logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autamme organisaatioita järjestämään 100% onnistuneita kokouksia. Meiltä saat palveluna videoneuvotteluratkaisut, tiimiviestintävälineet, neuvotteluhuoneet ja kaiken mitä onnistuneisiin kokouksiin tarvitset.

Praecom Oy

Yritysesittely

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut ja laitteet organisaatioiden kokoustamiseen ja tiimityöskentelyyn.

Praecom on osaava, ketterä ja aidosti asiakkaiden etua ajatteleva kumppani. Tehtävämme on tarjota videoneuvottelu- ja tiimiviestintäratkaisuja työnteon helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Tuomme vaihtoehtoja henkilöstön työtapoihin ja lisää työviihtyvyyttä.

Asiakkailleen Praecom on liiketoiminnan tuki, joka tehostaa toimintaa, lisää henkilöstön tuottavuutta ja säästää toiminnan kustannuksia. Praecom yhdistää ihmisten välisen viestinnän sekä helppokäyttöisen ja toimintavarman kokousteknologian.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 2108420-7
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh +358 20 164 0200
E-mail myynti@praecom.fi

Toimipaikat     Hämeenlinna, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: HR, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Auditointi, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut

Teknologia: Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Praecom, videoneuvottelu, tiimityöskentely, Etätyöskentely, Yhdistetty viestintä, viestintätyökalut, sisäinen viestintä, viestintäratkaisut

Sosiaalisessa mediassa

Praecom - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Praecom - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Praecom - Referenssit

Praecom - Bloggaukset

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Praecom - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku