Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi valita suomalaista? Osa 4: Suomalainen etätyö on itseisarvoisesti vastuullista

BloggausMahdollisuus etätyöskentelyyn korona-aikana vaikuttaa suomalaisen yhteiskunnan toimivuuden varmistamiseen vastuullisella tavalla. Tämä kirjoitus on neljäs osa blogisarjaa, jossa esittelemme kotimaisten Avainlippu-alkuperämerkkiä kantavien tuotteidemme – Rondon ja Sonet Premiumin – ominaisuuksia, arvolupauksia ja unelmia vastuullisemman tulevaisuuden puolesta.

Kuten monilla muilla suomalaisilla työpaikoilla, myös CGI:llä työtä on tehty etänä maaliskuusta alkaen. Etätyö on käytännössä tarkoittanut, että seisautuksista huolimatta suuri osa suomalaisista työpaikoista ja yhteiskunnan toiminnoista on säilynyt.

Euroopan elin‑ ja työolojen kehittämissäätiön raportti osoittaa, että EU-maiden kesken Suomi on etätyöskentelyn yleisyyden kärkimaita. Nykyoloissa etätyöskentelymahdollisuuksien hyödyntäminen on varmasti ollut yksi keskeisimmistä Suomen valttikorteista eri maiden kilpaillessa talouden ja työllisyyden mittapuilla. Jopa sairauspoissaolot ovat etätyöaikana vähentyneet, HS uutisoi.

Suomen kilpailukyvyn kannalta tärkeää on jatkaa kotimaisen työn tukemista maailmanmarkkinassa. Samalla kun suomalaiset ottavat ostovalinnoissaan yhä useammin huomioon kotimaisuuden ja siihen liittyvän vastuullisuuden, tukevat suomalaisella työllä tuotetut tuotteet ja palvelut ostajan arvopohjaa.

Mikä tekee etätyöstä vastuullista?

Me CGI:läiset olemme koko korona-ajan olleet huolellisia, ettemme levitä koronavirusta, ja jokainen työntekijä on tehty tietoiseksi yhteisistä koronaohjeistuksista. Tausta-ajatuksena on ollut turvata asiakasorganisaatioissamme käytössä olevien ohjelmistojen toimivuus sekä tarjoamiemme palvelujen jatkuvuus haastavassa tilanteessa, jonka koronavirusepidemia on aiheuttanut.

Kun emme mene töihin paikan päälle toimipisteisiimme, asetamme suomalaisten terveyden edelle ja pidämme samalla huolta toisistamme. HS raportoi, ettei koronavirus ole merkittävästi levinnyt suomalaisilla työpaikoilla, mikä vahvistaa, että tartuntaketjujen muodostuminen on osattu estää hyvin. Tällöin terveydenhuolto ei ylikuormitu ja hoitoa tarvitsevat saavat apua.

Sosiaalisen vastuun lisäksi olemme CGI:llä sitoutuneet ympäristöystävälliseen liiketoimintaan. Merkittävä osuus ympäristövaikutuksistamme liittyy nimenomaan henkilöstön liikkumiseen. Nyt ympäristö kiittää, kun työmatkoja ei tehdä henkilöautoilla yhtä usein kuin ennen lisääntynyttä etätyöskentelyä.

Miten me CGI Rondossa voimme auttaa etätyön jatkuessa?

CGI Rondon avulla asiakkaamme saavat etätyön mahdollistumisen kautta syntyviä hyötyjä. Erityisesti CGI Rondo -ratkaisut sähköiseen allekirjoittamiseen ja sähköiseen arkistointiin helpottavat etätyöskentelyä ja peräti etärekrytointia. Ratkaisut voidaan yhdistää toisiinsa niin, että sähköisesti allekirjoitetut asiakirjat, kuten työsopimukset, arkistoituvat automaattisesti arkistoon. Arkistosta dokumentit ovat nopeasti ja luotettavasti löydettävissä.

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme? Kerro siitä meille.

Tutustu lisäksi koko Miksi valita suomalaista? -blogisarjaan!

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Etätyöskentely
Etätyö
etätyökalut
vastuullisuus
CSR

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia