Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-webinaari: Näin rakennat modernin taloushallinnon, joka tukee tiedolla johtamista

29.05.2024 Webinaari

TapahtumaLaadukas data on liiketoiminnan perusta, ja tänä päivänä se on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Esimerkiksi tekoälyn hyödyntäminen sekä vastuullisuusraportointi edellyttävät ajantasaista ja oikeellista dataa, joka syntyy mahdollisimman automaattisesti ja on helposti raportoitavissa.  

Modernilla taloushallinnolla on olennainen rooli tiedolla johtamisessa. Kaikki liiketoiminnan prosessit päätyvät lopulta taloushallintoon ja kiteytetty tieto tilinpäätökseen – nykypäivän taloushallinto onkin tietovirtojen vastaanottamista ja käsittelyä useista eri lähteistä ja prosesseista läpi yrityksen toimintojen.  

Webinaarissa 29.5. klo 9–10 kokeneet taloushallinnon asiantuntijamme Kaisa Nieminen ja Jesse Ahokas käyvät läpi, miten moderni taloushallinto hyödyntää dataa mahdollisimman tehokkaasti ja miten pilvisiirtymää suunnitellessa otetaan huomioon tiedolla johtamisen tarpeet. Käymme läpi tyypillisimpiä haasteita ja esittelemme käytännön esimerkkejä modernin taloushallinnon prosesseista, raportoinnin mahdollisuuksista sekä työkaluista.  

Tervetuloa kuulolle! 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.05.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 24.4.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä