logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suomalainen Lemonsoft-yritysohjelmisto on suunniteltu erikokoisten ja eri toimialojen liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Lemonsoft Oy

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 51
Y-tunnus 2017863-1
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh 010 328 1000
E-mail info@lemonsoft.fi

Toimipaikat     Joensuu, Tampere, Vaasa, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Taloushallinto, Logistiikka, Hankinta, Viestintä, Projektinhallinta, Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen: Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Dokumenttien hallinta

Teknologia: Microsoft, Windows

Toimialakokemus: Valmistava teollisuus, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto, Konsultointi

Omat tagit: Lemonsoft, Sähköinen taloushallinto, Teollisuus, Urakointi, Maahantuonti ja tukkukauppa, ERB, SMB, Lemonsoft yritysohjelmistot

Sosiaalisessa mediassa

Lemonsoft - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiUusia asiakkaita Lemonsoftin kautta

"Teemme työtä usean toiminnanohjausjärjestelmän parissa sen mukaan, mikä järjestelmä kullakin asiakkaalla on käytössä. Meille itselle on kuitenkin hankittu vain yksi ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, Lemonsoft. Sitä suosittelemme myös muille pk-yrityksille”, Asujamaa toteaa. Usean asiakkaan ja yrityksen kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen toimitusjohtajana Asunmaalla on.."

-- Toimitusjohtaja Niina Asujamaa

Näytä referenssi

Referenssi"Kartalla Lemonsnoftin ansiosta"

"Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo ”Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto.."

-- Toimitusjohtaja Gianpalo Rinetti

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftin käytettävyys on omaa luokkaansa

"Lemonsoftin käyttöönoton jälkeen valmistusprosessimme ovat nopeutuneet. Sekä palkanlaskenta että dokumenttien hallinta ovat helpottuneet huomattavasti. Rutiinitoiminnot ovat kokonaisuudessaan tehostuneet, Narvi Oy:n järjestelmäpäällikkö Marko Wessman kuvailee Wessmanin mukaan ohjelman käyttäjiltä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Ostotyökalut sekä ERP-toiminnot.."

-- Järjestelmäpäällikkö Marko Wessman

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft-ohjelmiston avulla näemme pidemmälle

"Halusimme toiminnanohjausjärjestelmän, jolla pystymme pyörittämään koko liiketoimintaamme. Lemonsoft on ketterä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Myös paikallinen tuki ja kouluttaja on meille tärkeä asia, Kinnunen toteaa. Uskallan suositella sitä yhteistyökumppaneille ja rakkaille kilpailijoillekin. Me näemme ja ennakoimme sen avulla entistä pidemmälle. Turhat näpyttelyt.."

-- toimitusjohtaja Markus Kinnunen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lemonsoft - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Lemonsoft - Referenssit

Lemonsoft - Bloggaukset

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lemonsoft - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Lemonsoft - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Lemonsoft Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku