Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HSL otti käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän

ReferenssiYhtenäinen ja nykyaikainen toiminnanohjaus nopeuttaa prosesseja

HSL on ottanut käyttöön Microsoft Dynamics AX –teknologiaan perustuvan toiminnanohjausjärjestelmän. Kaksivuotinen hanke päättyi aikataulussaan huhtikuussa 2013.

Järjestelmä kattaa keskeiset HSL:n toiminnot kuten palkka- ja henkilöstöhallinnon, taloushallinnon sekä hankintojen ja projektien hallinnan.

Ratkaisumme ja hyöty asiakkaalle


Hankkeessa korvattiin vaikeasti ylläpidettävä, eri aikoina hankituista erillisistä ohjelmista muodostuvat ja organisaation tarpeisiin nähden tehoton kokonaisuus yhtenäisellä ja nykyaikaisella toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmällä.

Uuden järjestelmän myötä HSL:ssä päästiin monessa tehtävässä eroon manuaalisesta tietojen syöttämisestä. Esimerkiksi henkilöstöpalveluissa ja monissa taloushallinnon toiminnoissa voidaan nyt keskittyä automaattisesti siirtyvien tietojen tarkistamiseen ja kirjaamiseen, mikä säästää huomattavasti aikaa verrattuna aikaisempaan tietojen manuaaliseen syöttämiseen.

Samalla kun otettiin käyttöön uusia järjestelmiä, kehitettiin useita prosesseja. Esimerkiksi HR:ssä tai projektien ja hankintojen hallinnassa ei ollut aiemmin käytössä minkäänlaista järjestelmää. Kun ne saatiin käyttöön, myös prosesseja uudistettiin.

Hankkeessa korvattiin elinkaarensa päähän tulleet palkka- ja taloushallinnon järjestelmät sekä rakennettiin täysin uudet järjestelmät HR:ään, hankintoihin ja projektien hallintaan.

HSL-kuntayhtymä perustettiin kesäkuussa 2009 ja siihen siirtyi Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan (YTV) sekä Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL) toimintoja.

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin seudun liikenne
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani Lehtinen

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Taloushallinto
Hankinta
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics AX
HSL

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia