduttaa 2 miljoonaa ihmistä?

Liikennesuunnittelu alati kasvavassa metropolissa on haastavaa. Nodeonin ratkaisut poistavat yhtälöstä ennustajan tarpeen. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiLiikennedata ja analyysit pilveen reaaliajassa

Helsingin kaupungilla on pitkät perinteet modernien teknologioiden käytöstä liikennesuunnittelussa. Nodeon jatkaa tätä Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykkäät kaupungit, älyliikenne, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiVT12 Lahden eteläisen kehätien suunnittelu

Valtatie 12 on valtakunnallinen itä-länsisuuntainen päätie ja ainoita vielä kaupungin halki kulkevia valtateitä Suomessa. Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, +18 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, CAD, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Sidosryhmä, Toteutustyö

Premium

ReferenssiMistä liityntäpysäköintialueille tullaan?

Liityntäpysäköintialueilla on yhä tärkeämpi rooli pääkaupunkiseudun liikenteen hallinnassa. Tärkeää olisi myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +20 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiKetkä käyvät ja kuinka usein?

Huvipuisto noudattelee yhtäältä kaupan alan, toisaalta tapahtumanjärjestämisen lainalaisuuksia. Niin tai näin, Nodeonin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Logistiikka, +23 muutaMarkkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiHelsingin ydinkeskusta-alueen väliaikainen läpiajoliikenteen analysointi

Helsingin kaupungille talvella 2018 toteutetut läpiajoliikenteen mittaukset ovat erinomainen esimerkki Nodeonin Liikennevirran Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Azure, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia