Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visuon/Visumo Oy

Visuon is new tool for handling information visually using 360VR technology. We are supporting big corporates and organizations and mainly this approach is used for training but also easy information handling. One reference customer is KONE.

Visuon/Visumo Oy - Yritysesittely

Visuon is the world’s easiest 360 Virtual Reality content and publishing online tool for creating authentic visual training content for touch screens. Fast and intuitive creation and publishing process.

Visuon solution is educational online service for creating authentic visual contents for trainings. It is photo-based 360VR CMS which realistic and real approach to the environments. The content can be used remotely using their smart phones or tablets. The content can be used before, on site and afterwards when necessary. The real benefit is that the content easy is to produce, to update and to publish. Version handling and language localisation can be done effectively too. Visuon 360VR content can be part of the existing processes and LMS.
Työntekijöitä 4
Y-tunnus 2834613-4
Perustettu 2017
Www www.visuon.com
Puh +358505536899
E-mail support@visuon.com
Toimipaikat Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(0)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Teknologia

Javascript
(0)
Linux
(0)
Node.js
(0)

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
(0)

Omat tagit

360VR

Visuon/Visumo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Visuon/Visumo - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Täysin uudella tavalla ajateltu henkilöstön ja asiakkaiden perehdytys ja vaikkapa tuotekoulutus paranee huomattavasti kun otetaan visuaalisuus tehokkaaseen hyötykäyttöön. Visuonissa teemme palvelua, jolla tuottavuusloikka, ajansäästö ja rahansäästö..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Videot ovat jo hyvin vakiintunut tapa tehdä viestintää. Videoiden kulutus kasvaa edelleen. Tämän rinnalle on tullut UUSI 360° Virtuaalitodellisuus, joka tarkoittaa kokonaisvaltaista 2D panoraamaa tilasta. Visuonissa teemme SaaS ja asiantuntijapalvelua,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR

Valokuvapohjainen virtuaalitodellisuus on helppo tapa tehdä virtuaalisia vierailuja paikkoihin, joihin ei muuten pääse. Pääsetkö esim. museoauton sisälle, integroitujen piirien puhdastiloihin, leikkaussaliin? Kun sisältöä ja pohjatyötä, kuten kuvaus,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Lähtökohtamme on tehdä sisällönhallinnan palvelu, jolla ihan kuka vain voi itse tehdä visuaalista sisältöä erilaisiin tarkoituksiin. Eli palvelu, joka ei vaadi mitään ihmeellisiä taitoja ja kykyjä. Nykyään powerpointtikin on jo haastellinen kun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

360° valokuvaus ei ole rakettitiedettä, mutta asiaan perehtyneisyyttä se vaatii. Visuon auttaa myös laadukkaiden valokuvien ja sisältöjen tekemisessä. 360° valokuvia voi ottaa siihen vartavasten kehitetyillä kameroilla, mutta laadukuus vaatii kalliin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Sääli kun suomalaisissa oppilaitoksissa laboratoriot ovat piilossa. Eri asteiden oppilaitoksissa koulutetaan uusia tekijöitä. Tähän tarvitaan resursseja, tiloja, koneita ja laitteita. Ja paljon muuta. Autamme monia oppilaitoksia tuomaan esille omaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Visuon/Visumo - Referenssit

Visuon/Visumo - Bloggaukset

Visuon/Visumo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Visuon/Visumo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku