Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuntinetti

Tuntinetti valmistaa henkilöstöhallinnon järjestelmää, joka kattaa työpaikkailmoittelun, työhakemusten vastaanoton, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, työehtosopimusten tulkinnan, palkanlaskennan ja laskutuksen/kannattavuuslaskennan.

Tuntinetti - Yritysesittely

Tuntinetti valmistaa henkilöstöhallinnon järjestelmää, joka kattaa työpaikkailmoittelun, työhakemusten vastaanoton, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, työehtosopimusten tulkinnan, palkanlaskennan ja laskutuksen/kannattavuuslaskennan.

Pilvipalveluna tarjottavan tuotteemme kohderyhmänä ovat kaikki pienistä ja keskisuurista aina yli 500 työntekijän organisaatioihin, jotka haluavat lisätä HR-toimintojensa tuottavuutta toimintojen keskittämisen ja automatisoinnin kautta.

Tuntinetti laskee työehtosopimuksen mukaiset, teillä käytössä olevan käytännön mukaiset lisät ja ylityöt, kilometrit, päivärahat, ym. korvaukset.

Tuntinettiin voi syöttää kaikki työsuhteeseen liittyvät tiedot ja Tuntinetillä voi keskitetysti hoitaa myös yrityksen rekrytoinnit.
Työntekijöitä 10 Www www.tuntinetti.fi
Y-tunnus 1739527-2 Puh 09-6898 8221
Perustettu 2002 E-mail myynti@tuntinetti.fi
Toimipaikat Helsinki, Kajaani, Kesälahti, Kouvola, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Ketterät menetelmät
(0)

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Prosessiteollisuus
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Julkishallinto
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kauppa
(0)
Kiinteistöala
(0)
Koulutusala
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Rakentaminen
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Android
(1)
Java
(1)
Windows Phone
(1)
iOS
(1)
Javascript
(0)
Linux
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(1)
Vuokratyövoima
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Tuntinetti - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Tuntinetti:lla on 1 suosittelijaa.

ReferenssiTuntinetti täyttää kolmetoista vaatimusta

"Joka toisena perjantaina ollut faksipäivystys siirtyi historiaan ja me vapautimme resursseja tärkeämpiin töihin. Työntekijämme kiittelivät henkilökohtaisesti loistavasta päätöksestä", summaa Lietsalmi. Tuntinetti-ratkaisulla saavutetaan jopa 40 000 euron säästöt vuodessa 100 vuokrattua työntekijää kohden. "

-- Kari Lietsalmi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tuntinetti - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Asiakassuhteiden tehokas hallinta on tärkeä tuottavuustekijä – pysyt ajan tasalla liiketoiminnan kokonaistilanteesta ja sinulla on asiakkuudenhallintajärjestelmän myötä mainio työkalu liiketoiminnan kehittämiseen monilla osa-alueilla. Tärkein asia,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Yrityksen ilmeen mukainen sähköinen työnhakulomake tehostaa hakemuskäsittelyä. Tuntinetti-Rekrytointimoduuli kerää ja lajittelee hakemukset, tukee raportointia sekä tekee hakijaviestinnästä tyylikästä ja tehokasta. Ohjelman toiminnallisuus mukautuu..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Tuntinetti-palkanlaskentamoduulin avulla hoidatte palkkojen laskemisen, maksamisen ja tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisen. Tuntinetin nykyaikainen palkanlaskenta kokoaa yhteen kaikki tarvittavat tiedot, nopeuttaa käsittelyprosessia ja minimoi virheet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Huolellinen työvuorosuunnittelu palvelee sekä yrityksen että sen työntekijöiden etuja, sillä se tukee henkilöstön hyvinvointia ja työyhteisön toimivuutta. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen helpottuu ja työtyytyväisyys ja tiimihenki paranevat...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuntinetti - Referenssit

Tuntinetti - Bloggaukset

Tuntinetti - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Tuntinetti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku