Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Matti Vesterinen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaNimeni on Matti Vesterinen ja toimin pilvipalveluiden kehitysjohtajana CGI:llä. Minulla on reilun 20 vuoden työkokemus IT-alalta pääasiassa räätälöityjen ohjelmistojen parissa. Työssäni edistän julkipilvialustojen hyödyntämistä sovelluskehityksessä sekä alustojen hyötyjen saavuttamista pilvinatiiveja toimintatapoja ja -malleja hyödyntäen.

Tärkeintä työssäni on, että onnistumme tarjoamaan asiakkaillemme odotukset ylittävää palvelua ja tuloksia hyvällä fiiliksellä, hyvää yhteistyötä tehden ja yhdessä menestyen! 

Tällä hetkellä vastuullani on CGI Suomen pilvipalvelukokonaisuuden kehitys. Tahtotilamme on olla vahva kokonaispalvelutoimittaja markkinoilla, joka palvelee asiakkaita korkealla laadulla ja yhtä skaalautuvasti sekä pilvipalveluiden että perinteisten IT-palveluiden saralla sekä tuottaa nämä molemmat ison konsulttiyrityksen luotettavalla ammattitaidolla. Minun tehtäväni on toteuttaa tätä tahtotilaa keskittyen pilvipalvelupuolen kehittämiseen ja saumattomaan yhdistämiseen CGI:n muiden palveluiden kanssa.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Nimike: Vice President, Cloud Transformation
Some:

Osaamistagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku