Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CGI HR - Enemmän aikaa arvokkaille asioille

TarjontaMeidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kohti parempaa työelämää. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme keskeiset tavoitteet ja auttaa heitä menestymään. Tarjoamme monipuolisesti palveluita henkilöstöhallinnon prosesseihin. Prosessimme kattavat koko työsuhteen elinkaaren hallinnan rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen asti. Henkilöstöhallintomme varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella, oikeaan aikaan.

Luomme parhaat käytännöt henkilöstöhallinnon prosessien tehostamiselle, olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden. Konsultointiosaamisemme yhdistettynä järjestelmätoimituksiin antaa asiakkaillemme edun, jossa yhdistyvät kustannustehokkaat projektit ja kokenut osaava tiimi. CGI:llä on 300 HR-ammattilaista Suomessa ja lisäksi käytössä on globaali verkostomme. 

Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja vakaa – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkkaratkaisujamme. Kehitämme järjestelmiä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

CGI:n HR-palvelut tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

CGI Suomi Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

CGI Suomi Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta CGI Suomi Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

CGI Suomi Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia