Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kriittisen infran teknologia-asiantuntija

post_image

TarjontaKriittisen infran teknologia-asiantuntija

Projektiorganisaatiossa kaikkien tekniikkalajien asiantuntemus tulee olla riittävällä tasolla, jotta tavoiteltu lopputulos savutetaan. Isonkin hankkeen toteutuksessa tulee usein merkittäviä ongelmia, mikäli jonkin pienen osa-alueen asiantuntemus pettää. Nodeon pystyy tarjoamaan tämän puuttuvan lenkin liikennehankkeiden teknisiin järjestelmiin.

Toimimme usein maamme merkittävimmissä liikennehankkeissa sekä suunnittelijana että asiantuntijana. Pystymme tarjoamaan kaikkiin osaamisalueisiimme (automaatio, sähkö, tietoliikenne, ohjelmistot, turvajärjestelmät) huipputason asiantuntijat, joiden monipuolinen kokemus ja syvällinen toimialatuntemus takaavat projektin kaikkien osa-alueiden huomioimisen laaja-alaisesti.

Projektiosaamisemme on hyödynnettävissä kaikissa hankkeen vaiheissa aina esisuunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tyypillisiä projektipalveluitamme ovat mm. laadunvarmistus-, aikataulutus-, kustannuslaskenta- ja hankintavaiheen tehtävät.

Tyypillisesti projektipalveluille on tarve vaativissa infrarakentamisen kohteissa, jossa useat tekniikkalajit ja toimijat yhdistävät voimansa. Tällaisia kohteita ovat mm.:

 • Tunneli ja muut maanalaiset tilat
 • Moottoritiet
 • Avattavat sillat
 • Raja-asemat
 • Tie- ja katuympäristöt

NODEONIN SYVÄLLINEN TOIMIALAOSAAMINEN PROJEKTIEN AVUKSI

Nodeonin asiantuntijoilla on merkittävä osuus toimialamme kokemuksesta ja osaamisesta. Asiantuntijoidemme joukossa on useita älykkään liikenteen pioneereja, jotka ovat kehittäneet alamme toimintamalleja, arkkitehtuureja ja tekniikoita aina toimialamme alkuvaiheista lähtien. Tämä syvällinen alan tuntemus yhdistettynä tuoreeseen osaamiseen tarjoavat juuri oikean asiantuntemuksen tässä nopeasti muuttuvassa toimintakentässä.

Olemme tottuneet toimimaan isoissa infrahankkeissa monissa eri rooleissa. Toimimme välillä lopputilaajan edustajana, toisinaan taas urakoitsijan puolella, usein olemme osa isompaa suunnittelu- ja konsulttiryhmittymää. Näiden roolien ymmärrys on toimintamme kannalta ensiarvoisen tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan tilaajallemme juuri heidän tarvitsemansa osaamisen. Näissä tehtävissä asiantuntijan ja konsultin riippumattomuus sekä esteettömyys ovat meille aina itsestäänselvyyksiä.

Hankemaailmaan liittyvä osaamisemme muodostuu usean sadan projektin kokemuksesta, jonka tarjoamme infra- ja liikennealan käyttöön. Projektipalvelumme sisältävät mm. seuraavia tehtäviä:

 • Asiantuntijapalvelut automaation, sähkön, tietoliikenteeseen, turvajärjestelmiin ja ohjelmistoihin liittyen
 • Teknisten ratkaisujen varmistaminen (mm. suunnitelmien, ohjelmien ja laiteiden laadunvarmistus)
 • Valvontatehtävät (mm. työmaa, käyttöönotto, vastaanotto, takuuajan)
 • Tarjous- ja hankintavaiheen asiantuntijatehtävät
 • Tarjouspyyntöjen ja hankinta-asiakirjojen laadintaa
 • Laatuvaatimusten määrittely
 • Kustannuslaskenta
 • Projektien aikataulujen laadinta
 • Tilaajan konsultin tehtävät
 • Hankkeisiin liittyvät selvitykset ja ohjeet

Lisätietoa Nodeonin palveluista

Pinterest
Nodeon logo

Nodeon:n tarjonta

Julkishallinto

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Julkishallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTeknologiayhteistyö meritaito oy – luottamus ja yhteinen visio

Yritysten välisessä teknologiayhteistyössä tärkeintä on toimijoiden välinen luottamus. Lähes yhtä tärkeää on myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaArkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Tietoliikennepalvelut, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Meriliikenne, merimerkki, Teollinen internet, Teollinen IoT, teollineninternet

Premium

ReferenssiMistä liityntäpysäköintialueille tullaan?

Liityntäpysäköintialueilla on yhä tärkeämpi rooli pääkaupunkiseudun liikenteen hallinnassa. Tärkeää olisi myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +20 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiTekoäly laskee kaikki liikennemuodot

Monen muun kaupungin tavoin Jyväskylä kehittää aktiivisesti eri liikennemuotojen mittaamista. Nyt analyysejä tehdään myös Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +24 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, tekoläy, Liikennevirtojen mittaus

Premium

ReferenssiNodeon suunnittelee Jyväskylän kaupungin ulkovalaistuksia

Jyväskylä on kaupunkivalaistuksen edelläkävijä, jonka esimerkkiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nodeon on Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaArkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Testaus ja laadunvarmistus, CAD, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, valaistus, Valaistussuunnittelu

Premium

ReferenssiLiikennevirtojen analysointi alueellisen kehittämisen tukena Jyväskylässä

Mistä liikenne tulee, kuinka suuri osa käyttäjistä on paikallisia, paljonko alueella liikkuu raskasta liikennettä? Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiAvoimen datan äärellä

Digitraffic tarjoaa kattavan ja avoimen tietorajapinnan eri liikennemuotojen tietoon Suomessa. Nodeon hyödyntää tietoja Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Avoin data, Älykkäät kaupungit, Älykäs liikenne

Premium

ReferenssiMihin mahduttaa 2 miljoonaa ihmistä?

Liikennesuunnittelu alati kasvavassa metropolissa on haastavaa. Nodeonin ratkaisut poistavat yhtälöstä ennustajan tarpeen. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiLiikennedata ja analyysit pilveen reaaliajassa

Helsingin kaupungilla on pitkät perinteet modernien teknologioiden käytöstä liikennesuunnittelussa. Nodeon jatkaa tätä Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykkäät kaupungit, älyliikenne, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiVT12 Lahden eteläisen kehätien suunnittelu

Valtatie 12 on valtakunnallinen itä-länsisuuntainen päätie ja ainoita vielä kaupungin halki kulkevia valtateitä Suomessa. Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, +18 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, CAD, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Sidosryhmä, Toteutustyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia