Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kriittisen infran projektipalvelut

post_image

TarjontaKriittisen infran projektipalvelut

Projektiorganisaatiossa kaikkien tekniikkalajien asiantuntemus tulee olla riittävällä tasolla, jotta tavoiteltu lopputulos savutetaan. Isonkin hankkeen toteutuksessa tulee usein merkittäviä ongelmia, mikäli jonkin pienen osa-alueen asiantuntemus pettää. Nodeon pystyy tarjoamaan tämän puuttuvan lenkin liikennehankkeiden teknisiin järjestelmiin.

Toimimme usein maamme merkittävimmissä liikennehankkeissa sekä suunnittelijana että asiantuntijana. Pystymme tarjoamaan kaikkiin osaamisalueisiimme (automaatio, sähkö, tietoliikenne, ohjelmistot, turvajärjestelmät) huipputason asiantuntijat, joiden monipuolinen kokemus ja syvällinen toimialatuntemus takaavat projektin kaikkien osa-alueiden huomioimisen laaja-alaisesti.

Projektiosaamisemme on hyödynnettävissä kaikissa hankkeen vaiheissa aina esisuunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tyypillisiä projektipalveluitamme ovat mm. laadunvarmistus-, aikataulutus-, kustannuslaskenta- ja hankintavaiheen tehtävät.

Tyypillisesti projektipalveluille on tarve vaativissa infrarakentamisen kohteissa, jossa useat tekniikkalajit ja toimijat yhdistävät voimansa. Tällaisia kohteita ovat mm.:

 • Tunneli ja muut maanalaiset tilat
 • Moottoritiet
 • Avattavat sillat
 • Raja-asemat
 • Tie- ja katuympäristöt

NODEONIN SYVÄLLINEN TOIMIALAOSAAMINEN PROJEKTIEN AVUKSI

Nodeonin asiantuntijoilla on merkittävä osuus toimialamme kokemuksesta ja osaamisesta. Asiantuntijoidemme joukossa on useita älykkään liikenteen pioneereja, jotka ovat kehittäneet alamme toimintamalleja, arkkitehtuureja ja tekniikoita aina toimialamme alkuvaiheista lähtien. Tämä syvällinen alan tuntemus yhdistettynä tuoreeseen osaamiseen tarjoavat juuri oikean asiantuntemuksen tässä nopeasti muuttuvassa toimintakentässä.

Olemme tottuneet toimimaan isoissa infrahankkeissa monissa eri rooleissa. Toimimme välillä lopputilaajan edustajana, toisinaan taas urakoitsijan puolella, usein olemme osa isompaa suunnittelu- ja konsulttiryhmittymää. Näiden roolien ymmärrys on toimintamme kannalta ensiarvoisen tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan tilaajallemme juuri heidän tarvitsemansa osaamisen. Näissä tehtävissä asiantuntijan ja konsultin riippumattomuus sekä esteettömyys ovat meille aina itsestäänselvyyksiä.

Hankemaailmaan liittyvä osaamisemme muodostuu usean sadan projektin kokemuksesta, jonka tarjoamme infra- ja liikennealan käyttöön. Projektipalvelumme sisältävät mm. seuraavia tehtäviä:

 • Asiantuntijapalvelut automaation, sähkön, tietoliikenteeseen, turvajärjestelmiin ja ohjelmistoihin liittyen
 • Teknisten ratkaisujen varmistaminen (mm. suunnitelmien, ohjelmien ja laiteiden laadunvarmistus)
 • Valvontatehtävät (mm. työmaa, käyttöönotto, vastaanotto, takuuajan)
 • Tarjous- ja hankintavaiheen asiantuntijatehtävät
 • Tarjouspyyntöjen ja hankinta-asiakirjojen laadintaa
 • Laatuvaatimusten määrittely
 • Kustannuslaskenta
 • Projektien aikataulujen laadinta
 • Tilaajan konsultin tehtävät
 • Hankkeisiin liittyvät selvitykset ja ohjeet

Lisätietoa Nodeonin palveluista

Pinterest
Nodeon logo

Nodeon:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiNodeon suunnittelee Jyväskylän kaupungin ulkovalaistuksia

Jyväskylä on kaupunkivalaistuksen edelläkävijä, jonka esimerkkiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nodeon on Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaArkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Laadunvarmistus, CAD, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, valaistus, Valaistussuunnittelu

Premium

ReferenssiVT12 Lahden eteläisen kehätien suunnittelu

Valtatie 12 on valtakunnallinen itä-länsisuuntainen päätie ja ainoita vielä kaupungin halki kulkevia valtateitä Suomessa. Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, +18 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, CAD, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Sidosryhmä, Toteutustyö

Premium

ReferenssiTeollinen Internet älyliikenneratkaisuissa

Älyliikenne on yksi Teollisen Internetin ratkaisujen suurimmista sovellusalueista ja toimialan teknologiaratkaisujen Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, +17 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, CAD, Microsoft, C#, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, älyliikenne, ITS

Premium

ReferenssiMihin mahduttaa 2 miljoonaa ihmistä?

Liikennesuunnittelu alati kasvavassa metropolissa on haastavaa. Nodeonin ratkaisut poistavat yhtälöstä ennustajan tarpeen. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, Älykkäät kaupungit, liikenteen mittaus

Premium

ReferenssiHelsingin ydinkeskusta-alueen väliaikainen läpiajoliikenteen analysointi

Helsingin kaupungille talvella 2018 toteutetut läpiajoliikenteen mittaukset ovat erinomainen esimerkki Nodeonin Liikennevirran Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Azure, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiNodeon mukana merenkulun digitalisaatiossa

Teollinen Internet on tämän hetken tärkeimpiä digitalisaatioon liittyviä muutosaaltoja maailmanlaajuisesti, jossa Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +21 muutaIoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Microsoft, C#, Python, Asiantuntijapalvelut, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Digitalisaatio, Meriliikenne, älyliikenne

Premium

ReferenssiParas projekti missä olen koskaan ollut mukana

Lempäälän Ideapark vetää puoleensa jopa 7 miljoonaa kävijää vuosittain, ja 99 % heistä saapuu paikalle autolla. Nodeon Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, +27 muutaProjektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Big Data, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Johtamistyö, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Älykäs liikenne, Älykkäät kaupungit, älykkäät palvelut

Premium

ReferenssiTampereen Rantatunneli – Tieliikenteen teollisuuslaitos keskellä kaupunkia

Älyliikenne on yksi Teollisen Internetin merkittävimmistä sovellusalueista. Älyliikenneratkaisujen avulla pyritään Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +27 muutaHankinta, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Ohjelmistokehitys, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Ketterät menetelmät, Microsoft, C#, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Huolto ja korjaus, Toteutustyö, IoT, Smart Cities, ITS, Tunnel, PLC, Scada

Premium

LinkkiUusi kehätie vähentänyt merkittävästi Lahden keskusta-alueen päästöjä ja läpiajoliikennettä

Älytieratkaisut huolehtivat liikenteen sujuvuudesta Lahden kehätien pitkissä tunneleissa ja edistävät niiden ympäristöystävällisyyttä.

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, +24 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, CAD, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, älyliikenne, liikenteen mittaus, liikenteenohjaus, smart city

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia