Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Muutamme huolesi huomisesta kestäväksi tulevaisuudeksi ohjelmistokehityksen, suunnittelun, uuden teknologian ja datan avulla. Meiltä saat modernia digitalisaatiota tyytyväisyystakuulla.

Vincit

Yritysesittely

Uskomme, että tavanomaiset yritykset ovat huomisen häviäjiä. Voittajia ovat ne, jotka onnistuvat erottumaan joukosta. Yritykset, jotka keskittyvät tekemään merkityksellistä bisnestä ja työtä, jolla on tarkoitus, ovat todennäköisimmin kansainvälisesti kiinnostavia ja taloudellisesti tuottavia huomenna. Muiden kohtaloksi jää kuihtua pois.

Me autamme sinua tunnistamaan ja hyödyntämään digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet. Palvelumme on suunnattu ylimmälle johdolle – teille, jotka rohkeasti ajavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kulttuurista muutosta ja ajatusjohtajuutta muutosta janoavissa yrityksissä.
Työntekijöitä 480
Y-tunnus 2113034-9
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh +358 29 170 7007
E-mail info@vincit.fi

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, IBM, Microsoft, Open source, Android, iOS, Angular, Django, Grails, Laravel, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Symfony, C, C#, C++, Clojure, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift, Django CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Vincit

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Vincit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiDataa hyödyntävä Metso Metrics -palvelu toi merkittäviä säästöjä Metson asiakkaille

"Käytössämme on ollut tiivis, asiantunteva ydintiimi, joka on keskittynyt täysin meidän projektiimme. Erityisesti olen arvostanut Vincitin joustavuutta. "

-- Janne Kytökari Global Director / Metso Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiKansainvälisesti menestynyt Suunnon sovellus kerää käyttäjiltä kiitosta

"Vincitin asiantuntijat ovat työskennelleet useamman vuoden osana Suunnon mobiilikehittäjäyhteisöä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen yhteistyöhön."

-- Mika Marjamäki Head of Mobile / Amer Sports Digital

Näytä referenssi

ReferenssiAnalytiikka edisti John Nurminen Säätiön Itämeren suojelutyötä

"Datameri-tiimin työ oli arvokas lisä säätiön Itämeri-työlle. Projekti auttoi löytämään uusia tapoja hyödyntää käytettävissä olevaa dataa sekä kannusti tarkastelemaan nykyistä toimintaamme analyyttisestä vinkkelistä. Datan myötä voimme toteuttaa entistä tehokkaammin Itämeri-työtämme."

-- Tuula Putkinen / Viestintäjohtaja, John Nurmisen Säätiö

Näytä referenssi

ReferenssiHesburgerin uusi sovellus kasvatti myyntiä 25%

"Kumppanivalinta on osoittautunut oikeaksi ja suosittelen Vincitiä mielelläni. Erityisesti arvostan heidän kykyään paneutua asiakkaan ongelmiin ja ratkaisujen etsimiseen. Vincitläiset saavat hyvin kiinni ideoistamme ja osaavat kehittää niitä toivottuun suuntaan. Sitoutuminen on ollut vahvaa."

-- Kristian Allén / CIO Hesburger

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Vincit - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Vincit - Referenssit

Vincit - Bloggaukset

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vincit - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Vincit - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku