Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HR-ohjelmistojen osaajayritykset / Tampere

HR:n (Human Resources) eli henkilöstöhallinnon tehtävä organisaatiossa on maksimoida työntekijän suorituskykyä työnantajan palveluksessa ja auttaa siten saavuttamaan työnantajan strategiset tavoitteet. HR:ään ja henkilöstön johtamiseen liittyy muun muassa rekrytointi, työsuhteen elinkaaren hallinta, osaamisten ja koulutuksen hallinta, palkanmaksu ja työajan seuranta. HR-ohjelmistoihin kuuluvat puolestaan henkilötietojärjestelmät, rekrytointijärjestelmät, palkkajärjestelmät ja työajan seurantaan liittyvät järjestelmät.

HR käsittää ihmisten johtamisen organisaatioissa, keskittyen erityisesti yrityksen menettelytapoihin ja käytäntöihin paikassa Tampere.

Näytä koko kuvaus