Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rekrytointiratkaisu Tuntinetillä

TarjontaYrityksen ilmeen mukainen sähköinen työnhakulomake tehostaa hakemuskäsittelyä. Tuntinetti-Rekrytointimoduuli kerää ja lajittelee hakemukset, tukee raportointia sekä tekee hakijaviestinnästä tyylikästä ja tehokasta. Ohjelman toiminnallisuus mukautuu tarvittaessa vaativiinkin prosesseihin.

Tuntinetti-Rekrytointimoduulin avulla hallitset ja koordinoit avoimia työpaikkoja sekä niiden julkaisua valituissa kanavissa (internet, Facebook, Monster, Oikotie, MOL, jne). Hakemusten vastaanotto tapahtuu yrityksen internet-sivujen kautta, ja näin muodostuu yrityksen oma, potentiaalisten hakijoiden CV-pankki. Saat käyttöösi tehokkaat työkalut rekrytointiviestintään (keskitetty sähköposti, tekstiviesti ja paperikirje). Rekrytointimoduulilla suunnittelet, aikataulutat ja seuraat myös uuden työntekijän perehdyttämistä.

Verkkopohjaisen rekrytointimoduulin käyttöönotto on nopeaa ja tuloksia saadaan välittömästi. Ohjelmisto palvelee samanaikaisesti yrityksen kaikkia toimipisteitä. Hakemuskäsittely voi olla keskitetty tai hajautettu.

Ohjelmisto tarjotaan asiakkaalle sovellusvuokrauspalveluna (SaaS; Software as a Service) yrityksen koon ja valittavien liittymien sekä lisätoimintojen lukumäärän mukaan määräytyvää edullista kuukausiveloitusta vastaan.

Pinterest
Tuntinetti logo

Tuntinetti:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Tuntinetti:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tuntinetti:n tarjontaa

Tuntinetti:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tuntinetti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia