Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen.

Innofactor Oyj

Yritysesittely

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorin modernin digitaalisen organisaation viitekehys käsittää viisi osa-aluetta: kuinka asiakkaamme palvelevat digitaalisesti omia asiakkaitaan, ohjaavat omaa liiketoimintaansa, edistävät yhteisöllistä työntekoa, siirtävät palvelunsa turvallisesti pilveen sekä uudistavat toimintaansa datalähtöisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintansa kannalta kriittisten ratkaisujen suunnittelupalveluita, toimitusprojekteja, käyttöönoton tukea ja ylläpitopalveluita, sekä kehitämme omia ohjelmistoja. Keskitymme tarjoomassamme Microsoft-ekosysteemin organisaatioille suunnattuihin ratkaisuihin.
Työntekijöitä 600
Y-tunnus 0686163-7
Perustettu 2000
Www Kotisivut
Puh 010 272 9000
E-mail contact@innofactor.com

Toimipaikat     Espoo, Kajaani, Kuopio, Lappeenranta , Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Episerver, Sharepoint, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Media, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Innofactor, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Azure, EpiServer, Sitecore, Prophix, ClickDimensions, O365, Sharepoint, Nintex, pilvipalvelu, pilvipalveluiden integrointi, pilvipalvelut, Power BI, projektiohjelmisto, projektisalkku, tuntikirjaus, projektisuunittelu

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Innofactor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMicrosoft Dynamics 365 for Talent hakijatietojen käsittelyyn ensimmäisenä Ruotsissa

"Ymmärsimme jo varhain uuden tietosuoja-asetuksen merkityksen. Noudatimme sitä jo suurelta osin, mutta emme kattavasti. Tämä muodostui tärkeäksi, kun ryhdyimme keskustelemaan, miten työskentelisimme jatkossa sekä sisäisesti että hakijoidemme kanssa, joihin olemme jatkuvasti yhteydessä. Keskustelu Innofactorin kanssa auttoi oivaltamaan Talentin edut ja tulimme nopeasti siihen tulokseen,.."

-- Christoffer Frisell, Toimitusjohtaja, Market Partner

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallista pilven hallintaa Innofactor Azure Governancen avulla

"Kasvu ja uusi teknologia edellyttävät vahvempaa IT:tä. Ilman hyvää hallintorakennetta emme olisi voineet siirtää liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja tietoja pilveen. Tämän mahdollisti Innofactorin konsultit, jotka tuntevat hyvin sekä teknisen puolen, mutta myös sen, miten IT:tä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa."

-- Finn Aksel Falkenberg, Director of Service Delivery, Orkla ASA

Näytä referenssi

ReferenssiKäyttäjälle miellyttävä intranet

"Olimme kumppaneita ja tasa-arvoisia toimijoita. Tuntui, että he tekevät töitä meille ja että he olivat meitä varten tässä projektissa." "

-- Malgorzata Juvonen, tietohallintopäällikkö, Heinolan kaupunki

Näytä referenssi

Referenssi"Innofactor on kumppani, johon voi luottaa"

"Tärkein hyöty on tietysti hyvä ja toimiva, meitä palveleva tietojärjestelmä, mutta myös se tunne, että on kumppani, johon voi luottaa."

-- Anu Mäkinen, tuoteomistaja, STEA

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Innofactor - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Kehitä myyntiäsi, markkinointiasi sekä asiakas- ja kenttäpalveluasi älykkäällä pilvipohjaisella asiakkuudenhallintajärjestelmällä | CRM

Moderni organisaatio sijoittaa asiakkaan toimintojensa keskelle...

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

QualityFirst™ on Innofactorin kehittämä moderni ja skaalautuva johtamis- ja laadunhallintaratkaisu. Se auttaa organisaatioita niiden riskienhallinnassa, työturvallisuuden seurannassa ja kehittämisessä sekä samalla..

Tietohallinto

Innofactor® Innolog™ on tehokas ratkaisu sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden keskeiseen haasteeseen – henkilörekisterien lokitietojen automaattiseen seurantaan. Ratkaisu on käytössä suurilla SOTE-toimijoilla..

BI ja raportointi

Nopeampaa automatisoitua päätöksentekoa | BI

Ratkaise monimutkaiset liiketoimintahaasteet ajantasaisen tiedon ja analysoinnin avulla.

Analytiikan rooli on muuttumassa operatiivisista raporteista tukemaan strategista..

Projektinhallinta

Moderni organisaatio tarvitsee tehokkaan ratkaisun, joka varmistaa että projekteihisi on saatavilla tarvittavat resurssit, projektit ovat aikataulussa ja että niiden työmäärä on jaettu tasaisesti. Mikäli teet asiakkaille..

Toiminnanohjaus ERP

Valitse johtava pohjoismainen Microsoft Dynamics 365 -asiantuntija auttamaan toimintojesi digitalisoinnissa ketterällä toiminnanohjausjärjestelmällä

Kiihdytä innovaatiota ja lisää tuottavuutta digitalisoimalla..

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Innofactor® Dynasty Asianhallinta on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus, jonka avulla asiakkaamme toteuttavat mittavatkin tiedonhallintaprosessit. Prosessit ovat helposti muokattavissa eri toimialojen tarpeisiin ja Dynasty..

Innofactor - Referenssit

Innofactor - Bloggaukset

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Innofactor - Rekryilmoitukset

 

Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku