Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoft Oyj

Suomalainen Lemonsoft-yritysohjelmisto on suunniteltu erikokoisten ja eri toimialojen liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Lemonsoft Oyj - Yritysesittely

Olemme kotimainen ohjelmistotalo ja kehitämme ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi.

Tuotteitamme ovat: Lemonsoft ERP, Kellokortti, Regista, WorkIn, Talosofta, PlanMill, Logentia ja Lixani. Lisäksi Lemonsoft on ostanut osake-enemmistön WMS-ratkaisuja tarjoavasta Metsys Oy:stä.

Meitä on yli 150 henkeä ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 17,2 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatti. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys on meille osa vastuullisuutta, se antaa mahdollisuuden kehitystyölle jatkossakin.

Asiakasmäärämme on yli 6.800 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.
Työntekijöitä 159
Y-tunnus 2017863-1
Perustettu 2006
Www www.lemonsoft.fi
Puh 010 328 1000
E-mail info@lemonsoft.fi
Toimipaikat Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(10)
Projektinhallinta
(8)
Logistiikka
(6)
Supply chain management SCM
(5)
Tuotanto
(5)
Hankinta
(1)
Myynti
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(2)
Pilvipalvelut / SaaS
(2)
Dokumenttien hallinta
(1)
Käyttäjähallinta
(1)

Toimialakokemus

Kauppa
(11)
Valmistava teollisuus
(8)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Rakentaminen
(4)
Asiantuntijapalvelut
(3)
Prosessiteollisuus
(1)
Raaka-aineet ja energia
(0)

Teknologia

Microsoft
(6)
Windows
(6)
Android
(0)
Angular
(0)
Azure
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(21)

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto
Teollisuus
Urakointi
Maahantuonti ja tukkukauppa
ERB
SMB
Lemonsoft yritysohjelmistot
toiminnanohjausjärjestelmä
Business Intelligence
wms

Lemonsoft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi"Olemme ylpeitä Lemonsoftin käyttäjiä"

"Verrattuna järjestelmiin, mitä olen käyttänyt aiemmin, Lemonsoft on konepajaympäristössä helppo ja selkeä."

-- Olli Rissanen, ViiMet Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoft on toimiva, laaja ja kattava ohjelma"

"Tottakai Lemonsoft säästää aikaa. Työnjohdollisesti ajateltuna ei ole enää tarvetta seurata hallissa koneelta toiselle, missä osat ovat menossa. Tämä työ on jäänyt pois kokonaan. Suurin apu tuli kuitenkin sähköisen laskutuksen kanssa: laskutus on helpottunut oleellisesti, kun saamme tehtyä kaiken muutamalla klikkauksella."

-- Pasi Haverinen, Uudenmaan Ohutlevy Oy:n tuotantopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftilla kaikki tieto löydettävissä yhdestä paikasta

"Parasta meidän kokoiselle yritykselle on nimetty Lemonin asiakaspalveluhenkilö, joka tietää historiamme ja mitä asioita on käsitelty. Koemme, että olemme Lemonsoftille arvokas, se on todella tärkeää."

-- John Söderlund, Kaffecentralenin toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKuopion Ykköstilit Oy:lle ajansäästöä Lemonsoftilla

"Yhteen toimivaan ohjelmaan pääsy oli meillä ensimmäinen prioriteetti. Toimintaympäristö, joka palvelisi meidän ja asiakkaamme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Lemonsoft on tähän tarpeeseen pystynyt vastaamaan. Lemonsoft on kehittyvä talo ja haluaa kehittyä. Olen myös tyytyväinen siihen, miten toiveisiimme on reagoitu. Emme ole tarvinneet toisia työkaluja tähän rinnalle."

-- Juha Rönkkö, Kuopion Ykköstilit Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lemonsoft - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Lemonsoftin Asiakkuudenhallinta (CRM) –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen. Pystyt hoitamaan asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti, vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin sekä tehostamaan markkinointia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

LemonBI-ratkaisumme avulla keskität aikasi raportoinnin ja tiedon hakemisen sijasta liiketoiminnan kehittämiseen reaaliaikaisia tietoja hyödyntäen. LemonBI:n tärkeimmät hyödyt yrityksellesi Tiedolla johtaminen ja toimiminenJohda organisaatioasi tiedolla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Palkka- ja henkilöstöhallinto -ohjelmalla hallinnoit ja kehität organisaation henkilöstövoimavaroja. Ohjelman avulla varmistat, että henkilöstöhallinto edistää yrityksen tavoitteiden saavuttamista. Myös henkilöstöön ja palkanmaksuun liittyvät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Logistiikka

Lemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla ohjaat materiaalivirrat kohdilleen. Pystyt luomaan erinomaisen pohjan tuotannon, logistiikan, ostojen ja myyntien hallintaan. Samalla parannat asiakastyytyväisyyttä ajantasaisilla toimituksilla ja nopealla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla otat projektit varmasti haltuun. Pystyt entistä paremmin pitämään huolta siitä, että projekti pysyy ennalta sovituissa raameissa niin laadun, aikataulujen kuin budjetinkin osalta. Havaitset poikkeamat nopeammin,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja. Voit hoitaa laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallintoon liittyvät tehtävät helposti automatisoitujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Lemonsoft Tuotanto -ohjelman avulla voit tehostaa tuotannon huippuunsa. Pystyt entistä paremmin hyödyntämään tuotantokapasiteettia, paikallistamaan tuotannon pullonkaulat ja pitämään aikatauluista kiinni. Reaaliaikainen tieto tuotannon vaiheista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Lemonsoft tarjoaa liiketoimintapäätösten tekemiseen vakioratkaisun, jota kutsumme dynaamiseksi raportoinniksi. Liiketoimintatiedon hallinta (BI – Business Intelligence) on olennaista menestyvässä liiketoiminnassa. Termillä tarkoitetaan kaikkea..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. Rajapinta on ratkaisu esimerkiksi kauppapaikkojen yhdistämiseen. LemonHub sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu erikokoisille ja erityyppisille tukku - ja erikoistavarakaupoille. Osto, myynti ja varastonhallinta ovat ydintoimintoja, mutta mukana voi olla valmistusta, kassatoiminnot, huoltoa ja muuta asiantuntijatyötä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

Lemonsoft toiminnanohjaus on kokonaisratkaisu rakennusalalle. Rakentamistoimialan erityispiirteet, automatisointi ja yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa tekevät Lemonsoftista parhaan ratkaisun rakennusalalle. Saat laskennan, resurssien hallinnan, taloushallinnon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Tuotannonohjaus on osa Lemonsoft-toiminnanohjausta ja soveltuu erikokoisille ja -tyyppisille tuotannollisille yrityksille. Tuotannonohjaus on ominaisuuksiltaan sopiva niin kappaletavaraa varasto-ohjautuvasti valmistavalle yritykselle kuin tilauspohjaisesti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lemonsoft - Referenssit

Lemonsoft - Bloggaukset

Lemonsoft - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku