Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkuutta palkkahallintoon - Vinkit CGI:n omasta palkkapalvelusta

BloggausTyöelämä muuttuu jatkuvasti ja myös palkanlaskennan toiminnoissa on nähty muutoksia. Palkanlaskennassa muutokset näkyvät niin, että rutiinitehtäviä automatisoidaan ja palkka-asiantuntijan aikaa vapautuu vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

CGI HR Palkkapalvelu vastaa CGI:n ja CGI:n omistamien yhtiöiden palkkapalvelujen tuottamisesta ja tuottaa ulkoistettua palkkapalvelua. Käytössämme on CGI:n oma CGI HR Palkat –palkkajärjestelmä. Palkanlaskennan lisäksi teemme tiiviisti yhteistyötä henkilöstö- ja taloushallinnon kanssa ja osallistumme erilaisiin kehitysprojekteihin. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja etsimme ratkaisuja prosessien tehostamiseen ja automatisointiin.

Palkkapalvelun tehostaminen

Palkkapalvelua voi tehostaa monella eri tavalla ja olenkin kerännyt tähän blogiin olennaisia tehostamiskeinoja. Tehostusta voi tehdä muun muassa tekemällä muutoksia prosessiin ja ohjeistuksiin, dokumentoimalla asioita tarkemmin ja hankkimalla lisää käytännön osaamista. Usein myös palkkajärjestelmät itsessään tarjoavat suuren potentiaalin palvelun tehostamiselle erityisesti silloin, kun kaikki ominaisuudet ovat käytössä.

Haluankin jakaa teille viisi vinkkiä, joilla me olemme tehostaneet palkkapalveluamme CGI HR Palkat -palkkajärjestelmän avulla.

Automaattiset Kela-ilmoitukset

Kela-hakemusten automatisointi CGI HR Palkat -järjestelmässä säästää paljon aikaa palkkapalvelussamme. Toiminnallisuuden avulla voimme käydä valitsemassa poissaolot, joista haluamme tehdä Kela-hakemuksen ja hakemus palkkatietoineen lähtee tulorekisterin kautta seuraavan palkkailmoituksen yhteydessä. Aikaisemmin Kela-hakemukset tehtiin manuaalisesti täyttämällä palkkatiedot Kelan asiointipalvelussa yksitellen hakemus kerrallaan.

Tulorekisteri-ilmoitukset

CGI HR Palkoissa tulorekisteri-ilmoitusten tekeminen on tehty palkka-asiantuntijalle helpoksi. Kaikki on pitkälle automatisoitua ja järjestelmä ohjaa korjaamaan tarvittavat virhetilanteet. Ennakkoon monimutkaisuudellaan pelottaneet takaisinperintä- ja perusteettomat etumerkinnät tulevat järjestelmän kautta tulkittuina.

Output-liittymät

Raportoinnin tehostamiseksi hyödynnämme output-toiminnallisuutta. Ennen henkilöstöhallinnolle ja taloudelle tuotettavia raportteja ajettiin yksitellen, tallennettiin ja lähetettiin. Output-liittymällä saamme halutun näköisen raportin ajastetusti suoraan palkkajärjestelmästä palvelimelle, josta loppukäyttäjä voi sen noutaa.

Poissaolojen ylätasokäsittely

Poissaolojen ylätasokäsittely -toiminnallisuudella järjestelmä tulkitsee, onko poissaolo palkallista vai palkatonta ja kertyykö poissaolosta lomaoikeutta. Aikaisemmin palkanlaskennassa kaikki poissaolot tulkittiin yksitellen manuaalisesti.

Vuosikello

Otamme tällä hetkellä käyttöön vuosikello-toiminnallisuutta. Sen avulla saamme kaikki ohjeet ja prosessit näkyviin samaan paikkaan heti palkkajärjestelmän etusivulle. Vuosikello ohjaa käyttäjää prosessin edetessä, eikä erillisiä ohjeita tai ulkoa muistamista enää tarvita. Saamme kaikki ohjeet yhdistettyä yhteen paikkaan ja suoraan suoritettavan prosessin liitteeksi.

Palkkapalvelussa meille on tärkeää, että pystymme hoitamaan työmme mahdollisimman tehokkaasti. Olemme säästäneet huomattavan määrän palkka-asiantuntijoiden työaikaa ja vaivaa erilaisten toimintojen avulla. Nappaa vinkit talteen!

Keskustellaan ihmeessä lisää, miten voisimme auttaa teidän organisaatiotanne tehostamaan palkkahallintoa. Jos sinulla jäi mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin: tuki.palkat.fi@cgi.com.

Alkuperäinen bloggaus

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

palkkahallinnon prosessi
palkkahallinta
palkkahallinnon ratkaisu
Palkkahallinto
palkkajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia