Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisua Digital

Sisua Digital tarjoaa älykkäitä automaatioratkaisuja sekä niiden ylläpitopalveluja. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme ovat onnistuneet parantamaan prosessiensa laatua, asiakaskokemusta, henkilöstötyytyväisyyttä sekä strategian hallintaa.

Sisua Digital - Yritysesittely

Sisua Digital on kansainvälinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan älykkäitä automaatioratkaisuja sekä niiden ylläpitopalveluita asiakkailleen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Keskitymme yksittäisiä prosesseja automatisoivan teknologialähtöisen lähestymistavan sijaan yrityksien koko liiketoimintaa tukeviin ratkaisuihin.

Aloitimme ensimmäiset ohjelmistorobotiikkaprojektimme Suomessa jo vuonna 2014, jolloin yritys toimi vielä osana Eera Oy:tä ja myöhemmin Korkia-konsernia. Sisua Digital toimii tytäryhtiöidensä kautta Suomen lisäksi Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Viimeisen seitsemän vuoden aikana olemme tehneet satoja ohjelmistorobotiikan käynnistys- ja ylläpitoprojekteja yli 80 asiakkaan kanssa Suomessa ja ulkomailla.
Työntekijöitä 50 Www sisuadigital.com
Y-tunnus 2988076-9 Puh ‪040 5214442‬
Perustettu 2019 E-mail info@sisuadigital.com
Toimipaikat Helsinki, Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Logistiikka
(2)
Asiakaspalvelu
(1)
Asiakkuudenhallinta CRM
(1)
Taloushallinto
(1)
Tietohallinto
(1)
Tuotanto
(1)
BI ja raportointi
(0)
HR
(0)
Hankinta
(0)
Supply chain management SCM
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Kauppa
(1)
Kiinteistöala
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Koulutusala
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Rakentaminen
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Teknologia

Open source
(0)
Python
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(5)
Konsultointi
(2)
Toteutustyö
(2)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

ohjelmistorobotiikka
AI
älykäs automaatio
prosessiautomaatio
prosessikehitys
taloushallinnon prosessien automatisointi
tietotyön automatisointi
digitaalinen transformaatio
prosessien automatisointi

Sisua Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Sisua Digital:lla on 4 suosittelijaa.

ReferenssiKekäle hyödyntää koneoppimista laskujen käsittelyssä

"Palvelun käyttöönotto sujui hyvin vaivattomasti. Olemme saaneet kehitettyä palvelua koko ajan paremmaksi aina tarpeiden mukaan ja robotin työnjälkeä on helppo seurata. Suurin osa laskuista menee nyt automaattisesti eteenpäin eikä vaadi manuaalista käsittelyä. Tämä on vapauttanut paljon työaikaa yksitoikkoisesta laskujen tallennuksesta muihin mielekkäämpiin työtehtäviin"

-- Elisa Huotari, Kekäleen taloushallinnosta

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaation edistämistä robotiikan avulla vuodesta 2016 lähtien

"Yhteistyö Sisua Digitalin kanssa on ollut sujuvaa ja olemme saaneet Sisualta apuja prosessiemme tehostamiseen ja manuaalisen työn vähentämiseen ympäri organisaatiotamme. Sisua Digital on myös ollut apuna Elenian oman sisäisen ohjelmistorobotiikkaosaamisemme kasvattamisessa"

-- Elenia, Suvi Laitinen sovellusasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiRobotit puolittivat asuntohakemusten käsittelyajat Hoasilla

"Sisua Digitalin avulla robotti on esikäsitellyt heinä-lokakuussa jo yli 8 400 hakemusta. Aikaa tähän on kulunut noin 400 tuntia, kun ihmisiltä samaan työmäärään olisi mennyt lähes kaksi kertaa enemmän, noin 700 tuntia"

-- Hoas, Riitta Pulkka asiakkuusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeosto vapauttaa automaation avulla työntekijöidensä aikaa rutiinitöistä mielekkäämpiin tehtäviin

"Yhteistyö Sisuan kanssa on ollut hyvää ja luontevaa. Sisua on ollut hyvä sparraus- ja keskustelukumppani – ajatuksia on palloteltu vapaasti mutta ollaan myös voitu olla eri mieltä asioista ja Sisua on uskaltanut sanoa oman mielipiteensä. Kuitenkin meillä on ollut yhteinen näkemys tulevaisuudesta ja mihin suuntaan ollaan menossa"

-- Kimmo Kauhanen, Head of IT, Digitalization at Teosto

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sisua Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Automaatio robotiikan tai älykkään automaation avulla tehostaa asiakaspalvelua vähentämällä hallinnollisten ja back office -työtehtävien määrää. Robotiikan hyödyntäminen asiakaspalvelussa mahdollistaa nopeamman asiakaspalvelun sekä esimerkiksi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hankinta

Prosessiautomaatio ajaa tehokkuutta, laatua ja suoritusnopeutta hankinnassa. Automatisoimalla asiakkaamme prosesseja hankintafunktiossa pystyimme parantamaan varastonhallintaa sekä luomaan kustannussäästöjä. Prosesssiautomaation tuloksena tuotepuutteiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Tuo inhimillisyys HR-proseseihin ja aseta työntekijöiden välinen vuorovaikutus ja kokemukset keskiöön! Robotiikka mahdollistaa manuaalisen työn automaation, vapauttaen aikaa haastavampiin tehtäviin, kasvokkain tapahtuvaan vuorovaikutukseen ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Olemme tehneet asiakkaillemme erilaisia taloushallinnon automaatiototeutuksia, joilla olemme saaneet aikaan vaikuttavia tuloksia esimerkiksi ostolaskujen käsittelyn tehostamisesta avoimien saatavien vähentämiseen. Taloushallinnon prosessien kehittäminen on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka eli RPA on teknologia, joka mahdollistaa liiketoimintaprosessien automaation. Robottien avulla voidaan automatisoida tietotyön manuaaliset tehtävät. Robotit ovat kuin virtuaaliassistantteja, jotka vapauttavat työntekijöiden aikaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Ohjelmistorobotiikkaa ja koneoppimista yhdistämällä pystytään laajentamaan sääntöpohjaisen RPA:n sovelluskenttää. Älykkään automaation avulla voidaan luoda operatiivisia sekä strategisia hyötyjä. Vaikka ohjelmistorobotit lisäävät hyvin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Prosessien automatisointi parantaa tuottavuutta ja palvelujen laatua julkishallinnossa. Automatisoimalla hallinnollisia tehtäviä julkisen sektorin organisaatiot parantavat tuottavuuttaan, vapauttavat työntekijöidensä aikaa asiakasvuorovaikutukseen ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Vähittäiskauppiaat, tukkumyyjät sekä jakelijat voivat parantaa tuottavuutta ja kehittää samalla palvelutasoa digitalisoimalla prosessejaan ohjelmistorobotiikan avulla. Automaation avulla alennetaan kustannuksia vähittäis- ja tukkukaupan koko arvoketjun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation avulla voidaan parantaa operatiivista tehokkuutta sekä asiakaskokemusta kiinteistöhuollon, asumispalvelujen ja talousosaston prosesseissa. Asiakkaamme asiakkaamme kiinteistöalalla onnistui robotiikan avulla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pankki ja vakuutus

Olemme auttaneet Suomen ja Vietnamin suurimpia pankkeja saavuttamaan kustannussäästöjä sekä lisäämään operatiivista tehokkuuttaan ja parantamaan laatua prosesseissaan ohjelmistorobotiikan avulla. RPA (Robotic Process Automation) -ratkaisuilla on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Prosessiautomaatio valmistavan teollisuuden alalla parantaa tehokkuutta sekä lisää tarkkuutta. Valmistavan teollisuuden operatiivisissa prosesseissa on todella korkea automaatiopotentiaali, vaikka sitä ei ole perinteisesti aina huomioitu. RPA (Robotic..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisua Digital - Referenssit

Sisua Digital - Bloggaukset

Sisua Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

 

Sisua Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku