Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT säilyttää arvostetun Odoo Gold Partner -statuksen

Bloggaus"Odoo on kiristänyt kriteerejä, joilla se myöntää Gold ja Silver partner-statuksen kumppaneilleen. SprintIT säilytti asemansa Suomen ainoana kultatason kumppanina.”

Lue koko juttu SprintIT:n sivuilla

Uusi tiukennettu kriteeristö erottelee Odoo-toimittajien jyvät akanoista

Odoo tiukensi huhtikuussa partneruuksien kriteereitä. Kulta eli gold-status myönnetäänkin jatkossa yhä harvemmille Odoo-kumppaneille.

Odoo arvottaa kumppaneitaan kolmen keskeisen indikaattorin avulla: uusien asiakkuuksien määrällä ja koolla, sertifioidun henkilöstön lukumäärällä sekä asiakkuuksien pysyvyydellä. Näiden perusteella kumppani saa luokituksen Gold, Silver tai Ready. 

Gold-partnerit erikoistuvat suurempiin asiakkaisiin, kun taas Silver ja Ready-partnerit pienempiin projekteihin. Uudistuksen tavoitteena on korostaa Odoo-ekosysteemin avainpelaajia ja varmistaa, että kumppaniverkosto vastaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden tarpeisiin.

SprintIT täyttää vahvasti korkeimman tason kumppanuuden edellytykset ja on edelleen Suomen ainoa ja toinen Pohjoismaissa toimivista kahdesta kulta-tason kumppanista. Norjassa operoiva Flyt Consulting AS onnistui myös säilyttämään kultastatuksensa.

SprintIT:n ensimmäinen asiakas mukana vielä 10 vuoden jälkeen

“Meille itsellemme Odoon kriteereistä tärkein on asiakaspysyvyys. Olemme onnistuneet siinä alan keskivertoon nähden hyvin. 

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo myös se, että yrityksemme aivan ensimmäinen asiakas Confetti luottaa palveluihimme edelleen. 

Päivitimme juuri heille Odoon tuoreimman version, minkä yhteydessä Confetti siirsi myös taloushallintonsa Odooseen”, 

kertoo toimitusjohtaja Roy Nurmi.

SprintIT:llä on koko Pohjoismaiden suurin Odoo-asiakaskunta. Asiakkuuksien määrä ja koko on oleellinen mittari, sillä se heijastelee käyttöönottokumppanin kykyä ymmärtää ja ratkaista monimutkaisia bisneshaasteita ERPin avulla. 

“Olemme ylpeitä siitä, että voimme jatkaa Odoon kultakumppanina. Uudet kriteerit haastavat meitä entisestään, mutta tavoitteemme on edelleen palvella asiakkaitamme laadukkaasti kaikissa Odooseen liittyvissä palvelutarpeissa. Vaativat asiakkaamme myös pakottavat meitä jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään ja tulemme myös mittaamaan asiakastyytyväisyyttämme myös jatkossa. Tyypillisesti isoilla yrityksillä on enemmän haastavia kehitystarpeita ja me vastaamme niihin mielellämme”, jatkaa Nurmi.

"SprintIT pääsi heti kiinni prosesseihimme, ja ymmärsi mistä kenkä puristaa. 

Heidän ratkaisunsa sopi prosesseihimme heti, ja sen käyttöönotto oli vaivatonta.”

- Petri Tuomela, Confetti Oy, toimitusjohtaja

Katso kaikki referenssimme ja lue asiakastarinoitamme!

Suomessa toimii yksi Odoo Gold Partner, yksi Silver Partner ja viisi Ready Partneria. Lisäksi Suomessa operoi lukuisia pienempiä Odoo-toimittajia, jotka eivät täyttäneet Odoon asettamia kumppanikriteereitä. Odoon voi myös ottaa käyttöön itsenäisesti ilman kumppanin apua, mutta silloin on riski, että järjestelmä jää vajaalle käytölle eikä siitä saada parhaita puolia irti.

Pinterest
SprintIT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Teknologia

Open source

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia