Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monipuolisia henkilöstöhallinnan ratkaisuja

Tarjonta

Tutustu ratkaisuihin ja valitse teille sopivin järjestelmä

Henkilöstönhallintaan tarjoamme ratkaisuiksi:

Visma M2

Visma M2 on nopea ja tehokas ratkaisu organisaation matka- ja kululaskutuksen hoitamiseen. Sen avulla voit tehostaa huomattavasti matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia.

Visma Saima HR

Saima tarjoaa työkalut rekrytointien ja henkilöstön hallintaan, ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden.

Työvoimanhallintaratkaisumme:

Visma Tiima 

Visma Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka suorittaa myös työajan tulkinnan puolestasi. 

Numeron 

Numeron on kokonaisvaltainen ratkaisu työvoiman hallintaan vaativissa olosuhteissa. Jos suuri henkilöstömäärä, vuorotyö ja nopeasti muuttuvat tilanteet asettavat haasteita toiminnallesi, on Numeron oikea valinta.

Aikajana

Aikajanan ketterän suunnittelun ja työvoimanhallinnan avulla voidaan optimoida työvuorot, automatisoida seurantaprosesseja sekä helpottaa palkanlaskentaa.

Sähköiset ratkaisut opetushallinnon tarpeisiin:

Wilma on Suomen suosituin oppilashallinnon verkkopalvelu, joka tukee digitaalista opinpolkua aina päiväkodista toisen asteen oppilaitoksiin asti.

  • Varhaiskasvatus Voit hankkia Wilman joko kevyemmin viestintään tai laajempana kokonaisuutena varhaiskasvatuksen toiminnanohjaukseen. Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa.
Pinterest
Visma Enterprise Oy logo

Visma Enterprise Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Visma Enterprise Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Enterprise Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR

Toimialakokemus

Koulutusala

Visma Enterprise Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Enterprise kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia