Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuntinetti valmistaa henkilöstöhallinnon järjestelmää, joka kattaa työpaikkailmoittelun, työhakemusten vastaanoton, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, työehtosopimusten tulkinnan, palkanlaskennan ja laskutuksen/kannattavuuslaskennan.

Tuntinetti

Yritysesittely

Tuntinetti valmistaa henkilöstöhallinnon järjestelmää, joka kattaa työpaikkailmoittelun, työhakemusten vastaanoton, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, työehtosopimusten tulkinnan, palkanlaskennan ja laskutuksen/kannattavuuslaskennan.

Pilvipalveluna tarjottavan tuotteemme kohderyhmänä ovat kaikki pienistä ja keskisuurista aina yli 500 työntekijän organisaatioihin, jotka haluavat lisätä HR-toimintojensa tuottavuutta toimintojen keskittämisen ja automatisoinnin kautta.

Tuntinetti laskee työehtosopimuksen mukaiset, teillä käytössä olevan käytännön mukaiset lisät ja ylityöt, kilometrit, päivärahat, ym. korvaukset.

Tuntinettiin voi syöttää kaikki työsuhteeseen liittyvät tiedot ja Tuntinetillä voi keskitetysti hoitaa myös yrityksen rekrytoinnit.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 1739527-2
Perustettu 2002
Www Kotisivut
Puh 09-6898 8221
E-mail myynti@tuntinetti.fi

Toimipaikat     Helsinki, Kajaani, Kesälahti, Kouvola, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, HR, Taloushallinto

Erikoisosaaminen: Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Android, iOS, Windows Phone, Java, Javascript, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Tuntinetti

Sosiaalisessa mediassa

Tuntinetti - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTuntinetti täyttää kolmetoista vaatimusta

"Joka toisena perjantaina ollut faksipäivystys siirtyi historiaan ja me vapautimme resursseja tärkeämpiin töihin. Työntekijämme kiittelivät henkilökohtaisesti loistavasta päätöksestä", summaa Lietsalmi. Tuntinetti-ratkaisulla saavutetaan jopa 40 000 euron säästöt vuodessa 100 vuokrattua työntekijää kohden. "

-- Kari Lietsalmi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tuntinetti - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Asiakassuhteiden tehokas hallinta on tärkeä tuottavuustekijä – pysyt ajan tasalla liiketoiminnan kokonaistilanteesta ja sinulla on asiakkuudenhallintajärjestelmän myötä mainio työkalu liiketoiminnan kehittämiseen..

Taloushallinto

Tuntinetti-palkanlaskentamoduulin avulla hoidatte palkkojen laskemisen, maksamisen ja tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisen. Tuntinetin nykyaikainen palkanlaskenta kokoaa yhteen kaikki tarvittavat tiedot, nopeuttaa..

HR

Yrityksen ilmeen mukainen sähköinen työnhakulomake tehostaa hakemuskäsittelyä. Tuntinetti-Rekrytointimoduuli kerää ja lajittelee hakemukset, tukee raportointia sekä tekee hakijaviestinnästä tyylikästä ja tehokasta...

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Huolellinen työvuorosuunnittelu palvelee sekä yrityksen että sen työntekijöiden etuja, sillä se tukee henkilöstön hyvinvointia ja työyhteisön toimivuutta. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen helpottuu ja..

Tuntinetti - Referenssit

Tuntinetti - Bloggaukset

Tuntinetti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tuntinetti - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Tehokkaampaa liiketoimintaa

Kaikessa tekemisessämme tavoitteena on liiketoimintaprosessien tehostaminen - rutiininomaisten toimenpiteiden automatisointi ja käyttäjän toimenpiteitä vaativien toimintojen nopeuttaminen.

Tuntinetti - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Tuntinetti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku