Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maxtech

Maxtech on markkinoiden kattavin työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmä. Sen avulla saat tarkan ja reaaliaikaisen tiedon tehostaa töiden hallintaa ja vapauttaa aikaa sekä rahaa muuhun.

Maxtech - Yritysesittely

Maxtechin työnhallintajärjestelmä on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. Se sisältää kaikki tarpeelliset työkalut töiden, resurssien ja kaluston seurantaan.

Kaikki tarjoamamme ratkaisut toimivat saumattomasti yhteen muodostaen helppokäyttöisen kokonaisuuden. Ainutlaatuisen hinnoitteluperiaatteemme ansiosta käytät palveluitamme ilman sitoumuksia tai määräaikoja.

Maxtech Pro on markkinoiden kattavin työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmä sisältäen kaiken tarvittavan aina työajanseurannasta ja kalustopaikannuksesta TES-tulkintaan sekä palkka- ja laskutusaineistoihin.

Maxtech Easy on järjestelmän kevyt pienyrityksille suunnattu versio, joka kattaa työvuorosuunnittelun ja työajanseurannan ratkaisut.
Työntekijöitä 27 Www www.maxtech.fi
Y-tunnus 2145296-2 Puh 0102296200
Perustettu 2007 E-mail myynti@maxtech.fi
Toimipaikat Helsinki, Kempele, Oulu, Tampere, Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Projektinhallinta
(7)
BI ja raportointi
(5)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(3)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(3)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(9)
Ketterät menetelmät
(8)
Paikkatieto GIS
(8)
Ohjelmistokehitys
(6)
IoT
(5)
Mobiilikehitys
(5)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(4)
Integraatiot
(3)
Analytiikka
(0)
Käyttäjähallinta
(0)

Toimialakokemus

Kiinteistöala
(8)
Julkishallinto
(5)
Rakentaminen
(4)
Koulutusala
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Teknologia

Android
(7)
iOS
(5)
Open source
(4)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(10)
Konsultointi
(4)

Omat tagit

liikkuvan työn ratkaisut
ajopäiväkirja
työajanseuranta
Paikannus
Kulunvalvontajärjestelmät
tuntikirjaus
Toiminnanohjaus
ERP
työvuorosuunnittelu
kellokortti
työmääräys
Kulunvalvonta
työaikalaki
työaikapankki
Työaikapäätteet
uusi työaikalaki
joustava työaika
Joustotyö
Etätyö
paikannuspalvelut
kalustonhallinta
leimauslaite
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä
Mobiili ERP
mobiili hr
Työvuorosuunnitteluohjelma
hiekoituspäiväkirja
aurauspäiväkirja

Maxtech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Maxtech:lla on 11 suosittelijaa.

ReferenssiTyöajanhallintajärjestelmä toi HSY:lle läpinäkyvyyttä ja työtehoa

"Maxtechin etu on sen ketteryys ja muutoskyky sekä mahdollisuus reagoida hyvin asiakaskohtaisesti. Jos vertaa muihin järjestelmätoimittajiin, niin kyllähän tämä on ollut ihan poikkeuksellista. On ollut koko ajan sellainen olo, että tämä on vilpittömästi meidän yhteinen työmaamme, yhteinen urakka. Olen harvinaisen tyytyväinen." - Pia Mäkeläinen, HSY"

-- Pia Mäkeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

"Tärkeä yksityiskohta ja hyöty työnhallinnan osalta on se, että Maxtechin järjestelmä sisältää TES-ja ylityötulkinnat ja näin ollen turha käsityö voidaan jättää pois. Työmme yksinkertaistuu, nopeutuu ja kaikkien aikaa säästyy”, sanoo Jurvelin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Jurvelin. ”Henkilöstöhallintoon liittyvä erityinen hyöty meillä on, että kaikkien.."

-- Jurvelin Oy - Mikko Jurvelin

Näytä referenssi

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

"Maxtechin ratkaisu laskee automaattisesti kilometrien lisäksi päivärahat ja ateriakorvaukset. Laajat ominaisuudet, palvelun helppokäyttöisyys ja sen luotettavuus olivat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät. Maxtechin asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja aina, jos meillä on jotain kysyttävää, saamme siihen vastauksen"

-- Miraculos Oy toimitusjohtaja Jyrki Hakala

Näytä referenssi

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

"Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme."

-- Winclean Oy palveluesimies Milla Kouri

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Maxtech - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Maxtech-työajanseurannalla voit kirjata helposti työn alkamaan sekä päättymään nykyaikaisella leimauslaitteella, puhelinsovelluksella tai web-portaalilla. Järjestelmässämme on lisäominaisuutena automaattinen TES-tulkinta sekä palkka-aineistojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Palvelumme mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. ERP-järjestelmämme on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Maxtech Pro -työnhallintajärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. Maxtech-työnhallintajärjestelmä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Maxtech-työajanseurantajärjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja integroitavissa useimpiin talous- ja palkkahallinnon järjestelmiin. Katso lista rajapintatoteutuksista ja tutustu tarkemmin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Palvelumme mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. ERP-järjestelmämme on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Maxtech-paikannuspalvelut on monipuolinen, laaja sekä helppokäyttöinen paikannustietojen hallintajärjestelmä, joka on räätälöitävissä kokonaisratkaisuksi käyttäjän tarpeiden mukaan useimmilla toimialoilla toimiville yrityksille sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maxtech - Referenssit

Maxtech - Bloggaukset

Maxtech - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Maxtech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku