Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suomalainen Lemonsoft-yritysohjelmisto on suunniteltu erikokoisten ja eri toimialojen liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Lemonsoft Oy

Yritysesittely

Olemme kotimainen ohjelmistotalo ja kehitämme Lemonsoft-yritysohjelmistoja.

Lemonsoft Oy on perustettu vuonna 2006. Tänä päivänä meitä on n. 80 henkeä ja liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden menestyjäyritys -sertifikaatti. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys antaakin meille mahdollisuuden jatkaa voimakasta kehitystyötä jatkossakin ja asiakkaillemme päin olemme luotettava kumppani.

Lemonsoftia käyttäviä asiakkaita on jo yli 4500 ja olemme mukana yli 20.000 yrityksen arjessa. Toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden lisäksi tarjoamme alustapalvelut ja sähköiset yhteydet eri toimijoihin.
Työntekijöitä 80
Y-tunnus 2017863-1
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh 010 328 1000
E-mail info@lemonsoft.fi

Toimipaikat     Joensuu, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Azure, Microsoft, Android, iOS, Angular, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto

Omat tagit: Lemonsoft, Sähköinen taloushallinto, Teollisuus, Urakointi, Maahantuonti ja tukkukauppa, ERB, SMB, Lemonsoft yritysohjelmistot, toiminnanohjausjärjestelmä, Business Intelligence

Sosiaalisessa mediassa

Lemonsoft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi"Olemme ylpeitä Lemonsoftin käyttäjiä"

"Verrattuna järjestelmiin, mitä olen käyttänyt aiemmin, Lemonsoft on konepajaympäristössä helppo ja selkeä."

-- Olli Rissanen, ViiMet Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoft on toimiva, laaja ja kattava ohjelma"

"Tottakai Lemonsoft säästää aikaa. Työnjohdollisesti ajateltuna ei ole enää tarvetta seurata hallissa koneelta toiselle, missä osat ovat menossa. Tämä työ on jäänyt pois kokonaan. Suurin apu tuli kuitenkin sähköisen laskutuksen kanssa: laskutus on helpottunut oleellisesti, kun saamme tehtyä kaiken muutamalla klikkauksella."

-- Pasi Haverinen, Uudenmaan Ohutlevy Oy:n tuotantopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftilla kaikki tieto löydettävissä yhdestä paikasta

"Parasta meidän kokoiselle yritykselle on nimetty Lemonin asiakaspalveluhenkilö, joka tietää historiamme ja mitä asioita on käsitelty. Koemme, että olemme Lemonsoftille arvokas, se on todella tärkeää."

-- John Söderlund, Kaffecentralenin toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKuopion Ykköstilit Oy:lle ajansäästöä Lemonsoftilla

"Yhteen toimivaan ohjelmaan pääsy oli meillä ensimmäinen prioriteetti. Toimintaympäristö, joka palvelisi meidän ja asiakkaamme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Lemonsoft on tähän tarpeeseen pystynyt vastaamaan. Lemonsoft on kehittyvä talo ja haluaa kehittyä. Olen myös tyytyväinen siihen, miten toiveisiimme on reagoitu. Emme ole tarvinneet toisia työkaluja tähän rinnalle."

-- Juha Rönkkö, Kuopion Ykköstilit Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lemonsoft - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Lemonsoftin Asiakkuudenhallinta (CRM) –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen. Pystyt hoitamaan asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti, vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä..

HR

Palkka- ja henkilöstöhallinto -ohjelmalla hallinnoit ja kehität organisaation henkilöstövoimavaroja. Ohjelman avulla varmistat, että henkilöstöhallinto edistää yrityksen tavoitteiden saavuttamista. Myös henkilöstöön..

Projektinhallinta

Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla otat projektit varmasti haltuun. Pystyt entistä paremmin pitämään huolta siitä, että projekti pysyy ennalta sovituissa raameissa niin laadun, aikataulujen kuin budjetinkin..

Toiminnanohjaus ERP

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää..

BI ja raportointi

LemonBI-ratkaisumme avulla keskität aikasi raportoinnin ja tiedon hakemisen sijasta liiketoiminnan kehittämiseen reaaliaikaisia tietoja hyödyntäen.

LemonBI:n tärkeimmät hyödyt yrityksellesi

Tiedolla..

Logistiikka

Lemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla ohjaat materiaalivirrat kohdilleen. Pystyt luomaan erinomaisen pohjan tuotannon, logistiikan, ostojen ja myyntien hallintaan. Samalla parannat asiakastyytyväisyyttä ajantasaisilla..

Taloushallinto

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja. Voit hoitaa laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallintoon liittyvät tehtävät..

Tuotanto

Lemonsoft Tuotanto -ohjelman avulla voit tehostaa tuotannon huippuunsa. Pystyt entistä paremmin hyödyntämään tuotantokapasiteettia, paikallistamaan tuotannon pullonkaulat ja pitämään aikatauluista kiinni. Reaaliaikainen..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Lemonsoft tarjoaa liiketoimintapäätösten tekemiseen vakioratkaisun, jota kutsumme dynaamiseksi raportoinniksi.

Liiketoimintatiedon hallinta (BI – Business Intelligence) on olennaista menestyvässä..

Integraatiot

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. Rajapinta on ratkaisu esimerkiksi kauppapaikkojen yhdistämiseen. LemonHub sisältää..

Toimialakokemus

Kauppa

Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu erikokoisille ja erityyppisille tukku - ja erikoistavarakaupoille. Osto, myynti ja varastonhallinta ovat ydintoimintoja, mutta mukana voi olla valmistusta, kassatoiminnot, huoltoa..

Valmistava teollisuus

Tuotannonohjaus on osa Lemonsoft-toiminnanohjausta ja soveltuu erikokoisille ja -tyyppisille tuotannollisille yrityksille. Tuotannonohjaus on ominaisuuksiltaan sopiva niin kappaletavaraa varasto-ohjautuvasti valmistavalle..

Rakentaminen

Lemonsoft toiminnanohjaus on kokonaisratkaisu rakennusalalle. Rakentamistoimialan erityispiirteet, automatisointi ja yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa tekevät Lemonsoftista parhaan ratkaisun rakennusalalle. Saat laskennan,..

Lemonsoft - Referenssit

Lemonsoft - Bloggaukset

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Lemonsoftin tärkeimmät voimavarat ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava henkilöstö ja kattava jälleenmyyntiverkosto

Kotimaisuus ja suomalaiset käytännöt ovat Lemonsoftin liiketoiminnan ydin. Päätavoitteenamme ovat asiakkaidemme menestys ja liiketoiminnan kehittäminen. Tärkeimmät voimavaramme ovat tyytyväiset asiakkaat, yrityksen osaava henkilöstö ja kattava jälleenmyyntiverkosto.


Taloudellinen vastuu

Lemonsoft on kannattava ja kasvava kotimainen toimija. Olemme luotettava kumppani, joka kantaa vastuunsa liiketoiminnan jatkuvuudesta ja varmuudesta. Lemonsoftilla taloudellinen vastuu tarkoittaa sitä, että huolehdimme liiketoimintamme kannattavuudesta, hyvän hallintotavan noudattamisesta sekä riskienhallinnasta. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme ja osaamistamme, jotta asiakkaamme menestyvät. Kun toiminnanohjausjärjestelmä auttaa suomalaisia asiakkaitamme keskittymään ydinosaamiseensa, asiakkaidemme menestys tuo työpaikkoja kattavasti eri toimialoille ja erikokoisiin yrityksiin – ja verotuloja ympäri Suomen.


Sosiaalinen vastuu

Jatkuvan koulutuksen ja turvallisen työympäristön ansiosta Lemonsoft on vakaa työnantaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen. Työllistämme urapolkunsa alussa olevia nuoria osaajia ja huolehdimme heidän ammatillisesta kehittymisestään. Työhyvinvoinnin perustana on mahdollisuus tehdä mielekästä ja osaamista vastaavaa työtä viihtyisässä ja kannustavassa työympäristössä. Joustavuus ja uudenlainen tapa toimia näkyvät tuotekehityksessä käyttämässämme teknologiassa sekä henkilökunnassamme.

Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittyminen ohjaa myös Lemonsoftin toimintaa. Kuuntelemme aina asiakkaidemme toiveita, ja kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme saadun palautteen pohjalta. HelpDesk-palvelumme kautta saapuvat kehitysehdotukset käsitellään viikoittain. Hyväksytyt kehitysideat etenevät ammattilaistemme toteutettavaksi. Saat ajantasaista tietoa esittämäsi kehitysidean etenemistä ja siitä, milloin ehdottamasi toiminto on käytettävissä ohjelmistossa.


Ympäristövastuu

Kotimaisena toimijana kannamme kortemme kekoon yhteisen ympäristömme puolesta. Sähköisen järjestelmämme ansioista sekä oma että asiakkaidemme ympäristökuormitus kevenee. Lemonsoftin avulla tuotanto ja logistiikka tehostuvat, mikä säästää raaka-aineita ja energiaa sekä vähentää päästöjä. Olemme avainasemassa taloushallinnon muutoksessa kohti paperitonta työskentelymallia.


Olemmme Avainlipun arvoinen kumppani, jolla on AAA-luottoluokitus.


Lue lisää

Lemonsoft - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku