Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordean työ taloustaitojen edistämiseksi palkittiin vuoden yhteiskunnallisena sponsorointitekona

BloggausNordean jatkuva työ suomalaisten taloustaitojen edistämiseksi palkittiin maaliskuussa Sponsorointi ja Tapahtumat Awards -tapahtumassa vuoden yhteiskunnallisena sponsorointitekona. Juhlimme palkintoa Vikin ja Köpin juontamassa Pulssilla-tapahtumassa Nordea Campuksella 17.4.2024.

Tuomaristo perusteli valintaa yhteiskunnallisella vaikuttavuudella ja järjestelmällisellä toiminnalla, jolla tavoitetaan myös vaikeasti saavutettavia kohderyhmiä. Jatkuvasti käynnissä olevassa Elämänmittaiset taloustaidot -hankkeessa Nordea järjestää ympäri Suomen säännöllisesti tapahtumia ja työpajoja muun muassa kouluissa, kirjastoissa, verkon kautta sekä pankin omissa tiloissa, ja tarjoaa oppilaitoksille digitaalisia oppimateriaaleja.

Myös Oikeusministeriö ja talousosaamisen toimijaverkosto palkitsi upean työmme kunniamaininnalla vuoden talousosaamisen edistäjänä.
Nordeassa työntekijät voivat käyttää vuosittain kaksi päivää työajastaan vapaaehtoistyöhön, jolla tuetaan talous- ja yrittäjyystaitojen vahvistamista. Tämän käytännön kautta rakennamme yhdessä yhteiskuntavastuutoimintaa, joka edistää positiivista muutosta yhteistyökumppaneinamme toimivien järjestöjen ja henkilöstömme avulla.

Nuorten talouslukutaito on asia, johon keskitymme ympäri vuoden

Yksi keskeisimmistä alueistamme Community Engagement -hankkeissamme on ihmisten tukeminen taloustaitojen kehittämisessä – ei ainoastaan auttaakseen heitä oppimaan tietyt tiedot ja taidot, vaan myös saadakseen itsevarmuuden päätöstentekoon, minkä avulla he voivat saavuttaa taloudellisen hyvinvoinnin. Kun kykenee hoitamaan omaa talouttaan hyvin, edistää samalla omaa turvallisuutta tulevaisuuttaan sekä vakaata taloutta.

"Jokaisella tulisi olla perustaidot taloudesta elämää varten. Tiedämme, että budjetoinnin, säästämisen ja velanhallinnan osaaminen mahdollistaa parempien taloudellisten päätösten tekemisen. Talousosaamisen tärkeydestä tulisi aloittaa keskustelu jo nuorena – ja taloustaito-ohjelmassamme olemme havainneet, että nuoret ja jopa lapset ovat erittäin kiinnostuneita näiden taitojen oppimisesta", sanoo Nordean Head of Community Engagement, Anna Kosonen.

Vapaaehtoistyö lukuina viime vuonna 2023:

  • Yli 1 600 nordealaista teki reilut 10 400 tuntia vapaaehtoistyötä 2 600 hankkeessa
  • Yli 216 000 lasta ja nuorta autettiin taloustaitojen kehittämisessä nordealaisten vapaaehtoistyöntekijöiden toimesta

 

Nordealaiset vapaaehtoiset opastavat vuosittain tuhansia senioreita digitaalisten palveluiden käytössä ja turvallisessa pankkiasioinnissa. Olemme järjestäneet myös muun muassa työpajoja maahanmuuttajien taloustaitojen vahvistamiseksi. Nordean verkkosivuilta löytyy lisäksi aikuisille suunnattuja, kaikille avoimia taloustaitovalmennuksia videomuodossa.

Taloustaitovalmennusvideoitamme pääset katsomaan täältä.

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

yhteiskuntavastuu
vapaaehtoistoiminta
JoinNordeaIT

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia